Moje auto prostálo na špalcích skoro celou minulou zimu
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Taboo: Od Tebe pochvala obzvlášť potěší. Pokud myslíš ty přední 4p, tak to není nic světového, ale je to originál brzdič na Škoda 130L (105/120L měly jen 2p) a je pouze rozšířený aby se tam vešel vnitřně chlazený kotouč 20mm místo origo jednoduchého 9mm. Tyhle brzdy používala 130LR/B. Vzadu je to taková směs předního kotouče z Golfa III a brzdiče z Octavie.
Dopřál jsem mému oplu trochu servisu, resp. taková běžná údržba, kterou každý majitel 1.6 16V jistě zná - výměna oleje a tak... (Bude mi líto to na jaře prodat... )
Kromě ložisek kliky a olejového čerpadla není téměř nic, na co se nesáhlo, fotek mám hodně, všechny ale jen mobilem, protože sem nechtěl foťák špinit olejem atd...
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
neni to cely auto ale docela podstatna cast.... origo rizeni je v prdeli - prutokac servo oleje ... .-D takze ze tří udelam jedno... tyhle dve sem koupil za pecka cenu
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
kolik na to najedš km ???? nesmrdí to po hranolkách ?????
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
m.artty píše:Pozor na to, že v zimě ten olej tuhne.....
jojo,to my víme,jen co začlo chladné počasí,vystřídali jsme palivo ale na léto super,navíc jsem na to najel cca 10tis. a vpohodě
já na to najezdil asi 20-30tis. a taky cajk. Nicméně se divim, že se ti v dnešní době na to vyplatí ještě jezdit, já na to jezdil v době, kdy olej stával 12-17Kč( a to byl fakt už docela drahej) a nafta 30 a vejš, v dnešní době to pomalu nemá význam, pokud nemáš vyloženě zdroj z restaurace-meka apod.
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
andre: odkud máš olej? co sem zjišťoval tak je po tom celkem boj a třeba u nás ve městě, konkrétně v restauračce kde sem dělal, to vykupuje firma za 7kč litr....
taky bych na to jezdil, ale jelikož mám naftu za 20,- tak to zatím moc neřeším...
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
jj jako raketa to i vypada..... ale origo zatmaveny svetla, bez samolepek na dverich a bude to ok....