Luke_TDI píše:Jak mate doma vyreseny satelit? budu mit 2-3 televize a jak k nim dostanu signal? je treba ke kazde tv setopbox nebo je naky jeden a na telkach si naladim kanaly jakoby normalne z anteny(takhle to mivaji v hotelech)?
Ja satelit doma nemam, ale imho budes potrebovat nejakou krabici, pres kterou to budes prepinat. takze pokud poridis jen splitter a natahnes 3 kably od hlavni krabice, pak budes moct menit kanaly jen na ni a dalsi tv uvidi to, co mas prepnute na "hlavni" tv.
Rek bych, ze satelit je sam o sobe jeden kanal, takze prepinani v ramci jednoho kanalu asi nepujde. Ale rad se necham poucit.
Máš recht Igore.
V hotelech mají své "satelitní" krabice na pokojích...
Luke_TDI píše:Jak mate doma vyreseny satelit? budu mit 2-3 televize a jak k nim dostanu signal? je treba ke kazde tv setopbox nebo je naky jeden a na telkach si naladim kanaly jakoby normalne z anteny(takhle to mivaji v hotelech)?
mám dojem že set top box a satelit nemá spolu nic společného.
box je na příjem digitálního pozemního signálu a to co potřebuješ(nevím jak se to jmenuje) ale je to taková krabice podobná set top boxu, stojí okolo 1000kč a navedeš kabel ke každe tv a před každou dáš ještě tu krabici tak to bude fungovat zvlášť....
Dacan: ok uvedu to na pravou miru. Je to dekoder ktery dekoduje signal ve standartu DVB-S.
VYVI hodne bych se divil kdyby hotel ktery ma treba 50TV mel nekde mistnost a v ni 50x dekoder pro jednotlive uzle. Musi byt naky dekoder ktery zere cele pasmo a prevadi ho treba pro analog a posila to do celeho hotelu.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
to už jsem za tipa dostal taky? to je někde Czieszyn prej? Dneska jsem byl v Orfě a dobré palety tam, raději najedu na ten poland, když už se cena líbila i joshuovi
jakoze tam jsou uplne stejne jako v Orfe akorat o polovinu levnejsi.....ja kupoval to lino i s tim jakoby filcem....vypada to jak plovoucka, jsem spokojeny...
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
jakej je rozdil v barve mezi titanem a nerezem? resim nakup drezove baterie a drezu. mate nekdo tipy na obchod s nejakymi designovymi bateriemi. nasel jsem treba luxusni-elektro.eu
edit: da se jedno z tech dvou prirovnat k inox vzhledu?
Boči píše:Chtěl jsem se Vás zeptat, jaký je rozdíl mezi porobetonovou přesnou tvárnicí a ytongem ? Respektive co je lepší na vyzdění jádra v bytě ....
Dík
myslim ze ytong je presny s kazde strany a porobrton jen s jedne musis si tim hodne hrat abys nemusel pak delat velkou vrstvu omitky.ale zase je levnejsi nez ytong.teda kdysi sem stim delal uz pesne nevim mozna kecam kokotiny.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
Na jádro se nejčastěji používá ytong ani bych neřekl, že z důvodu že je hladší, ale lépe se s ním pracuje (řeže, vyřezávají drážky na kabely, natažení vody, apod.) Ale jinak by to šlo i s tím pórobetonem, stejně koupelnu záchod máš kachle, tam ti je jedno že je hrubší a v kuchyni natáhneš perlinku, štuk a máš to to stejné.
pórobeton je vždycky pórobeton, ať už je to Ytong, H+H nebo jiný výrobce. Pak záleží na té výrobě a většinou je to tak, že čím levnější, tak tím je hrší kvalita, přesnost opracovatelnost
laminat nebo PVC? Ted jsem tu mel robose na vymereni a hrozne me premlouval na PVC. Tak nevim, jestli z toho ma vetsi provize anebo je to fakt o tolik lepsi, nez lamino podlahy. Do dreva nejdu, pac to, co se mi libi stoji balik.
jo, rikal mi taky. odolnost a neni to tak tvrde a neklape. me se to ale zda tak nejak dost lacinne. porad mam v hlave linoleum, ktere mame doma v kuchyni. fujtajxl. vim, dnes to vypada jinak, ale porad je to guma. ten laminat ma k drevu o neco bliz. asi jako pit pivo z plastu : )
si vem ze to neco ostreho spadne a zabodbe se do laminatu a mas diru.do lina se zapichne a zaceli se nejde nic videt.je teplejsi proste ja sem pro pvc.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
Igore pokud zvolíš PVC někde v ceně od 500+ budeš spokojen, prodávají se dnes se vzhledem dřevěných (lamino) podlah, mají strukturu a jak psal Ondra je to teplé a měkké. Segra je má skoro v celém bytě a vypadá to fakt super a životnost určitě jinde než u lamino i když třeba kvalitní.
Dřevěná podlaha aby něco vydržela a nezačla po čase vrzat atd tak v ceně od 1200 nahoru. TO mi říkal jeden stolař podlahář, to co je v obchodech za 600-700 to je shit.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů