TaxiKÁR VS. mečař v Praze

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

TUŇÁK
Kontaktovat uživatele:

Re: Valka taxikaru v Praze

Příspěvek od TUŇÁK »

Kein píše:Obrázek
SPARTA WINS :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) TUŇÁK dne 03 říj 2010 22:07, celkem upraveno 1 x.

JonnY

Příspěvek od JonnY »

taky mec, to neni na zahodenie.... :D
http://www.youtube.com/watch?v=_hfLZozBVpM" onclick="window.open(this.href);return false;

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

nj já viděl už dohru na želivárně taxikář už byl v sanitce ale co kdo ví třeba to bude jenom hrát a bude se chtít zahojit pak to asi 4 a půl hodiny řešily u nás v konečný a za celou dobu taxikář nepřijel s tim jeho autem tam přijela taková zachovalá bloncka jo a u toho mečouna v autě seděla asi jeho tak 12-13 tiletá dcera tak se třeba nedivte tý reakci já bych se taky bránil víc mít v autě dítě
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

nejaky info http://www.reflex.cz/clanek/zivot-a-sty ... arovi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

JonnY píše:taky mec, to neni na zahodenie.... :D
http://www.youtube.com/watch?v=_hfLZozBVpM" onclick="window.open(this.href);return false;
To trosku papkaj kluci...ty prasata :smich2: U par veci jsem teda cumel co to dokaze i v rukou toho špeka :shock:
KEHO rennsport

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Obrázek
Pětka f kombajnu

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

že by byla pravda konečně venku?
z facebooku speedcars
"Prvotní důvod je to, že řidič taxi obsazoval zákazníka na ulici a řidič MB ho zablokoval a tím pádem nemohl řidi...č taxi pokračovat v jízdě. Došlo k slovním útokům a pak viz.video :-(.

Nesoudíme bez spisu nikoho a mimo jiné by málo kdo stál proti meči a neutíkal by. Tento řidič dokonce chvilku stál proti meči beze zbraně a když pochopil, že útočník klidně sekne, tak se dal na útěk.
Třeba si tím i zachránil život nebo předešel horšímu scénáři."
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Kein

Příspěvek od Kein »

Sorry, ale to mi osobně příjde jako megakecy. Soudě podle videa, ten taxikář vypadá jako solidní debil, už jen proto, že tam žádnýho zákazníka nevidím.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Já bych tomu pomalu i věřil, to pak následně ukazuje i na chování samotnýho nabušence. Slovní přestřelku neustál, prokopl dveře a navíc napadl řidiče a ten zbytek už známe :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

maRkus píše:Me v tech komentarich zarazi jina vec.. clovek co na nekoho vytahne mec a neboji se ho pouzit je asi uplne normalni co ???
maRkus píše:Eiffele chapu co tim chces rict, ale na drohou stranu MEC ??? proplesknout me cikan, proste takova cerna spina tak opisuju SPZ a volam benga... i kdyz se rad branim a na oplatku oblizuju, mec bych netahal...

Co na todle říct? Snad jen že lidem s takhle blitkovejma názorama se jen směju.

Zajímalo by mě kdy si současný vypatlaný pravdoláskomilové /Markus to nemyslim Tebe/ uvědomí že pokud mě někdo ohrožuje na zdraví a životě tak mám nepopiratelný právo se bránit a to JAKÝMKOLIV způsobem, abych z konfrontace odešel s co nejmenším zraněním. Funguje to tak všude v přírodě - zabij nebo budeš zabit, jen lidi se to snažej popírat absolutně nesmyslnejma názorama :roll: . Co by se na tom změnilo kdyby se bránil třeba deštníkem? Pořád je to obrana se "zbraní" proti vybobulovanýmu hovadu co se pohybuje jak když má v podpaždí melouny. Jen by to vypadalo asi docela komicky když by s nim šermoval :D
Uvědomte si že i facka může mít pro lidskej organismus dost fatální následky.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Globus píše:
maRkus píše:Me v tech komentarich zarazi jina vec.. clovek co na nekoho vytahne mec a neboji se ho pouzit je asi uplne normalni co ???
maRkus píše:Eiffele chapu co tim chces rict, ale na drohou stranu MEC ??? proplesknout me cikan, proste takova cerna spina tak opisuju SPZ a volam benga... i kdyz se rad branim a na oplatku oblizuju, mec bych netahal...

Co na todle říct? Snad jen že lidem s takhle blitkovejma názorama se jen směju.

Zajímalo by mě kdy si současný vypatlaný pravdoláskomilové /Markus to nemyslim Tebe/ uvědomí že pokud mě někdo ohrožuje na zdraví a životě tak mám nepopiratelný právo se bránit a to JAKÝMKOLIV způsobem, abych z konfrontace odešel s co nejmenším zraněním. Funguje to tak všude v přírodě - zabij nebo budeš zabit, jen lidi se to snažej popírat absolutně nesmyslnejma názorama :roll: . Co by se na tom změnilo kdyby se bránil třeba deštníkem? Pořád je to obrana se "zbraní" proti vybobulovanýmu hovadu co se pohybuje jak když má v podpaždí melouny. Jen by to vypadalo asi docela komicky když by s nim šermoval :D
Uvědomte si že i facka může mít pro lidskej organismus dost fatální následky.
Jako o tomhle bych mohl vypravet....pred par lety nas jeste se dvema kamarady BEZDUVODNE napadli 2 vietnamci( jeden s cca 40cm sekerou a nozem s 25cm cepeli, druhej s Nunčaky)....bla bla bla...jeden Charlie nakonec zdrhnul, druhej tam zustal lezet a od 2 dny pozdejc v nemocnici umrel.Vysledek?Vyslechy, potom vyslechy v Brne, kazdej z nas 50tis. za pravnika, cely se to tahlo asi rok a pul, soud na 2 dny a nakonec nam ta podelana statni zastupkyne rekla "navrhuji 10 let ve veznici se zvysenou ostrahou"...a to jenom za neprimerenou obranu! :savle: Lidem kterejm bylo +- 22 let...
Behem tech par let a jeste chvilku potom, jsem byl samozrejme u vetsiny lidi vcetne rodiny za vraha, protoze malokdo vam uveri(Policajty a soudy nepocitam), ze na vas nekdo BEZDUVODNE nabehne s nozem, sekerou a nuncaky a vy toho zmrda serezete az chcipne...a na to vsechno sem...i kdyz jeste rad, odpovidal, ze kdybych znovu musel branit svuj zivot, udelam to klidne znovu.

Spravedlnost se nastesti nakonec neukazala tak slepa jak to ma ve zvyku a soud jsme vyhrali...stesti...ta svine se jeste odvolala k vrchnimu soudu do Olomouce, kde to ale nastesti celkove snad po 2,5 roce dopadlo stejne...uff

Mmch Globus, diky tomuhle uz treba vim, ze fackou nelze zpusobit zadny vaznejsi zraneni...leda naslednym padem na tvrdou podlozku
KEHO rennsport

FOG

Příspěvek od FOG »

Butcher píše:Mmch Globus, diky tomuhle uz treba vim, ze fackou nelze zpusobit zadny vaznejsi zraneni...leda naslednym padem na tvrdou podlozku
Proraženej bubínek a následná ztráta sluchu mi nepřijde jako uplná zábava ;)
štyrykrátštyry tédéí

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

:D
Přílohy
44922_1641906850973_1335870412_31651334_4912417_n.jpg
44922_1641906850973_1335870412_31651334_4912417_n.jpg (19.71 KiB) Zobrazeno 2304 x
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

AVR: Cekal jsem, ze to udela Markus s Pedobearem, ale ty rulez 8) :lol:

Globus:"Co by se na tom změnilo kdyby se bránil třeba deštníkem?" Treba to, ze mit vetsi silu ten tlustoch, tak cervenak nema ruku.

Butcher: Zive si dokazu predstavit co ty vetve udelali...cili plne stojim za tim co jste udelali, jednal bych naprosto stejne 8)
http://www.facebook.com/djdoemixx

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Doemixxx: neni to muj vytvor, narazil jsem na to na AR foru... :wink:

Jinak myslim ze ten typek s mecem ukazal ze ma kurevsky pevny nervy, kdyby chtel mohl tomu ruzovymu praseti dost ublizit...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

typek se podle me celkem drzel a byl prvni, kdo se na to vysral a jel do pryc.... karkulak vyuzil situace a "statecne" mu rozbil zadni okno....a po naslednym placnuti (kdyby typek sekl, je bez ruky) opet "statecne" utekl... a po odjeti rytire opet "statecne" vykrikoval :lol:
R6 twin turbo + V10 + V12

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

taky se stavim k ridici MB a ke keinovu nazoru,ten to vystihl presne,nic netreba dodavat.Jen by me zajimalo,jak to nakonec dopadne ....
Audi Coupe Quattro

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

večer to bude na nově ve zprávách :lol:

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

ja se nestavim ani na jednu stranu, jelikoz v Praze jsou taxikari zmrdi asi jako vsude (par svetlejch vyjimek je)

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

aje, už je to i na nově, to jsem zvědavej, jak to zase překroutěj :D
...

Hemi.cz

Příspěvek od Hemi.cz »

jj,nova nezklamala...chudák taxikář :kladivo: :D

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Já se zdržuju komentářů ale ten Leonides u mě způsobil záchvat. :smich2: :smich2: :smich2: :smich: :smich2: :smich2: :smich: :smich2: :smich2: :smich2:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

Já nerozumím pojmu nepřiměřená obrana. To je snad jen u nás. Nevím, proč když budu mít u sebe bouchačku a frajer na mě vyběhne s nožem, proč ji nemůžu použít? Protože by to nebylo fair-play? A jak se mám bránit? Říct: počkej počkej, já si skočím taky pro kudlu, aby to bylo vyrovnaný. Lepší je říct: koukni se tady do hlavně a přemýšlej, jesti je to z tvojí strany přiměřenej útok.

