TaxiKÁR VS. mečař v Praze
Moderátor: Jardafox
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: TaxiKÁR VS. mečař v Praze
no jestli jsi skončil na první fotce, tak jsi udělal chybu 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Tak ty růžový pištolky jsou úchylnýýý 

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Ale jo, asi bych si vybral. Nejspis nejakyho Glocka s kompenzatorem. Neruzovyho 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Tohle mne rozesmaloEiffel píše:http://homjakov.livejournal.com/110568.html

IQ stylingem nenahradis.
Ono pro lidi z US to je celkem smesne, ale pochop, ze ja bych si nejspis udelal stejne fotky, kdybych se do toho obchodu dostalTaboo píše:Tohle mne rozesmaloEiffel píše:http://homjakov.livejournal.com/110568.html. Rusky gay na vylete v USA pozuje v obchode se zbranemi...
Co bude dalsi? Pozovani s porkchops a lahvi mlika v supermarketu?

To Beaver:
Ja vim, neber to spatne
. V CR anebo treba Japonsku (anebo kdekoliv jinde - i treba v byvale USSR) se lide musi bavit treba Americkymi turisty trapne pozujicimi s necim, co domorodemu obyvatelstvu pripada naprosto bezne. Ja bych (v pripade navstevy CR) pozoval vyhradne s zenami romskeho puvodu... 
Ja vim, neber to spatne

IQ stylingem nenahradis.
Taboo:poté by ženy romského původu pózovaly s tvojí peněženkou 

svět dospělých je pro mne záhadou......
Bohužel, zde je EU politika taková že "Zbraně jsou špatnéé, ááno" Zbroják si už nebude moci zařídit každý...Teď chtějí zakázat vjezd vozům starších 20let do center měst apod. Prostě nám pomalu nasazují okovy...zase....Taboo píše:Tohle mne rozesmaloEiffel píše:http://homjakov.livejournal.com/110568.html. Rusky gay na vylete v USA pozuje v obchode se zbranemi...
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
čéče, nevím, ale já nevidím nic špatnýho na tom, že přístup ke zbraním je tady jinej než v USA.Možná dobře, že bouchačku nemá každej ňouma.Ikdyž těch debilů s kvérem je i tak dost.Půlka myslivců jsou vypatlaný gumy, co si tím léčí svý komplexy....
SouhlasBreakthru píše:čéče, nevím, ale já nevidím nic špatnýho na tom, že přístup ke zbraním je tady jinej než v USA.Možná dobře, že bouchačku nemá každej ňouma.Ikdyž těch debilů s kvérem je i tak dost.Půlka myslivců jsou vypatlaný gumy, co si tím léčí svý komplexy....

GIV 1.8T
Každý má právo na to mít zbraň, kord u nás, kde jsou kolikrát větší zmrdi než na divokým západě.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
To jo, ale pak kdyz ty zmrdi jsou ke vsemu jeste ozbrojeny zbranema..Kein píše:Každý má právo na to mít zbraň, kord u nás, kde jsou kolikrát větší zmrdi než na divokým západě.
GIV 1.8T
Kein píše:Každý má právo na to mít zbraň, kord u nás, kde jsou kolikrát větší zmrdi než na divokým západě.
kdo jí chce, tak možnost má.Pokud splní vše, co se musí, tak má na zbraň povolení.Pokud si myslíš, že nás volný obchody se zbraněma zachrání, tak seš na omylu.Zas tak brutální to tady není, aby jsme všichni potřebovali zbraň....nicméně nejsu dnešní a vím, že sehnat nelegal zbraň není problém, ale to už je jiná pesnička....
Mne ty fotky toho vyletnika jen pripadly velice zabavne, protoze vypada extremne gay (a pripomina mne naseho fitness guru Richard Simmons)Kein píše:Bohužel, zde je EU politika taková že "Zbraně jsou špatnéé, ááno" Zbroják si už nebude moci zařídit každý...Teď chtějí zakázat vjezd vozům starších 20let do center měst apod. Prostě nám pomalu nasazují okovy...zase....Taboo píše:Tohle mne rozesmaloEiffel píše:http://homjakov.livejournal.com/110568.html. Rusky gay na vylete v USA pozuje v obchode se zbranemi...

