Lepší než od Renče
Moderátor: Jardafox
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lepší než od Renče
http://www.youtube.com/watch?v=cJrjsKaO ... h_response" onclick="window.open(this.href);return false;
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Re: Lepší než od Renče
idioti no...... každý svého štěstí strůjce
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Snad poprvý co s tebou souhlasim.Čim míň takovejch řidičů na silnicích tim líp pro ostatníBIGPAPA píše:idioti no...... každý svého štěstí strůjce
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
a že těhle idiotů u mame po okolí dost.....
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
klika, že tam byl kamion
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
mám pocit, že je u nás pro tyhle magory málo kamionů.
největší hazard je to, když někdo předjížídí tam, kde nevidí.Pak se nemá divit...
Dneska taky, jedu z práce firemní feldou.Auto naložený lidma, nářadím a 1.3 prostě nepojede, tak jsem jel v klidu a nasranej ke straně, abych nebrzdil no a za zatáčkou mě bere auto, dobrý.Najednou ale druhý a bere i to přede mnou.Div mu čurák nevzal nárazník a bok auta a furt předjížděl, ovšem ten starej seat nebyl žádnej zázrak, takže ho jen tak nepředjel a blížil se horizont.Těsně před horizontem (poměrně nepřehledným) mu udělal menší myšku a zrovna v tu chvíli vyletělo z protisměru auto.Být tak o vteřinu pomalejší, tak jsou tři auta v sobě a to fest......
Neříkám, že jezdím jak svatoušek, jezdím opatrně, když neznám auto a nejsme si jistej povrchem, ale taky jezdím nad limit, ovšem tohle mě vždycky vytočí....
Dneska taky, jedu z práce firemní feldou.Auto naložený lidma, nářadím a 1.3 prostě nepojede, tak jsem jel v klidu a nasranej ke straně, abych nebrzdil no a za zatáčkou mě bere auto, dobrý.Najednou ale druhý a bere i to přede mnou.Div mu čurák nevzal nárazník a bok auta a furt předjížděl, ovšem ten starej seat nebyl žádnej zázrak, takže ho jen tak nepředjel a blížil se horizont.Těsně před horizontem (poměrně nepřehledným) mu udělal menší myšku a zrovna v tu chvíli vyletělo z protisměru auto.Být tak o vteřinu pomalejší, tak jsou tři auta v sobě a to fest......
Neříkám, že jezdím jak svatoušek, jezdím opatrně, když neznám auto a nejsme si jistej povrchem, ale taky jezdím nad limit, ovšem tohle mě vždycky vytočí....
svět dospělých je pro mne záhadou......
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle asi nikdy nepochopím.... sám jezdím rád rychle, samotného mě štve, když mě někdo zrdžuje..... ale nikdy bych neudělal něco podobného. Kdyby se řidič dostatečně věnoval řízení a nehrál si na machra, tak ten kamión musel vidět. Chudáci spolujezdci potom.....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
měl, tady jde vidět, že byl buď nezkušenej nebo ožralej.Uhnout mohl, když dvě vteřiny křičel......Ovšem takovýdle tupý hovada riskujou vždycky....
svět dospělých je pro mne záhadou......
a není to náhodou fejk? kolik jich tam sedělo, pokud 4 pošli? jak se to pak dostalo do světa?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Těžko říct. Je to možné, ale na druhou stranu, ten mobil mohl najít i někdo ze záchranářů a podobně. Mě to jako fejk moc nepříjde. Pokud je, tak vyvedený dobře teda.Jardafox píše:a není to náhodou fejk? kolik jich tam sedělo, pokud 4 pošli? jak se to pak dostalo do světa?
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec