tuner2: na tebe jsem myslel

. rikal jsem si, ze sem urcite napises, protoze jsi resil pravy opak.
bohuzel, nemusel sis davat praci s tim popisovat tvuj problem, protoze nekoho, kdo takovou kravinu fakt chce udelat, to proste nezajima, uz jsem na to prisel. proste pokud nekdo vyhlasi ze je "hustekruty a stylovy" mit starou omlacenou plechovku, zrezlou kapotu, zahradku s veteší na střeše, slámu zavřenou mezi dveře a k tomu nějaký pěkný vyleštěný kola, tak se toho budou všichni držet a kdo to má víc, je krutej.
to samý lidi jsou schopný dát 195 gumu na 9" disk (schválně, kterej "styler" napíše, že to je ještě málo nebo že to je akorát a nedělá to "áčka"), i když je to naprostej nesmysl. stejně tak jsou lidi schopný dělat nesmyslný odklony, protože je to hustý.
prostě pořád se najde (a bohužel je to většina) lidí, která uznává nějaký nesmyslný úpravy, který jsou samozřejmě naprosto opačným směrem než tuning. a nikdo jim to nevymluví, ať je to sebevětší nesmysl. nezbývá nic jiného, než si o tom myslet své, zasmát se tomu a vědět, že je to naprosto k hovnu.
jako jo, taky se rád dívám na hezký auta, ale tohle mi nepřijde ani hezký a hlavně když člověk ví, že to je nesmysl, tak k čemu to?

obdivuju spíš čistotu, preciznost, decentní úpravy a úpravy výkonu a né "styl"