TACHO official music video

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Sova

Re: TACHO official music video

Příspěvek od Sova »

biohazard píše:
Sova píše:
Eiffel píše:Sova: O co jde?
Ale asi o nic ale Landu nemusím takže sem se musel emocionálně vyblít :hlazeni
peace
ty se emocionálně vyblíjíš v každym tvym "plodnym" příspěvku co od tebe čtu.
Miluju ty co souděj podle bulváru apod.Já měl možnost s Landou pokecat osobně na jednom rautu a změnil jsem na něj názor,kterej byl stejnej jakej ty máš do teď ... bulvár je mocnej nástroj co??? :wink:
Tak moje příspěvky nečti, stejně jako já nečtu bulvár :D
Cléon & Fonte

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

tak podle čeho teda soudíš,že je Landa fašišta?Z toho co ti řekli kamarádi?

Sova

Příspěvek od Sova »

biohazard píše:tak podle čeho teda soudíš,že je Landa fašišta?Z toho co ti řekli kamarádi?
kamarádi...tak tak...shodli jsme se na tom s Jarkou Metelkou...

Už se k tomu nebudu vyjadřovat, protože se už tak stalo...
Cléon & Fonte

beago

Příspěvek od beago »

+1 Sova 8)
neverim mu ani slovo a pokazdy je me blbe kdyz vys*re nejakej novej "projekt" at uz je to muzikal nebo film..
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

HamilRS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HamilRS »

Nebejt landy nevím co nebo kdo to byl Kryl....Jinak se na filmek těším jako na vše od něj 8) 8)

beago

Příspěvek od beago »

chtel sme poslat jen jeden post, ale co uz...
je docela skoda ze ses o jednom z velkejch lidi nasi historie dovedel skrz hovado (to se jinak nazvat neda) ktery kazalo presnej opak nez pan Kryl - Howk
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

Sova

Příspěvek od Sova »

HamilRS píše:Nebejt landy nevím co nebo kdo to byl Kryl....Jinak se na filmek těším jako na vše od něj 8) 8)
To tě lituju a je to dost smutné, je vidět, že kultura pro tebe končí návštěvou McDonaldu...
Cléon & Fonte

HamilRS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HamilRS »

Já se sváma hádat nabudu spek Každej má svůj názor a stejne by to nemelo cenu vam neco vymlouvat :?:

Sova

Příspěvek od Sova »

beago píše:chtel sme poslat jen jeden post, ale co uz...
je docela skoda ze ses o jednom z velkejch lidi nasi historie dovedel skrz hovado (to se jinak nazvat neda) ktery kazalo presnej opak nez pan Kryl - Howk
Přesně tak...

Ono třeba porovnání Morituri te salutant nebo Anděla v porovnání Kryla oproti Landovi...to je úplně něco jiného, to co dýchá z Landovýho přezpívání, to není žádná pozitivní energie, kladný emocionální náboj jako v případě Krylova originálu...

To co zpívá Landa to je jak nějaká řeč soudce, který pronáší rozsudek smrti...

Vůbec když si vzpomenu na Landovi písničky nepamatuji si že by zpíval někdy něco pozitivního...

Ale to ty samozřejmě víš...říkám to spíš pro HamilaRS
Cléon & Fonte

beago

Příspěvek od beago »

jediny co me s landou kdy bavilo bylo Peklo s landou...ale spis kuli necemu jinymu a jeho sme bral jen jako moderatora - vsuvku

kazdopadne nemam ho rad...podle me se od dob Orliku nezmenil, at si kazdej rika co chce 8)
z5 k filmu...myslim ze 25% na csfd asi mluvi za vse i kdyby tam ten landa nebyl :lol:

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

filmek bude parádní! už se těším!!! 8)
sova:ty jsi uplně mimo,neznáš fakta,kdybys jen trošku zkusil vyhledavat,zjistil bys co je zač.Lepší by příště bylo kdyby ses nevyjadřoval k věcem o kterých nic nevíš a nemáš je rád.Ja nemam rád hodně věci,lidi.... a když se mi to nelíbí nebo to neuznávám,vím o tom prd,tak to obejdu a nevyjadřuji se.Nechci tě uražet,ale jde vidět že tvá uroveň je asi hodně nízká!
beago:z5 k filmu...myslim ze 25% na csfd asi mluvi za vse i kdyby tam ten landa nebyl hlavně mluví za vše to že ještě nebyl film uveden,je jasné že ho hodnotí lidi co landu nemají radi...až po nějake době se ukaže jaký film je.
Prohlašení DL:
I. Tak abysme už konečně udělali jasno… byl jsem skinhead, dnes už nejsem. Nevadí mi kališníci…nevadí mi vlastenci…nevadí mi apolitický skins, ti rozhodně nepředstavují pro zbytek světa žádnou hrozbu. Odmítám extrémní odnože jako jsou neonacisté, komunisté a jim podobné směry a distancuji se od nich!
II. Žádám o odpuštění všechny, kterým jsem v minulosti fyzicky nebo psychicky ublížil. Těm, kterým jsem tak učinil na obranu sebe nebo jiných se neomlouvám a jsem připraven to opakovat!
IV. Nejsem fašista, nacista, rasista taky ne. Kdo tvrdí opak lže. Zůstanu ovšem provokatér!

Co se tyče Landa - Kryl: bez landy bych neznal žadnou z písniček krom morituri kterou jsme se učili v hudebce,chtěl připomenout jeho pisně mladším generacím a uctit jeho památku,byl to jeho vzor,bohužel hodně lidi to nepobralo.Ovšem jeho písně mladším zviditelníl a připomenul. Podle mě je zpackany kryl tohle: http://www.youtube.com/watch?v=hdHQdQFtQiQ" onclick="window.open(this.href);return false; :savle:
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm

beago

Příspěvek od beago »

PetulaGD píše:hlavně mluví za vše to že ještě nebyl film uveden,je jasné že ho hodnotí lidi co landu nemají radi
a ty lidi na csfd(ktery docela verim uz jen z principu mezinarodni filmovy databaze) to asi videli jen na hajzlu co? co treba...filmovej festival nebo tak? :?:

jinak jak uz tu psal Sova...taky te nechci urazet ale s tou kulturou to konci u mekdonalda asi 8)
jeste me prosim vysvetli tohle: "chtěl připomenout jeho pisně mladším generacím a uctit jeho památku,byl to jeho vzor,bohužel hodně lidi to nepobralo"
asi si timhle stylem (a podle tvyho) vemu za vzor treba hitelra...mel peknej knirek a byl tak hodnej ze poslal spoustu lidi na dovolenou do polska a jeste dal do sveta...no to byl super pan :hlazeni

jak si muze skinhed (nerikam nacek - chapu rozdil mezi temahle dvema idiotskejma grupama) muze vzit za vzor Karla Kryla proboha :?

Sova

Příspěvek od Sova »

Ano má úroveň je velmi nizká...povětšinu času se zdržuji v artezských studnách...

Ad Landovo prohlaseni: Slušná póza...na jednoduchý konzum určitě přesvědčivě zabere :-)
Cléon & Fonte

