Baba na rally

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Odpovědět
Jirka.Kolouch

Baba na rally

Příspěvek od Jirka.Kolouch »

Nevím, co na to říct... Snad jen, že ta ženská asi neměla mozek. Přebíhat trať, když slyším, že něco jede a navíc s malým děckem :(
Neříkám, že to takovým lidem přeju, ale kdyby trochu přemýšleli, tak nepřebíhají v dobu, když se řítí auto a navíc si ještě nestoupnou před pevnou překážku.
Ženské by se to nestalo, kdyby měla rozum :kladivo: , toho malého děcka lituju :|

Chudák pilot toho auta :|

http://www.youtube.com/watch?v=dTOIs6mn ... re=related
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo

Český sen a pár dalších krámů

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Baba na rally

Příspěvek od Rudi »

no hlavně s malým děckem lízt do zatáčky :kladivo:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

beck

Příspěvek od beck »

hlavně lízt vůbec do nejnebezpečnějšího místa zatáčky :hmm:
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku

Michelin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michelin »

Ono kdyz to vezmete tak vsichni ty lidi co tam stoji jsou uplne "blby" protoze takhle se stat nema.
babyCupra

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

nechapu,jak poradatele,pokud tam nejaci byli,to dovolili,aby lidi stali na vnejsku zatacky :( :(
pokud tam byli,tak meli zavod normalne zastavit a ty lidi vyhnat...
Audi Coupe Quattro

Johny55

Příspěvek od Johny55 »

Tom_ píše:nechapu,jak poradatele,pokud tam nejaci byli,to dovolili,aby lidi stali na vnejsku zatacky :( :(
pokud tam byli,tak meli zavod normalne zastavit a ty lidi vyhnat...
8) presne tak....vina poradatelu....tohle se prece neda !
Obrázek

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Na rally se vždycky všichni stoupnou do nejnebezpečnějších míst.... já to taky nechápu :(
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

kminek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kminek »

jj ty ženské..ale není to jen o ní.... byla tam spousta lidí a bylo by předvídatelné že ty auta ppůjdou po tečně ven... ale toho prcka je mi líto.. a chudák ten co řídil..
Grande Punto Sport 1,4 16V Carribean Orange "Baby maserati"

Jirka.Kolouch

Příspěvek od Jirka.Kolouch »

Přesně tak - chudák prcek...
Jinak chyba pořadatelů, chyba pořadatelů - nebyl oto u nás, ale jak to znám odtud, tak pořadatel horko těžko něco zmůže. Jednou jsem pořadateloval a nikdy více. Někdo tvé slušné napomínání pochopí a udělá "po tvém", druhý se ti vysměje do ksichtu a ještě tě vypi*uje, když se člověšk otočí.
Docela sranda byla, když mi vedoucí RZ řekl, ať jdu uklidnit tak půl kiláku dolů směrem jedny poláky, co tam dělali bordel. Banda nabušených týpků a já :lol: Tak jsem jim naznačil, ať se chovají tak, jak mají a za jejich véééééélkého smíchu jsem odkráčel se skloněnou hlavou pryč. :D
A pak jít sedět za to, že někdo vletí do tratě a autu to prostě nevyjde? Já nelituju toho hňupa co byl sražen, ale toho závodníka, který ( když to tak kolem a kolem vezmeme nadneseně) vlastně za nic nemůže :|
Takže za to, že jsem celý den páskoval trať jak hňup, prodíral se maliním, nechat se skoro pokousat od vlčáka ( ještě, že když jsem mu zdrhal, tak jsem ho kopnul do čumáku a přestalo ho to bavit), na druhý den se s někým nervovat na RZ za zhruba 5 stovek... Nééé, to si těch 500,- radši vydělám někde na stavbě :wink:
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo

Český sen a pár dalších krámů

Odpovědět

Zpět na „Video“