Tak to mě poserV-Y-V-I píše:Po magistrále před restaurací sešupem dolů - Villa Daniela
Vrátili jsme se v pondělí v noci....Flaneláku

Moderátor: Dave0401
Tak to mě poserV-Y-V-I píše:Po magistrále před restaurací sešupem dolů - Villa Daniela
Vrátili jsme se v pondělí v noci....Flaneláku
bylo to teďka vole, a ještě jsem ti to říkal na servise když sis přijel pro raduremix píše:To bylo tak v dubnu ne
vidim, jak hladinu prorezava ploutev zraloci.V-Y-V-I píše:tam musí být něco špatně
My jeli původně do bašky. ale přesně to co říkáš. jeli jsme přes noc. přijel jsem tam ráno kolem sedmé hodiny a lidi už běhali po pláži a "šutrovali" karimatky at si maji po snidani kde lehnout. no hnus. tady to + - 5 lidí vypadalo stejně celý den (jako na fotce), prostě paráda. žádné www nemám. hledali jsme celé dopoledné.remix píše:flanel kolik €cek osoba/noc ? nejaka www ? vypada to tam moc pekne.. jinak tam kam jezdime s pritulkou je plaz temer taky prazdna uprostred sezonyMakarska, Baska voda apod. tam uz bych nejel, hotel na hotelu, plaz napraskana ze si nemas kam lehnout
si pamatuju jak mi znamy rikal, ze musel rano privstat, dat si karimatku rucniky na plaz aby mel misto a pak sel jeste spat.. dovolena jak cyp
Užžž vím kde to je! Luxusní místo,to se Vám povedlo. My jsme tam něco hledali tak jsme tam jezdili jak blbci okolo a vypadalo to tam parádně. Navíc Split na dostřel, paráda..... Za dva roky uvidíme kam to upíchneme.remix píše:Tezky luxusale za 20-25€ osoba celkem darda.. sem zvykly jezdit za 8-10€ osoba noc (pokoj, svoje socialni a kuchyn) kazdopadne asi ne takovy luxus.. mam rok na to abych odchytal chyby na passikovi a pristi rok pojedu na dovcu poprve svym
na druhou stranu, pokud byla takhle volná pláž v těchhle termínech, tak je cena odpovídající a ubytování taky luxusremix píše:Tezky luxusale za 20-25€ osoba celkem darda.. sem zvykly jezdit za 8-10€ osoba noc (pokoj, svoje socialni a kuchyn) kazdopadne asi ne takovy luxus.. mam rok na to abych odchytal chyby na passikovi a pristi rok pojedu na dovcu poprve svym
Jezdil si po ose nebo trajektem? Ono možná ta cena protože to už je celkem nízko a moc lidem se pod makarskou asi nechce. Tam kolem toho splitu a omiše přece je jen asi větší cestovní ruch. Napiš kolik stojí trajekt. Jinak si myslím že když najedu o 45O km méně než ty, tak mi nevadí že zaplatím za ubytko dvakrát víc jak ty, páč jsme cca na tom stejnémremix píše:Poloostrov Pelješac městečko Trpanj .. od toho vašeho ubytka cca ještě 220 km
Bylo to fakt super, tuším split i omiš 15km vzdálený. U cesty bylo vše plné ale pak jedna domácí obvolala všechny sousedy a sehnala nám tohle no.V-Y-V-I píše:Užžž vím kde to je! Luxusní místo,to se Vám povedlo. My jsme tam něco hledali tak jsme tam jezdili jak blbci okolo a vypadalo to tam parádně. Navíc Split na dostřel, paráda..... Za dva roky uvidíme kam to upíchneme.
Tam jsem byl loni a super.Moc lidi tam zas nebylo a ubytovani jsme sehnali za par ecek za chvili. Cestou tam jsem jel po ose, ale zpatky uz trajektem, protoze tech tusim 50km po Peljesaci bylo silenych. sama zatacka a z kopce do kopce...remix píše:Poloostrov Pelješac městečko Trpanj .. od toho vašeho ubytka cca ještě 220 km
Ty když se pokaždé vrátíš z HR, tak sčítáš škody-Jakub- píše:včera jsem se vrátil z Chorvatska a 2370km ujel golf bez větších problémů až na rozflákaný platy pod motorem a kryt nádrže taky na sračky, no vlastně nápravnice to taky sem tam chytla ve slovinsku