ten americkej Fusion je mazec. Evropskej ford jde, zdá se, neúspěšnou cestou kterou se před pár lety vydal Seat. Jejich modely aut od sebe nerozeznal ani zaměstnanec výrobní linky. Proč si nenechají jako poznávací znak tvar přední masky a zbytek by se mohl odlišovat. Takhle není poznat jestli je to mondeo, cmax, smax, fiesta atd...
X-Ray píše:ten americkej Fusion je mazec. Evropskej ford jde, zdá se, neúspěšnou cestou kterou se před pár lety vydal Seat. Jejich modely aut od sebe nerozeznal ani zaměstnanec výrobní linky. Proč si nenechají jako poznávací znak tvar přední masky a zbytek by se mohl odlišovat. Takhle není poznat jestli je to mondeo, cmax, smax, fiesta atd...
já ti nevím, ale touhle cestou se momentálně vydal i VolksWagen a i další automobilky
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
jo to je trochu divný, ale je to daný tím, že obě auta jsou na podvozku v měřítku 1:10 a karoserie se musí přizpůsobit rozvoru kol. Je to podobný jako když se vedle sebe postaví modely třeba fiatu punto a imprezy. To taky vypadá dost divně
X-Ray píše:jo to je trochu divný, ale je to daný tím, že obě auta jsou na podvozku v měřítku 1:10 a karoserie se musí přizpůsobit rozvoru kol. Je to podobný jako když se vedle sebe postaví modely třeba fiatu punto a imprezy. To taky vypadá dost divně
pokud jsou ve stejným měřítku, tak právě musí mít stejný poměr rozměrů
Jo, jenže je udělaný jeden podvozek - třeba Tamiya TT-01 a ten má dané určité rozměry. A u toho se pak jen mění kastle Takže kastle třbea Punta musí mít stejný rozvor a šířku jako karoserie třeba Imprezy
Jirka.Kolouch píše:Jo, jenže je udělaný jeden podvozek - třeba Tamiya TT-01 a ten má dané určité rozměry. A u toho se pak jen mění kastle Takže kastle třbea Punta musí mít stejný rozvor a šířku jako karoserie třeba Imprezy
tak to potom ale není sběratelský model.
Kluci, který modýlky sbíraj, si nejprve rozmyslí v jakým měřítku budou ty modely kupovat a pak kupují v těch rozměrech. Nebo mi chceš říct, že třeba rozměr mapy 1:100.000 čr a 1:100.000 celá avropa bude na stejným počtu listů?
Ne, nebudou. Měřítko je měřítko, ale toto jsou RC modely a u nich to tak prostě je. Že ty druhovýrobové kastle měřítku neodpovídají
Je to něco jiného než statické modely, které měřítku přesně podléhají ( tak jak píšeš)
Jirka.Kolouch píše:Ne, nebudou. Měřítko je měřítko, ale toto jsou RC modely a u nich to tak prostě je. Že ty druhovýrobové kastle měřítku neodpovídají
Je to něco jiného než statické modely, které měřítku přesně podléhají ( tak jak píšeš)
jo aha, to jsou RC modely, já myslel že statické právě
V pohodě Každopádně i tak ta T4 s Fabií a ten servis vypadají parádně Kdysi jsem viděl i tahač, který vezl naložené závoďáky a to taky nemělo chybu Ale musí to vyjít na šílené prachy... Ale zase je to koníček jako každý jiný