BMW pokec sekce!!!
Moderátor: T-O-M
-
- Moderátor
-
Re: BMW pokec sekce!!!
moc pekny. muzu vedet odkud je to auto a popr. kolik cca stalo?
Irmscher Omega Caravan 2,5 V6 automat
-
Vzdyt na to uz se prece Rado zname ne? Nic jineho by jsi odeme ani necekal ne?V12 píše:vsak vsechno to co budes delat, jsem mel na mysli
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
-
teoreticky kdybych vzadu vezl dídě kde se vypnou airbagi?
-
Airbag se vypíná (je-li touto funkcí auto vybaveno) jen vpředu u spolujezdce.mc-otka píše:teoreticky kdybych vzadu vezl dídě kde se vypnou airbagi?
-
Pěkný kočár Pavelini. Při běžný jízdě o xDrivu ani nevíš viď ?
-
T-O-M píše:Airbag se vypíná (je-li touto funkcí auto vybaveno) jen vpředu u spolujezdce.mc-otka píše:teoreticky kdybych vzadu vezl dídě kde se vypnou airbagi?
a co když by si sedl do prostřed do zadu mám malýho bráchu tak se ptám
-
Airbag u spolujezdce se vypíná z jednoho důvodu - když na sedadlo spolujezdce připoutáš takový ty jesličky s miminkem. Protože při aktivaci by ten airbag ty jesličky převrátil a miminu tak ublížil. Dospělý člověk sedí normálně na sedačce a je připoután, děti sedí na sedačce v dětských sedačkách a jsou rovněž připotáni, takže suma sumárum všichni sedí tak, že jim airbag v případě nehody neublíží. Tudíž není důvod mít "vypínatelný" airbagy na dalších místech v autě.mc-otka píše:T-O-M píše:Airbag se vypíná (je-li touto funkcí auto vybaveno) jen vpředu u spolujezdce.mc-otka píše:teoreticky kdybych vzadu vezl dídě kde se vypnou airbagi?
a co když by si sedl do prostřed do zadu mám malýho bráchu tak se ptám
-
hmno dobrý vysvětlení ale stejnak tam mám vzadu nálepku že tam nesmí sedět malé dědi
-
- Moderátor
To bude platit jen bez autosedacky nebo podsedaku, s nima je to urcite OKmc-otka píše:hmno dobrý vysvětlení ale stejnak tam mám vzadu nálepku že tam nesmí sedět malé dědi

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
-
jo tak to jo díky :O)
-
No ty brdo, plna pravda. A uz jsem se neudrzel a vydal se ho na tajnacku otestovat.T-O-M píše:Pěkný kočár Pavelini. Při běžný jízdě o xDrivu ani nevíš viď ?
Celkem jsem cucel, jak se za silneho deste drzi.Proste jsem ho neutrhnul a to je u me co rict. No budu v tom cas od casu, nezne pokracovat.

-
někdo hodnej kdo poradí?
začlo se mi psát a ukazovat toto logo,doufoukl jsem pneu všude bylo akorákt jenom na jedné zadní bylo 1,9 mám tam pneu 235/35 19.chci se zeptat na 2 věci tam je nějaký čídlo nebo tak něco co měří tlak v pneu jsem přezouval kola a ničeho jsem si nevšiml.a za druhé na prvním obrazku je že pro restart si mám přečist manual ale mám jenom německej a stejnak sem to tam nenašel.nebo se to musí napojit na počítač díky za rady

začlo se mi psát a ukazovat toto logo,doufoukl jsem pneu všude bylo akorákt jenom na jedné zadní bylo 1,9 mám tam pneu 235/35 19.chci se zeptat na 2 věci tam je nějaký čídlo nebo tak něco co měří tlak v pneu jsem přezouval kola a ničeho jsem si nevšiml.a za druhé na prvním obrazku je že pro restart si mám přečist manual ale mám jenom německej a stejnak sem to tam nenašel.nebo se to musí napojit na počítač díky za rady
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
BC tě díky čidlu v kolech upozornilo na nízký tlak v pneu (čidlo nerozeznává nízký tlak a proraženou gumu - Puncture=defekt). Jestli jsi kolo dofouknul, tak zbývá v BC vymazat tu chybu. Návod by měl právě být v manuálu. Doporučil bych ti, si jej koupit v čestině u autorizovaného dealera. Stojí sice asi 2 tácy (knížka), ale jak vidíš, teď by se ti hodil. Jinak nejsem si jist, ale v PDF formátu by ti ho mohl autorizák poslat snad i zadarmo. Informuj se!
-
-
díky moc

-
super tak vyřešeno nakonec jsem to našel přes googlu na nějakým bmw foru přeloženo googlem
Pokud váš typ BMW 5.serie je E60/61 potvrdit vzduchu pneumatiky presure a reset RPA (Reifen Pannen anzaige) v i-Drive menu / nastavení / auto / RPA
Pokud váš typ BMW 5.serie je E60/61 potvrdit vzduchu pneumatiky presure a reset RPA (Reifen Pannen anzaige) v i-Drive menu / nastavení / auto / RPA
-
nějaký napady co na zimu do kufru? váha-cena? :O)
-
proč?mc-otka píše:nějaký napady co na zimu do kufru? váha-cena? :O)
-
-
zbytky dlaždic a knižky a jede to hned líp :O)
-
no ttreba tricitky v kabru meli v kufru v bocni kapse original bmw zavazi, a delalo se i na dalsi karosarsky varianty jako doplnkova vybava, tak treba neco podobnyho existuje i pro e 60
ale zas u takovyhodle auta se to asi neresi, ne? to se proste kazdou zimu poradne! obuje a musi si s tim ta elektronika poradit
ja bydlel dva roky na horach a s bawem jsem nemel sebensi problem, ze bych nevyjel, a to tam zustavali i takovy auta jako S120 a pod stat, proste kazdou zimu na zadek novy znackovy! gumy a kein problem

