TACHO official music video
Moderátor: Jardafox
- Sova
Re: TACHO official music video
Tak před chvílí si ho obhajoval a teď je už rasista??
A na film pařba ve vegas se schválně podívám...podle názvu bych to viděl na nějakou béčkou teen fekální "komedii" tohle američani "umí"
A na film pařba ve vegas se schválně podívám...podle názvu bych to viděl na nějakou béčkou teen fekální "komedii" tohle američani "umí"
Cléon & Fonte
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokud by byl takovej rasista, asi by se nepřátelil s cikánem Tofim, ne?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
sova:bohužel žadná teen fekalní komedie....je to správná uchylarna,luxusní hlašky,drsně udělana
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
- Sova
Tak to spíš bohudík ne?
A ejfele, jak víš že je Tofi cikán?Ať se s ním Landa baví nebo ne, pro Landu ro mohl být klidně póza třeba...celej ten rasismus...možná že Landa z něj tehdá byl udělanej...v době kdy byl on star, Landa byl nikdo...
Co když jsi rasista jak prase a potks nekde slusnyho muslima, uctivyho, kterej treba umi cesky a podav ti ruku?Flusnes mu do ní???
A máte v ruce obsidiány??
A ejfele, jak víš že je Tofi cikán?Ať se s ním Landa baví nebo ne, pro Landu ro mohl být klidně póza třeba...celej ten rasismus...možná že Landa z něj tehdá byl udělanej...v době kdy byl on star, Landa byl nikdo...
Co když jsi rasista jak prase a potks nekde slusnyho muslima, uctivyho, kterej treba umi cesky a podav ti ruku?Flusnes mu do ní???
A máte v ruce obsidiány??
Cléon & Fonte
Xaver je kokot jak hrom, ale landa to zmáknul luxusně,zapatrej a najdi si celý ten pořad s landou,ptal se ho na ty věci ohledně rasismu,mluvil s nim otevřeně a myslim že No problem http://www.youtube.com/watch?v=63hbCa0d71g" onclick="window.open(this.href);return false; tohle ale bylo moc,jinak že Landa pracuje s Gipsy.cz a taky s Emilem Zajacem s prvni serie vyvolenych....ale to asi nevíš co?
- Sova
Vcelku by mě zajímalo proč by měl být Xaver kokot???PetulaGD píše:Xaver je kokot jak hrom, ale landa to zmáknul luxusně,zapatrej a najdi si celý ten pořad s landou,ptal se ho na ty věci ohledně rasismu,mluvil s nim otevřeně a myslim že No problem http://www.youtube.com/watch?v=63hbCa0d71g" onclick="window.open(this.href);return false; tohle ale bylo moc,jinak že Landa pracuje s Gipsy.cz a taky s Emilem Zajacem s prvni serie vyvolenych....ale to asi nevíš co?
A na koho vlastně reaguješ?
I kdyby spolupracoval s hnědým uhlím, co to změní na jeho postojích v minulosti??
Snad jen to, jak tu už někdo psal, že je pomatenej...
Cléon & Fonte
- Sova
Jinak "libi se mi" jak kvuli jednomu komentáři zhodíte celé čsfd...
Cléon & Fonte
Když si vezmeš nikk Sova a změníš 3 písmena a jedno přidáš vyjde ti slovo Kocáb!..To už je k zamyšlení!! Když opět vezmeme nikk Sova a změníme 2 písmena a 6přidáme vznikne slovo Stehlíková..a to už nemůže být náhoda!!

" www.autowerks.cz "
- Sova
tholis píše:Když si vezmeš nikk Sova a změníš 3 písmena a jedno přidáš vyjde ti slovo Kocáb!..To už je k zamyšlení!! Když opět vezmeme nikk Sova a změníme 2 písmena a 6přidáme vznikne slovo Stehlíková..a to už nemůže být náhoda!!![]()
tholis píše:Elvis: Já si měřím péro na Elvisovo straně...
Naposledy upravil(a) Sova dne 03 pro 2010 15:04, celkem upraveno 1 x.
Cléon & Fonte
Sova: Teď je mi to ukradený.. co se týká argumentů zdá se mi že ty je máš míň přesvědčivý..To jestli je Landa rasista nebo ne je mi ukradený.. Jeho písničky jsou dobrý a já krom většiny cikánů rasista nejsem. Vietnamci mi nevadí, slušný cikáni nejsou cikáni, ale normální češi.. 

