Zemi píše:Jaka ze motorizace?Johny55 píše:diky, je to dost moznyZemi píše:E39 vypada ciste... Mam pocit ze jsme se potkali nedavno v Praglu....
2.5d

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Zemi píše:Jaka ze motorizace?Johny55 píše:diky, je to dost moznyZemi píše:E39 vypada ciste... Mam pocit ze jsme se potkali nedavno v Praglu....
To je hnusZemi píše:Dej tam 1.8 od Hondy a budes mit vykon jako 2.8ma.Venca Brody píše:Díkec
Engine nejslabší 1,8ma. Jak říkám jako pracant dostačující. Hlavně v garáži spí 2,8ma tak není co řešit
Už je zpátky na voze, jsem precizkaBerry píše:A ste doted bez poklicek coLaconi píše:Známetholis píše:Rejsinki, boki atak..
Povoleno.Butcher píše:A nalepku asi obslehnu
diky stalo to taky trochu usili a casu...cca mesic po kroupach hehmaRkus píše:Johnny a Aleshi hezky fotky... a sem rad ze bawo je zas takovy jaky bylo

Už je vše objednánoKein píše:Ten golf vypadá tak jak je pěkně. Každopádně bych ho stuzil ať je čemu se smát.Venca Brody píše:Naše nová koza. Aneb pracovní vozítko
http://img697.imageshack.us/img697/3091/77453567.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img213.imageshack.us/img213/9859/97021730.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
1. The grammar's incorrect.Zemi píše:Povoleno.Butcher píše:A nalepku asi obslehnu
Hovno.Taboo píše:The grammar's incorrect.![]()
AhaZemi píše:Hovno.Taboo píše:The grammar's incorrect.![]()
Jsem predlohu nasel na US strankach...
Je, tak jedna carkaTaboo píše:AhaZemi píše:Hovno.Taboo píše:The grammar's incorrect.![]()
. Protoze jsi to nasel zkurvene nejakym Mexikancem na US strankach, tak to je spravne...
Spravne to je na tom Evu, ne na tve nalepce.
Evo ma: How is my driving? Race me, to find out!Taboo píše:AhaZemi píše:Hovno.Taboo píše:The grammar's incorrect.![]()
. Protoze jsi to nasel zkurvene nejakym Mexikancem na US strankach, tak to je spravne...
Spravne to je na tom Evu, ne na tve nalepce.
Evo ma (anebo by melo mit - pokud to nebylo napsano nejakym negramotnym negremZemi píše: Evo ma: How is my driving? Race me, to find out!
Ja mam: How is my driving? Race me, to find out!
Ale, taboo, prosimtě, pochop, že, ty, nejsi, český, tuner, takže, tomu, přece, nerozumíš! Nějaká, trapná, čárka, nikoho, nezajímá. Proti, českému, tunerovi, si prostě, totální, hovno!Taboo píše:Evo ma (anebo by melo mit - pokud to nebylo napsano nejakym negramotnym negremZemi píše: Evo ma: How is my driving? Race me, to find out!
Ja mam: How is my driving? Race me, to find out!):
How is my driving? Race me to find out!
Ty mas: How is my driving? Race me, to find out! (coz je gramaticky nespravne a nedava te vete smysl)
Tusil jsem ze mas na mysli tu carku, ale to EVO ji ma taky kdyz si to prepnes aspon na 480p a fullscreen... Tak jsme kokoti oba.Taboo píše:Evo ma (anebo by melo mit - pokud to nebylo napsano nejakym negramotnym negremZemi píše: Evo ma: How is my driving? Race me, to find out!
Ja mam: How is my driving? Race me, to find out!):
Ty mas: How is my driving? Race me, to find out! (coz je gramaticky nespravne a nedava te vete smysl)
Mělo by být "a nebo" - pokud to není napsáno nějakým negramotným cegánem...Taboo píše: Evo ma (ANEBO by melo mit - pokud to nebylo napsano nejakym negramotnym negrem):
Zemi píše:Tusil jsem ze mas na mysli tu carku, ale to EVO ji ma taky kdyz si to prepnes aspon na 480p a fullscreen... Tak jsme kokoti oba.
To je mozne. Cestinu - narozdil od Anglictiny - moc neovladam. .Dweeb píše:ANEBO je gramaticky špatně
Presne. Ja jsem pouze poznamenal, ze to neni gramaticky zcela spravne (a kdo to napsal, na jakem aute to je anebo jestli ja napisu "anebo"Zemi píše:Taboo konstatuje a ja reaguju. Nic vic. My uz se nehadame. To uz tu bylo.
PS: Mam tedy tu carku "umazat"?
DíkyBerry píše:Puma a ten offroad (Nissan Terrano I ?) je pekny
A jooo, diky za opravu, no s Toyotou muze byt sranda v terenu, 4Runner jeden z takovych jeste pravych offroaduProgresss píše:DíkyBerry píše:Puma a ten offroad (Nissan Terrano I ?) je peknyJinak je to TOYOTA 4RUNNER I .
Cheers.Taboo píše:Presne. Ja jsem pouze poznamenal, ze to neni gramaticky zcela spravne (a kdo to napsal, na jakem aute to je anebo jestli ja napisu "anebo"Zemi píše:Taboo konstatuje a ja reaguju. Nic vic. My uz se nehadame. To uz tu bylo.
PS: Mam tedy tu carku "umazat"?na tom nic nezmeni). Nijak spatne to mysleno nebylo...
Pokud to chces mit naprosto 100% spisovne, tak to carku umaz (anebo to predelej na "How is my driving? Call 1-800-EAT-SHIT").