cabrio bukvice
-
jo a jinak to snimani prehustene a nebo podhustene pneu, bud je snimac na disku u ventilku a nebo nektery auta to snimaji z cidel ABS, porovnava to ujetou drahu jednotlivych kol/jinek obvod kola/jinak dlouha ujeta draha
cabrio bukvice
-
Chlape, muzes jen litovat, ze jsi neporidil 530XD, ja mam svou X5 v garazi a v tomto marastu, kterej zde panuje pouzivam kdyz to jde, jen XD, Kam se na nej hrabe X5, ale vazne............mc-otka píše:nějaký napady co na zimu do kufru? váha-cena? :O)
-
no nějak jsem zaspal a ještě mám letnačky ale dneska došly zimačky ve středu elektrony.ale auto mám před domem a nejezdím stím.tak uvidíme.veřím že x je super ale zas přes léto nevím škoda že nedělaj bmw jak je třebas nissan navara že si přepneš zadek nebo 4X4 

-
No protože udělat 4x4 kde si připojíš zadek umí každej Čínan. Pak je auto nedotáčivý až běda. Ale pohon (xDrive) kde rozvodovka s elektronicky řízenou lamelovou spojkou rozděluje krouťák mezi předek a zadek ve spolupráci se stabilizací (DSC), která pernamentně vyhodnocuje situaci (trakci obou náprav) a je schopna reagovat v řádech 0.01 sec je jiná káva. Na suchu vlastně ani nevíš, že jedeš se čtyřkolkou. A to byl cíl těch co to vymysleli - naprosto uživatelsky příjemný pohon, který pracuje sám. Tím nechci zatracovat zadokolky a ty od BMW už vůbec ne, sám jednu vlastním, ale neni 4x4 jako 4x4. Jasně, na závody je lepší mít zašperovaný diferenciály vpředu i vzadu a k tomu chytrej mezinápravovej diferenciál viz Lancer a Impreza a v těžkým terénu zase redukce a možnost sám si uzamknout diff kterej je třeba, ale v civilním silničním autě či SUV to BMW vymyslelo moc dobře.mc-otka píše:veřím že x je super ale zas přes léto nevím škoda že nedělaj bmw jak je třebas nissan navara že si přepneš zadek nebo 4X4
Sám Pavelini tady může referovat (prosím ho o to) jak zásadní je rozdíl v jeho X5, kde je krouťák rozdělován v pevném poměru 38:62 (předek-zadek) a mezi xDrive v 5er a dokonce i xDrive v X6, kde je Dynamic performance control, který umí navíc rozdělovat sílu nejen předek-zadek ale i levá-pravá na zadní nápravě. O Lancerech a Imprezách rovněž

-
- Moderátor
U X5 e53 je rozdil ve 4x4 podle roku vyroby... do cca. pulky 2003 to byla mechanicka rozvodovka a po uz xDrive...
R6 twin turbo + V10 + V12
-
Tak ja to s ohledem na svuj cas kuci sepisu, presneji rodinnou X6 rv09, coz TOMe muzes sam poreferovat, pac s tim vasim motorem bych byl jednou rad, aby presne takove auto, ale s nasim interierem bylo naslednikem me X5, hihi, pak mou X5 rv 06 a dalsi spolubydlici meho ixka cimz je 530XD rv07.
Chce to pouze cas, coz je u me problem, ale slibuji, ze vazne dodam podrobne a snad realne info.

Chce to pouze cas, coz je u me problem, ale slibuji, ze vazne dodam podrobne a snad realne info.

-
T-O-M píše:No protože udělat 4x4 kde si připojíš zadek umí každej Čínan. Pak je auto nedotáčivý až běda. Ale pohon (xDrive) kde rozvodovka s elektronicky řízenou lamelovou spojkou rozděluje krouťák mezi předek a zadek ve spolupráci se stabilizací (DSC), která pernamentně vyhodnocuje situaci (trakci obou náprav) a je schopna reagovat v řádech 0.01 sec je jiná káva. Na suchu vlastně ani nevíš, že jedeš se čtyřkolkou. A to byl cíl těch co to vymysleli - naprosto uživatelsky příjemný pohon, který pracuje sám. Tím nechci zatracovat zadokolky a ty od BMW už vůbec ne, sám jednu vlastním, ale neni 4x4 jako 4x4. Jasně, na závody je lepší mít zašperovaný diferenciály vpředu i vzadu a k tomu chytrej mezinápravovej diferenciál viz Lancer a Impreza a v těžkým terénu zase redukce a možnost sám si uzamknout diff kterej je třeba, ale v civilním silničním autě či SUV to BMW vymyslelo moc dobře.mc-otka píše:veřím že x je super ale zas přes léto nevím škoda že nedělaj bmw jak je třebas nissan navara že si přepneš zadek nebo 4X4
Sám Pavelini tady může referovat (prosím ho o to) jak zásadní je rozdíl v jeho X5, kde je krouťák rozdělován v pevném poměru 38:62 (předek-zadek) a mezi xDrive v 5er a dokonce i xDrive v X6, kde je Dynamic performance control, který umí navíc rozdělovat sílu nejen předek-zadek ale i levá-pravá na zadní nápravě. O Lancerech a Imprezách rovněž
jasný hej bereš to moc vážně jen jsem to tak placl už jsou zimačky a je to rozdíl hned.je jasný srovnávat zadek a X na sněhu nejde.o tom žádná
-
když je pod -10 a auto dlouho stojí nic moc start chvilu to trvá a tak 4 sekundy neklidnej chod motoru.muže to bejt něco jinýho než vstřikovače?