jinak plan byl takovej že se pojede na podvalku, vyjelo se včera v šest rano, 50km před bazarem v dodavce zařechtalo, tak změna plánu, volalo se do bazaru jestli by pro nás nepřijeli, z čech vypravit druhou dodavku, dojetinu naložit na púodvalek, na leona rychle převozky, skončil jsem dneska v jednu ráno cca 27km od prahy na benzince, dal to fakt na letních nešlo, na benzince jsem byl dneska ve dvanact naložen na podvál a hurá domu, jo a ještě 2km před rozvadovem mě chytla ,,kobra11" na tuhle cestu nikdy nezapomenu
fotka na hovno ale takhle se vozí Jumper na podvalu za Vitem
snad mi nechceš namluvit, že Leon 1,6 benzín je sportovní model Seatu? Leon je model jako každej jinej od Seat, klasickej hatchback, sedanovka pak bylo Toledo. Ale slyšim fakt prvně, že to byl sportovní model...
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Ale myslím že ta motorizace je velice povedená a v leonu i když to není až tak závratný výkon to jede vcajku a ten motor má velkej potenciál takže tak.
A pořád nechápu lidi co se navážej do dieselových motorů? Chápu že to nemý zvuk ale prostě jezdí to za pár a výkon to má uctyhodný. Tak jestli to je jen závist tak nvm
Blazer pujc mi naftu na tyden a znicim ji... proste nekdo se rad projede, otacky, podrazovani o dva stupne, omezovac atd... to ti nafta neda... do spotrebniho auta proc ne....
A neboj fakt v tom zavist neni... nenavist mozna...
maRkus píše:Blazer pujc mi naftu na tyden a znicim ji... proste nekdo se rad projede, otacky, podrazovani o dva stupne, omezovac atd... to ti nafta neda... do spotrebniho auta proc ne....
A neboj fakt v tom zavist neni... nenavist mozna...
jsi ještě neseděl v pořádný naftě
třeba 1,9 tdi 251koní a 488Nm
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
A ten leon je teda jen nahon na predek? Nedavno jsme s Rudim koukali na nejaky Cupry ale rikal jsem mu ze ybch sel pak uz jen do 4motion ale na vyber moc motorizaci neni, ale za to poradny
Bud maji 2.8 V6 nebo 1.8T 132KW, docela skoda ze Cupra R 1.8T 165Kw neni 4motion, pritom tenhle motor v audi TT ma jedine pohon quattro
Ale Leon pekny i kdyz asi benzin by tomu slusel, ale i to ARL nejede spatne
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry píše:A ten leon je teda jen nahon na predek? Nedavno jsme s Rudim koukali na nejaky Cupry ale rikal jsem mu ze ybch sel pak uz jen do 4motion ale na vyber moc motorizaci neni, ale za to poradny
Bud maji 2.8 V6 nebo 1.8T 132KW, docela skoda ze Cupra R 1.8T 165Kw neni 4motion, pritom tenhle motor v audi TT ma jedine pohon quattro
Berry píše:A ten leon je teda jen nahon na predek? Nedavno jsme s Rudim koukali na nejaky Cupry ale rikal jsem mu ze ybch sel pak uz jen do 4motion ale na vyber moc motorizaci neni, ale za to poradny
Stejne je to ale Haldex ne?
U audi bude torsen ale ono stejne o boji napard.
Permanentni pohon 4x4 melo audi pouze do roku 1998, quattro jak ho zname ted je pouze obchodni znacka a pouzivaji se tyhle soft pohony 4x4, ale mozna se bude blyskat na lepsi casy, co u audi pripravuje
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Permanentni pohon 4x4 melo audi pouze do roku 1998, quattro jak ho zname ted je pouze obchodni znacka a pouzivaji se tyhle soft pohony 4x4, ale mozna se bude blyskat na lepsi casy, co u audi pripravuje
ee TT S3 haldex.. všechny ostatní maj plnohodnotný quattro, a fakt neni naprd
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
ee TT S3 haldex.. všechny ostatní maj plnohodnotný quattro, a fakt neni naprd [/quote]
má pravdu ten chlapec
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
Berry píše:Plnohodnotny quattro neexistuje od roku 1998 neco si o tom zjisti na audiwiki a uvidis
aha tak to musíš říct co si představuješ pod pojmem plnohodnotný quattro.. a hlavně se mi nezdá den rok, pohon např. u A4 je stejnej od 1995-2001, nezačali v 98 používat jinej systém.. to samý u A6 kterou dělaj od 97, taky v 98mym nepřešli na jinej...
pokud si pod plnohodnotnym představuješ Quattro s uzávěrkama, tak to skončilo v 1988 pak už byl Torsen
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu