SPARTA WINSKein píše:

Moderátor: Jardafox
SPARTA WINSKein píše:
To trosku papkaj kluci...ty prasataJonnY píše:taky mec, to neni na zahodenie....![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_hfLZozBVpM" onclick="window.open(this.href);return false;
maRkus píše:Me v tech komentarich zarazi jina vec.. clovek co na nekoho vytahne mec a neboji se ho pouzit je asi uplne normalni co ???
maRkus píše:Eiffele chapu co tim chces rict, ale na drohou stranu MEC ??? proplesknout me cikan, proste takova cerna spina tak opisuju SPZ a volam benga... i kdyz se rad branim a na oplatku oblizuju, mec bych netahal...
Jako o tomhle bych mohl vypravet....pred par lety nas jeste se dvema kamarady BEZDUVODNE napadli 2 vietnamci( jeden s cca 40cm sekerou a nozem s 25cm cepeli, druhej s Nunčaky)....bla bla bla...jeden Charlie nakonec zdrhnul, druhej tam zustal lezet a od 2 dny pozdejc v nemocnici umrel.Vysledek?Vyslechy, potom vyslechy v Brne, kazdej z nas 50tis. za pravnika, cely se to tahlo asi rok a pul, soud na 2 dny a nakonec nam ta podelana statni zastupkyne rekla "navrhuji 10 let ve veznici se zvysenou ostrahou"...a to jenom za neprimerenou obranu!Globus píše:maRkus píše:Me v tech komentarich zarazi jina vec.. clovek co na nekoho vytahne mec a neboji se ho pouzit je asi uplne normalni co ???maRkus píše:Eiffele chapu co tim chces rict, ale na drohou stranu MEC ??? proplesknout me cikan, proste takova cerna spina tak opisuju SPZ a volam benga... i kdyz se rad branim a na oplatku oblizuju, mec bych netahal...
Co na todle říct? Snad jen že lidem s takhle blitkovejma názorama se jen směju.
Zajímalo by mě kdy si současný vypatlaný pravdoláskomilové /Markus to nemyslim Tebe/ uvědomí že pokud mě někdo ohrožuje na zdraví a životě tak mám nepopiratelný právo se bránit a to JAKÝMKOLIV způsobem, abych z konfrontace odešel s co nejmenším zraněním. Funguje to tak všude v přírodě - zabij nebo budeš zabit, jen lidi se to snažej popírat absolutně nesmyslnejma názorama. Co by se na tom změnilo kdyby se bránil třeba deštníkem? Pořád je to obrana se "zbraní" proti vybobulovanýmu hovadu co se pohybuje jak když má v podpaždí melouny. Jen by to vypadalo asi docela komicky když by s nim šermoval
Uvědomte si že i facka může mít pro lidskej organismus dost fatální následky.
Proraženej bubínek a následná ztráta sluchu mi nepřijde jako uplná zábavaButcher píše:Mmch Globus, diky tomuhle uz treba vim, ze fackou nelze zpusobit zadny vaznejsi zraneni...leda naslednym padem na tvrdou podlozku
X-Ray píše:Já nerozumím pojmu nepřiměřená obrana. To je snad jen u nás. Nevím, proč když budu mít u sebe bouchačku a frajer na mě vyběhne s nožem, proč ji nemůžu použít? Protože by to nebylo fair-play? A jak se mám bránit? Říct: počkej počkej, já si skočím taky pro kudlu, aby to bylo vyrovnaný. Lepší je říct: koukni se tady do hlavně a přemýšlej, jesti je to z tvojí strany přiměřenej útok.
Jestli měl ten debilní taxikář opravdu na ruce boxera, tak ho mohl mečoun klidně píchnout do břicha a setnout mu hlavu. A byl by v právu. Dostat od takovýho namakanýho blbce boxerem do xichtu, tak budete půl roku jíst všechno brčkem. A kdyby bobulatýmu přeskočilo (a že k tomu neměl daleko) tak dvě tři rány do obličeje šermíře a mohlo být po něm úplně. Ten meč byl z mojí strany naprosto v pořádku a pán měl ještě dost vůle (možná strachu) ho nepoužít tak jak by nejspíš sám chtěl.
My v podobnych situacich pouzivame budto .357 Magnum anebo trunk monkey:Globus píše:Co by se na tom změnilo kdyby se bránil třeba deštníkem?