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

beago:tacho na žadnem festivalu ani nikde byt nemohlo....stale se dokončuje hudba....prostě lidi hodnoti bez zhlédnutí.teď to pude do kin a nikdo krom tvůrcu neviděl....a já uvidim v sobotu,už mam reserve,tak se těším. :lol:
a ktěm vzorum.skinhead před rokem 90 (takže i landa) nesouhlasili s režimem,dělali po tělocvičnách tajne koncerty,schromážďovali se na temných místech,komuniste je neměli radi,protože se vyznačili vystředním oblikáním,holými hlavami a tetováním(takto v te době byli hlavně kriminalnici kteří pobuřovali veřejnost) a jim se libilo odlišit se od společnosti.a když už byli režimem nenaviděni a pronásledovani,a bylo to hlavně o te hudbě,tak poslouchali cenzurované interprety a kapely.a proto měli blízko ke Krylovi který byl "zakázován".Měli radi jeho texty kvuli tomu maskování nesouhlasu s režimem (jestli sis všiml tak v Landových pisničkách je hodně skryto).A jelikož Landa je vystudovaný muzikant-herec,tak měl svůj vzor,takže Kryla.S Orlíkem jak začali,byl v tom i rasismus,ale Landa z Mataskem to později označili jako mladistvou nerozvážnost(na youtube video o tom).Nebyli to ale nacisti,fašisti ani nic podobného.Jak se na koncertě objevilo hajlování(1992) okamžitě ukončili a rozpustili kapelu,byly proti tomu.To jen lidé a bulvar plácájí co neznají.
Skinhead bylo kdysi něco jineho než jak je to teď....doporučuju kouknout na filmek This is England,tam je to pravě o tom přechodu k nacismu. Ja nesouhlasím s žádným hnutím,ideologii ani skupinou,ale Landu mám rád,jeho celou tvorbu,piše sam texty,hudbu,má rád motosport,děla prospěšne akce a podporuje nadace.
A k tomu co v Ordo Lumen Templi dokazali nebo jak tu pišete že to byl ulet.... ja si nemyslim,postavili několik dětských bezbarierovych hřišť s motivy Staré pověsti české.

Sova

Příspěvek od Sova »

Někdo vdolky jiný holky...

Landa má u mě jedno plus...při obdržení bronzového slavík pronesl ze s českým národem a šoubyznysem není něco v pořádku když je on třetí :D
Cléon & Fonte

beago

Příspěvek od beago »

ja se k tomu radsi nebudu vyjadrovat..az umre gotak treba tenhle clovek bude mit nejaky zlaty...tobude krasa v case prezidenta vandase :mavani:

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

Obrázek
Když už zmiňujete toho Gotta.....projekt s Kajou nevyšel :lol:

Sova

Příspěvek od Sova »

Jo a neznamená že, když to nebylo na festivalech a ani to nemělo ještě v kinech premiéru, tak to nemohl nikdo vidět! Takže prrr...na čsfd určitě nehodnotí co eště neviděli!
Cléon & Fonte

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

Sova píše:Jo a neznamená že, když to nebylo na festivalech a ani to nemělo ještě v kinech premiéru, tak to nemohl nikdo vidět! Takže prrr...na čsfd určitě nehodnotí co eště neviděli!
Landa production si takové věci dost hlída,od vydání hudebních cd a dvd po filmy.Jsou v tomhle tajnustkaří jak nikdo jiný,takže pochybuju.Kdyby to někde bylo nebo to utekle....tak bych o tom myslim aji věděl.

beago

Příspěvek od beago »

na csfd chodi opravdu hodne lidi co se o filmy zajimaj fakt ve velky mire...kritici (i kdyz treba neprofesionalni), recenzeniti a tak..a ty si myslim ze to videt mohli..ale na druhou stranu..jsou tam i lidi ktery hodnotej za 5 :wink:

Sova

Příspěvek od Sova »

PetulaGD píše:
Sova píše:Jo a neznamená že, když to nebylo na festivalech a ani to nemělo ještě v kinech premiéru, tak to nemohl nikdo vidět! Takže prrr...na čsfd určitě nehodnotí co eště neviděli!
Landa production si takové věci dost hlída,od vydání hudebních cd a dvd po filmy.Jsou v tomhle tajnustkaří jak nikdo jiný,takže pochybuju.Kdyby to někde bylo nebo to utekle....tak bych o tom myslim aji věděl.
Tady nejde o žádné úníky nebo hlidání...předpremiérové projekce určitým skupinám lidí jsou zcela běžna věc.
Cléon & Fonte

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

že já blbec sem ty odkazy vubec daval..... :-D :-D
počkam na nejakyho hiphopera az sem da neco a taky mu to zkritizuju ze hopaci sou *uráci ... :-D :-D :-D

:lol: :lol: :lol:
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

zvooky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvooky »

mam sem neco dat?... :lol:
BBS Motorsport

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

nechtěj abych o tobe rekl že seš *urák, tak to neriskuj..... :-D :-D :-D

hrnecek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hrnecek »

SOVA: fakt te nechapu jsem rad ze nekdo natocil film o autech a landa je nahodou super.... prej fasista... :? :? :? :? smich
BMW e30 320i