IQ stylingem nenahradis.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
padlo rozhodnutí, že si udělám během příštího roku zbroják, vlastnictví střelné zbraně nevidím nic špatného
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
v tom s tebou, chlape, souhlasím.Kriminalita se zásadně nesníží.Popravdě, jen debil by někoho zavraždil legálně drženou zbraní se svým jménem.Ale, podívej se.Tady to drží lehce na uzdě.V mým okolí je tolik lidí, že jsou sami o sobě nebezpeční i s blbou vzduchovkou.Při představě, že byť jeden z těhle lidí by měl možnost bez jakejkoliv testů atd. si zbraň opatřit, tak se stěhuju na nějaký bezpečnější místo na světě.Třeba do Bagdádu.Navíc náš národ je plnej flinků, takže doma ve skříni zašitá zbraň by byla zcela běžná.Pak se k ní dostane někdo, kdo nemá.Třeba děcka nebo jeden z manželů při hádce.Ono, je fakt, že v důsledku je efekt stejnej jako třeba u nože, kterejch jsou v domácnostech kvanta.Zabít se dá čímkoliv.Já jsem ale v tomhle prostě zdrženlivej, hele.Fakt budu pro, aby to doteď bylo tak, jak to je.Kdo chce, tak má možnost si legálně zbraň opatřit...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je to asi tři roky co opilej švagr po mě tasil perkusáky, legálně držené a se zbrojákem.
Rupnout v kouli může každýmu, a raději budu, když se budu moct bránit, než když mi stát sebere možnost účinný obrany
Rupnout v kouli může každýmu, a raději budu, když se budu moct bránit, než když mi stát sebere možnost účinný obrany
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Kompenzátor je na hovnoBeaver píše:Ale jo, asi bych si vybral. Nejspis nejakyho Glocka s kompenzatorem. Neruzovyho

Dostupnost zbraní u nás je myslim poměrně slušně nastavená, myslim co se týče požadavků a podmínek pro získání zbrojního PRÚKAZU /nikoliv pasu/, případně pak samotný zbraně. Člověk musí složit poměrně těžký zkoušky, musí být bezúhonný, nesmí být alkoholik, feťák, na hlavu... pak si musí vyběhat papíry, kde prověřej vaší "slušnost", zaplatíte pár korun... a běháte na novo kvuli nákupnímu povolení a registraci zbaně

Zákaz legálních zbraní nic neřeší, spíš naopak. V ČR zemře "na legální zbraň" asi 7 lidí ročně /ano, i včelí bodnutí je nebezpečnější než legální zbraně/. Dobře, zachrání to nejspíš 7 lidí před smrtí, ale zároveň jich to mnohonásobně víc ohrozí na zdraví a životě, protože grázlové se nebudou už vůbec bát. Věc který se pachatel, dle nějakýho výzkumu, nejvíc bojí je ozbrojená oběť, která je velice pravděpodobně schopná se ubránit.
Ultima: Střílel jsem z Falcona a krom teda rány asi za 200,- a hrozný mrdy nic moc

Eiffel: Hele moje nabídka na střelnici a kurzík stále platí

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Ale mne se libiGlobus píše:Kompenzátor je na hovno

To neni o tom co se Ti líbí, ale o praktičnosti, hlavně u zbraně na nošení 

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to pozorUltima píše:vozim sebe

a ne jirko? dyt me znas 120 kilo 195 cm a výcvik v sebeobraně a pacifikaci.TUŇÁK píše:Tak to pozorUltima píše:vozim sebe
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pozor na Makety Policajtů driftující s pětkovejma baworákama 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne jen 3D, 30cm... Na tu 6D jsem koukal, ale to uz se mi zda moc velkyGlobus píše:
Máš aspoň tu "cop" verzi, tu asi 50cm dlouhou?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
A sakra. Ultima je macek jako. Já mám jen 184cm a 105kg.
budu muset víííc žráááááááááááát.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***