" www.autowerks.cz "
Rasismus vuči romum neexistuje.Nenenavidíme je za barvu , ale za
chovaní.. a když někoho nenavidíte za chovaní neni řeč o rasismu přece!
Landa aktualně nejnovější prohlašení na otazku o rasismu: http://www.youtube.com/watch?v=2u5NlCdiF_I" onclick="window.open(this.href);return false;
chovaní.. a když někoho nenavidíte za chovaní neni řeč o rasismu přece!

Landa aktualně nejnovější prohlašení na otazku o rasismu: http://www.youtube.com/watch?v=2u5NlCdiF_I" onclick="window.open(this.href);return false;
nema se tady resit film?byl uz nekdo na nem?co na nej rikate?vypada to na poradnou akcu!
chocolatE36 in progress
Muslimové /hlavně arabové/ jsou z 99% šmejdi a to jedno zbývající procento je statistická chyba.Sova píše: Co když jsi rasista jak prase a potks nekde slusnyho muslima, uctivyho, kterej treba umi cesky a podav ti ruku?Flusnes mu do ní???
Plivat na ně nebudu, nemám důvod, ale je to jedno z etnik který mě automatický uvádí do stavu hodně zvýšený pohotovosti.
Cikáni /nebo rómové, jak chcete/ nejsou rasa - nic takovýho neexistuje. Jsou stejná rasa jako my. Takže pokud je nemám rád tak nejsem rasista, ale šovinista.
A ano, jsem šovinista, nemám "politicky korektní" názory a nebojim se je řícta nestydím se za to.
No a nakonec jedni z největších rasistů a šovinistů jsou Japonci a Arabové. A to pomlčim o Negrech a jejich organizacích jako Black panthers apodobně.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
u arabu je to dost dany koranem...ale nerek bych ze sou svine automaticky
jde proste o jejich zvyky - jim se taky muze zdat divny ze jime prasata, nebo kravy, nebo cokoliv
jde proste o jejich zvyky - jim se taky muze zdat divny ze jime prasata, nebo kravy, nebo cokoliv
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je mi celkem jedno co kdo jí, ale jak se kdo chová, to už mi jedno není. A jestli má v prdeli bibli a nebo korán, to je mi jedno...
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
prave z toho kdo ma co "v prdeli" to chovani vychazi
vsimni si nekdy ortodoznich krestanu (teda jestli jeste nejaky potkas) ostatnim lidem se taky zda hloupy jit v nedlei do kostela
ostatne me prijde hloupa cela podstata krestanstvi

ostatne me prijde hloupa cela podstata krestanstvi

Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
cokoli, co je ortodoxní je špatný, ale důležitý je se umět chovat
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
s tim naprosto souhlasim
u muslimu je problem ze jsou vetsi blazni v uctivani nez krestani...a proste to moc hrotej
ale kdyz se zblazni nekdo do krestanstvi, nadela uplne stejnej bordel..viz Bozi kralovstvi vari

ale kdyz se zblazni nekdo do krestanstvi, nadela uplne stejnej bordel..viz Bozi kralovstvi vari
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pozor, to ale není křesťanství, ale obyčejná sekta, která si ježíšem vytírá zadek...
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
dobre..zaklad v krestanstvi, jezise si to bere do huby...nemam rad krestany, a tohle je haluz jest vetsi 

- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
hele a co film Černí baroni..... ten taky nemáte rádi????
Landa tam hrál taky....
.-D

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a co takhle film Copak je to za vojáka? No a Kvaska? 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
protože tam Landa hral taky.....

a protože tady sou lidi ktery vidi jemno Landa a tim padem sechno sotji za hovno

a protože tady sou lidi ktery vidi jemno Landa a tim padem sechno sotji za hovno

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
zrovna Kvaska...aspon u trochu dobryho filmu dokaze clovek popsat dej...schvalne, o cem vlastne kvaska je? videl sem to, ale ze byvh vedel o co reziserovi slo, to falt ne 

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
třeba vylíčit, že zbytečná byrokracie je kontraproduktivní? Že stačí si něco umanout a můžu toho dosáhnout?beago píše:zrovna Kvaska...aspon u trochu dobryho filmu dokaze clovek popsat dej...schvalne, o cem vlastne kvaska je? videl sem to, ale ze byvh vedel o co reziserovi slo, to falt ne
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
On myslel film Proč?JOE_Cik píše:protože tam Landa hral taky.....![]()
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
to sme z filmu nejak nepobral
ale nebylo to landou, spis tim jak je to natoceny