Jestli měl ten debilní taxikář opravdu na ruce boxera, tak ho mohl mečoun klidně píchnout do břicha a setnout mu hlavu. A byl by v právu. Dostat od takovýho namakanýho blbce boxerem do xichtu, tak budete půl roku jíst všechno brčkem. A kdyby bobulatýmu přeskočilo (a že k tomu neměl daleko) tak dvě tři rány do obličeje šermíře a mohlo být po něm úplně. Ten meč byl z mojí strany naprosto v pořádku a pán měl ještě dost vůle (možná strachu) ho nepoužít tak jak by nejspíš sám chtěl.

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Na Keinův výtvor to teda nemá,ale i já tvořil :twisted:
Přílohy
46295_122454287810585_122449237811090_118500_5122070_n.jpg
46295_122454287810585_122449237811090_118500_5122070_n.jpg (50.81 KiB) Zobrazeno 2146 x
Výstřižek6-1.jpg
Výstřižek6-1.jpg (30.16 KiB) Zobrazeno 2143 x
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Souhlas s Keinem. Jinak ja mam katanu. K Japonskymu autu se myslim hodi vic, Nemci holt maji templarske mece :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

X-Ray píše:Já nerozumím pojmu nepřiměřená obrana. To je snad jen u nás. Nevím, proč když budu mít u sebe bouchačku a frajer na mě vyběhne s nožem, proč ji nemůžu použít? Protože by to nebylo fair-play? A jak se mám bránit? Říct: počkej počkej, já si skočím taky pro kudlu, aby to bylo vyrovnaný. Lepší je říct: koukni se tady do hlavně a přemýšlej, jesti je to z tvojí strany přiměřenej útok.

Jestli měl ten debilní taxikář opravdu na ruce boxera, tak ho mohl mečoun klidně píchnout do břicha a setnout mu hlavu. A byl by v právu. Dostat od takovýho namakanýho blbce boxerem do xichtu, tak budete půl roku jíst všechno brčkem. A kdyby bobulatýmu přeskočilo (a že k tomu neměl daleko) tak dvě tři rány do obličeje šermíře a mohlo být po něm úplně. Ten meč byl z mojí strany naprosto v pořádku a pán měl ještě dost vůle (možná strachu) ho nepoužít tak jak by nejspíš sám chtěl.

Dle jednoho vyjádření NS musí být obrana silnější než útok.
Nesmí však být zcela zjevně nepřimněřená probýhajícímu útoku = když na Tebe pujde někdo s holejma rukama a ty s nim zameteš Benellkou, tak máš jednoznačně problém, pokud bude mít například nůž, nunčaky a buhví co jinýho, ty na něj vytáhneš pistoli a on stejně bude pokračovat v útoku, Ty ho smázneš /trochu upravená Darwinova metoda přirozenýho výběru :lol:/, tak máš tak máš slušnou šanci z to vyjít bez ztráty kytičky, ale to pak ještě záleží na milionu dalších věcí jako postupu vyšetřovatele, zajištěnejch stopách na místě, svědcích... a nakonec i kdyby se to pak obrátilo proti Tobě, tak je pořád lepší bejt chvlku blbě zavřenej, než pořád dobře mrtvej ;)

kdyby šermíři byli dva a jeli takhle.... http://www.youtube.com/watch?v=segtXBwglj4" onclick="window.open(this.href);return false; tak pan teplákář asi bude čumět :lol:
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

nejvetsi prdel je, ze kdyz jsem to sem linkoval, tak to melo cca 10tis vjuvs a ted pres 337tis :lol:

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Globus píše:Co by se na tom změnilo kdyby se bránil třeba deštníkem?
My v podobnych situacich pouzivame budto .357 Magnum anebo trunk monkey:
http://www.youtube.com/watch?v=fBI0hmwISdA" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol:
IQ stylingem nenahradis.

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

tak v tom videu je jednoznačně vidět že Aragon zaútočil mečem na taxikáře, což bude ten problém.. a vychcanej taxikář si pak řek zavolam si záchranku, kvůli bolavý ručce nebudu jakoby moct 3 měsíce řídit, fílzli si Aragona už najdou, budu hajzla soudit a dostanu nějaký prachy (to že na něj po rozbití okna vyběh s mečem a přetáh ho jako obranu nikdo brát nebude)
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Nick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nick »

taboo : kde seženu tu opici ? :lol: :lol: :lol:

Odpovědět

Zpět na „Video“