Tomu se rika vypozorovany fakt. Staci kdyz si vezmes zidlicku, merak rychlosti a blocek a sednes si k dalnici. Zapis si jaky auta tam jezdi jak prasata a mrkni na motorizace.rallik píše:Tomu se říká objektivní názor![]()
dementi na silnicích - D1 - ..2222
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: dementi na silnicích
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
aha, tak najednou jen o 20 víc na dálnici...Celou dobu se tu mluví o minimálně 160km/h. A třeba 180km/h na dálnici a projetí křižovatky na červenou je shodně za 5bodů 

bobr ma pravdu....
staci denne jezdit a uvidi to kazdej....
X-ray : takze kdyz stat neni chopnej resit dopravni situaci a prizpusobit ji modernim autum tak proto mame bejt bezpozkovy hovada a jezdit jak ovce ????
Nejlepsi by bylo kdyby se omezeni na dalnici zrusilo uplne... proste jed tolik na kolik ty a tvoje auto mas...
za rok dva, by se ti idioti co jezdi tak ze to nezvladaj pozabijeli a fungovalo by to. Jenze to se dneska nenosi, protoze ti ridici co za volant nepatri by rvali... a to predce stat nechce ne ?

X-ray : takze kdyz stat neni chopnej resit dopravni situaci a prizpusobit ji modernim autum tak proto mame bejt bezpozkovy hovada a jezdit jak ovce ????
Nejlepsi by bylo kdyby se omezeni na dalnici zrusilo uplne... proste jed tolik na kolik ty a tvoje auto mas...
za rok dva, by se ti idioti co jezdi tak ze to nezvladaj pozabijeli a fungovalo by to. Jenze to se dneska nenosi, protoze ti ridici co za volant nepatri by rvali... a to predce stat nechce ne ?
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jenze to je v dnesni dobe "politicky nekorektni"maRkus píše:...za rok dva, by se ti idioti co jezdi tak ze to nezvladaj pozabijeli a fungovalo by to...

Nevim co se tady mluví, já sem psal že nejčstějš jezdim po dálnici 150-160 tacho, jasně záleží s jakym autem, s báwem to bylo těch cca 180, ale nikdy sem nikoho tou jízdou na dálnici neohrozil a neomezil. Ono taky ta červená je sporvná, 5bodů dostaneš když projedeš na červenou když nestihenš oranžovou a červená svítí 0,5s a stejně takd ostaneš 5bodů i když projedeš na červenou která svítí půl minuty.X-Ray píše:aha, tak najednou jen o 20 víc na dálnici...Celou dobu se tu mluví o minimálně 160km/h. A třeba 180km/h na dálnici a projetí křižovatky na červenou je shodně za 5bodů
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
bodový konto snížit na 6 bodů a rychlost na dálnici ubrat na 110km/h. Posílit hlídky a za rok dva by na silnicích zbyli jen ti s pevnou vůlí a nebo slabejma auta 

já bych všechny ty dálnice zakázal
Clovece, ja jsem policajty uz pekne dlouho nepotkal pokud nepocitam mestaky. Z dalnic jako by vymizeli. Takze ono neni moc co posilit, spis je potreba nejaky zridit. Udelej pulrocni masivni zatah na piraty na dalnicich a statni kasa bude praskat ve svech, stejne jako MHDX-Ray píše:bodový konto snížit na 6 bodů a rychlost na dálnici ubrat na 110km/h. Posílit hlídky a za rok dva by na silnicích zbyli jen ti s pevnou vůlí a nebo slabejma auta

musí bejt kopec jak kráva dolů a ještě ti musí pekelně kecat tachoRudi píše:jenom podotknu , že tam mám 5ti kvaltX-Ray píše:jakože čip na 150kW a v převodovce ještě sedmou rychlost? Tak to potom těch 220 jet může, ale v klídku to asi nebudepokorneo píše:
origo od výrobce s tebou souhlasímale ten můj hází za sebou brikety v pevným skupenství a jede trošku jinak
no dobře no při 230 tam mám 4,5k otáček , což je na rozmezí červenýho pole