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

tak sem na tom byl včera v kině..... :-D a pecka film..... 8) 8) 8)
at si kazdej rika co chce....me se to libilo.... :-D sice takovej divnej konec.... :-D nechapal sem ze anglicka auta s SPZtkou mela volant nalevo...ale jinak super 8)

Mustafa

Příspěvek od Mustafa »

Sova píše:A ohledně toho tvého připodobnění Landy a Hondy :-):-):-) No to nebudu komentovat, at si každý udělá obrázek sám kdo tu je primitivní a slaboduchý :wink:
Srovnávat si můžu co chci, to že tvoje mozkový bunky nepobrali podstatu srovnání nesvědčí o mojí primitivnosti a slaboduchodsti, ale o tvý....

Je hezký, že tu říkáš věci jako že Landa je URČITĚ furt stejnej atd, i když o tom víš prd...
Na druhou stranu říkáš, že lidi na čsfd URČITĚ nehodnotí něco, co ještě neviděli.

Tady podle mě jasně ukazuješ, že seš zaujatej až do prdele. Stejně jako ty seš zaujatej proti Landovi, tak stejně zaujatý lidi v nějakym poměru jsou i tam. Je zajímavý, že všichni tam plácáte stejný bezduchý výblitky.... Když si přečteš komentáře na čsfd, tak to musí dojít i mentálovi.... Myslim, že nemá cenu se o tom dál bavit. Dneska jdu do kina a myslim, že si ten film užiju a doufám, že v něm najdu něco, co mě jako fandu do aut nadchne....
Fabia HTP+

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

HamilRS píše:Nebejt landy nevím co nebo kdo to byl Kryl....Jinak se na filmek těším jako na vše od něj 8) 8)
to je hodně smutný že si o Krylovi předtím nic nevěděl..
Na Landu názor nemám. Uznávám ho jako frajera co se týká motorismu. to je něco co neochčiješ výsledky mluví za vše. Ostatní hodnotit nemohu protože ho osobně neznám.. Co se týká Orlíků? Každej dělal v mládí píčoviny a jeho názor v téhle chvíli mu z hlavy nikdo nepřečte.. Pár slušnejch cikorek znám, ale je to minimu jako když se vychčiju do moře. Za zopakování prvního trestu nahnat ke zdi a postřílet.. a poserte se..a souhlasím se Sládkem a jeho prohlášením: cikán by měl být trestně odpovědný už po svém narození...
" www.autowerks.cz "

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

z CSFD:
movie odpad!

Dávám odpad!. Víš jak, už z principu, starej nácek Landa si ani víc nezaslouží. Jdu si pustit duálně Protektor a Habrmannův mlýn. Peace. Ty se mezi tím zamysli nad svým textem z profilu "(5) Herci nesmí podávat výkony hodné mateřské školky, ale hrát přesvědčivě. Odstrašující příklad: Angelina Jolie ve Výměně)" = Co třeba Daniel Landa všude?
sami nezaujatí hodnotí a hodnotily před premierou....ja prostě csfd nevěřím,to že si tam nějakej honibrk špatně po ranu vyhonil a cely den ho bolí koule,tak začne hodnotit film který neviděl a vidět nechce nebo viděl,ale chce vypadat jak expert a začne tam psat scenař špatný,herci špatní,film špatný a všechno zkritizuje...jak by byl on mistr světa,tak to vubec,a takových lidi tam je dost.
třeba film Pařba ve vegas,ja u toho filmu chcal a brečel,herci byli super, Bradley Coopera a Zacha Galifianakise mam jako herce rad...a ty komentaře co tam přidávájí ti "odbornoci" z CSFD nechapu,a jak si tak všimam tak pořad jední a ti sami všude hazí odpad a není jich malo

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Landa a jeho kamarád Sagvan Tofi určitě potvrdí, že Landa je rasista jako prase :lol:

Bože můj, taky jsem za mlada jezdil škodovkou a chtěl jí "tunit", naštěstí na to nebyly prachy, a dneska už bych takovou blbos dělat nechtěl :D
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Odpovědět

Zpět na „Video“