iNter píše:Nejste vy někteří naprostí idioti čistě náhodou? Někdo se slušně zeptá a pár jedinců co sežrali všechnu moudrost světa si opět musí léčit své mindráky a hanit cizí vozidlo ikdyž se o to nikdo neprosil...
Je mi vás líto více než slušného člověka fabkou
Opravdu na ránu...
jenze na chipovani prditek se tu nekdo pta kazdej druhej den a porad kvuli tomu zaklada nove tema takze tak
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
čip sání + vejfuk a něco to udělá alespon s kroutakem
ale jinak samotnej čip u 1.4 nemá cenu,spotřeba se sníží ale jen pokud budeš jezdit šneka,jakmile máš otevřený zepředu a zezadu (sání a výfuk) tak to nepatrně půjde náhoru,já jezdim průměr 1l/10km
Taboo píše:
Lambda (O2 sensor) monitoruje pouze pomer vzduchu a paliva (a to pouze v pomerne malem rozmezi ekonomicke oblasti), ktery se pouhou zmenou oktanoveho cisla paliva nemeni. Pouziti vysoko-oktanoveho paliva se vetsinou neodrazi v narustu vykonu (a v mnoha pripadech ho dokonce i snizi) z duvodu optimalizace tovarniho predstihu zapalovani pro pouziti paliva nizsiho oktanoveho cisla (predepsanym vyrobcem motoru). Vysoko-oktanove palivo hori pomaleji a bez nasledovneho zvyseni predstihu zapalovani predstavuje pouze promarneni penez (za pripadneho snizeni vykonu), ale s O2 sensorem (jehoz vystup ridici jednotka pri plne zatezi ani nepouziva) to nema co delat.
No o to mi šlo. Pokud je motor dělanej na 95oct palivo, tak nepočítá předstih se 100oct a to co neshoří vlítne do výfuku a to by měla lambda poznat nebo se pletu?
korekce předstihu ma na starost knock sensor,ten u obd2 i hlídá zda vůbec k zažehu došlo a dle toho i koriguje spravny předstih,ktery byl do ecu vložen. už to tu bylo zmíněno nekolikrat,předstih by mel být takovy aby k maximalnímu tlaku ve valci dochazelo cca 12-15st za horní uvratí. pokud jednotka počíta s 95 a ty dáš 100 tak díky pomalejšímu hoření dojde k maximalnímu tlaku třeba při 20-25st za horní uvrati a ty o výkon naopak přijdeš. lambda ta jen hlída poměr palivo vzduch a jestli daš 95 nebo 100 je ji uplne jedno.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/