di vole do prdele

Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
tohle je přístup normálního, rozumného člověkaX-Ray píše:v létě jsem jel do Brna po D1 a musím se přiznat, že jsem tak 80% cesty po D1 jel v levým pruhu, i když byl pravej úplně prázdnej. A to jsem jel +-130. ten pravej je dobrej tak na odepsání auta. Většinu cesty jsem koukal víc do zpětných zrcátek, než před sebe. Jakmile se začal přibližovat nějakej závodník, s předstihem jsem se za použití blinkru uklidil do pravýho. Jakmile projel, vrátil jsem se zase do levýho. ....
bohužel i zde se najdou jedinci, kteří si myslí, že jejich tachometr je nějaké cejchované měřidlo
jinak nejde o omezování, ale o 2 paragrafy
jeden říká, že se jezdí vpravo
druhý pak že nemáš bránit předjíždění
vzdělání není zárukou inteligence

Od ty doby, co nemaj na benzin, nejsou nikde videt.
Jinak o tom fenomenu managerskych jizd po dalnici byl dobrej rozhovor v udelosti komentare. Doporucuju zkouknout:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... are/?index" onclick="window.open(this.href);return false;[]=139536
Jinak o tom fenomenu managerskych jizd po dalnici byl dobrej rozhovor v udelosti komentare. Doporucuju zkouknout:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 ... are/?index" onclick="window.open(this.href);return false;[]=139536
S14,Racing on the street is illegal, irresponsible, and dangerous
Na celé téhle diskuzi je nejsmutnější to, že i tady - na fóru "autařů" je spousta typických čecháčků - vychocávačů aneb teď jedu já a všichni ostatní se poserte
Osobně nevidím žádný problém v tom, že si někdo jezdí 200 po dálnici - většina těhle lidí alespoˇřádně sleduje provoz - jsou úseky, kde také raději jezdím vlevo, ale sleduju zrcátka a když vidim, že se někdo blíží tak uhnu, to samé když chci předjíždět, tak sleduj v zrcátku jak asi rychle se blíží auto v levém a podle toho tam buď vjedu nebo ne, stejně tak když předjíždím kolonu vozidel mezi kterými jsou místa, kde vím, že by mě rychlejší řidič měl možnost předjet zprava nevidím žádný problém se zařadit zpět a poté pokračovat v předjíždění (snažím se toto dodržovat a byl bych vděčný, kdyby se takto chovali i ostatní).
Nevim proč někdo má potřebu řešit to že někdo jede rychleji než má - je to jeho věc a jistě si je vědom co ho za případný přestupek čeká.
Pro mě jsou daleko nebezpečnější lidi co jezdí bezdůvodně pomalu - toto bych pokutoval za zdržování provozu, protože tímto většinou donutí řidiče co takovéto auto dojede riskovat při případném předjíždění (jestliže ten člověk nemá na to aby jel normálně, nemá dle mě v dnešním provozu na silnici co dělat), lidé jedoucí svých konstantních 70 km/h obec neobec, idioti co mi vjedou do cesty z vedlejší silnice, ikdyž mě evidentně viděli a neumí se svižně rozjet, protože by si spotřebovali palivo navíc atd .....
Prostě dokud tu bude banda vychovávačů tak se tady prostě lépe jezdit nebude
Líbí se mi jak spousta lidí je zatvrdlých a plácá tu blbiny jak na tv znova, že za všechno může rychlost - ano člověk co naboural jel třeba sice rychleji, ale kolize vznikla např jen z důvodu, že se zrovna blížil k "vychovávači" a ten i přesto, že za řidičem jedoucím rychleji bylo úplné volno se mu tam musel nacpat a tím vyvolal krizovou situaci a tak by se dalo pokračovat dále a dále ...
V německu po dálnících jsem se už párkrát projel a je tam spousta úseků kde ta dálnice je stejná nebo i horší než v čr (užší pruhy, méně přehledné zatáčky ....) přesto se tam všude dá jet bezproblémů 180 km/h protože tam prostě lidé sledují provoz a chovají se k sobě jinak, osobně třeba nevidím problém jet D8 z prahy neustále klidně kolem těch 180.

Osobně nevidím žádný problém v tom, že si někdo jezdí 200 po dálnici - většina těhle lidí alespoˇřádně sleduje provoz - jsou úseky, kde také raději jezdím vlevo, ale sleduju zrcátka a když vidim, že se někdo blíží tak uhnu, to samé když chci předjíždět, tak sleduj v zrcátku jak asi rychle se blíží auto v levém a podle toho tam buď vjedu nebo ne, stejně tak když předjíždím kolonu vozidel mezi kterými jsou místa, kde vím, že by mě rychlejší řidič měl možnost předjet zprava nevidím žádný problém se zařadit zpět a poté pokračovat v předjíždění (snažím se toto dodržovat a byl bych vděčný, kdyby se takto chovali i ostatní).
Nevim proč někdo má potřebu řešit to že někdo jede rychleji než má - je to jeho věc a jistě si je vědom co ho za případný přestupek čeká.
Pro mě jsou daleko nebezpečnější lidi co jezdí bezdůvodně pomalu - toto bych pokutoval za zdržování provozu, protože tímto většinou donutí řidiče co takovéto auto dojede riskovat při případném předjíždění (jestliže ten člověk nemá na to aby jel normálně, nemá dle mě v dnešním provozu na silnici co dělat), lidé jedoucí svých konstantních 70 km/h obec neobec, idioti co mi vjedou do cesty z vedlejší silnice, ikdyž mě evidentně viděli a neumí se svižně rozjet, protože by si spotřebovali palivo navíc atd .....
Prostě dokud tu bude banda vychovávačů tak se tady prostě lépe jezdit nebude

Líbí se mi jak spousta lidí je zatvrdlých a plácá tu blbiny jak na tv znova, že za všechno může rychlost - ano člověk co naboural jel třeba sice rychleji, ale kolize vznikla např jen z důvodu, že se zrovna blížil k "vychovávači" a ten i přesto, že za řidičem jedoucím rychleji bylo úplné volno se mu tam musel nacpat a tím vyvolal krizovou situaci a tak by se dalo pokračovat dále a dále ...
V německu po dálnících jsem se už párkrát projel a je tam spousta úseků kde ta dálnice je stejná nebo i horší než v čr (užší pruhy, méně přehledné zatáčky ....) přesto se tam všude dá jet bezproblémů 180 km/h protože tam prostě lidé sledují provoz a chovají se k sobě jinak, osobně třeba nevidím problém jet D8 z prahy neustále klidně kolem těch 180.
BMW 528i e39 ´96, 18" Rondell, Eibach - 30mm,AE + xenony
Ford Scorpio´90 2.0 DOHC Ghia
co to je ten vychovávač
Naprostej souhlasCossie píše:Na celé téhle diskuzi je nejsmutnější to, že i tady - na fóru "autařů" je spousta typických čecháčků - vychocávačů aneb teď jedu já a všichni ostatní se poserte![]()
![]()
Prostě dokud tu bude banda vychovávačů tak se tady prostě lépe jezdit nebude![]()

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jediné s čím nesouhlasím je tohle:
Nikdy nevíš, jaký má důvod k pomalé jízdě. Pokud ale neuhnou, když je dojede rychlejší, tak to jsou kreténi, to ano.Cossie píše: Pro mě jsou daleko nebezpečnější lidi co jezdí bezdůvodně pomalu - toto bych pokutoval za zdržování provozu, protože tímto většinou donutí řidiče co takovéto auto dojede riskovat při případném předjíždění (jestliže ten člověk nemá na to aby jel normálně, nemá dle mě v dnešním provozu na silnici co dělat)
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
To je zase snůška blitků....
všichni kdo maj diesel jsou kreténi/piráti silnic, věichni kdo jedou rycle vezou rodicí ženu, k tomu člověka s infarktem a navíc jsou dopravní experti a vědi že ta určená rychlost je je na hovno a tudíž jí vlastně nemusej dodržovat...ale co mě to přepkavpuje, když jsme na tuning fóru, že?

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
vůbec si to nepochopil, jde o toleranci, přemýšlení za volantem, předvídání to dělá spolu se zkušenostmi řidiče dobrým řidičem, dacanů s plnou hubou keců je dostGlobus píše:To je zase snůška blitků....všichni kdo maj diesel jsou kreténi/piráti silnic, věichni kdo jedou rycle vezou rodicí ženu, k tomu člověka s infarktem a navíc jsou dopravní experti a vědi že ta určená rychlost je je na hovno a tudíž jí vlastně nemusej dodržovat...ale co mě to přepkavpuje, když jsme na tuning fóru, že?

Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Globus neser mneGlobus píše:To je zase snůška blitků....všichni kdo maj diesel jsou kreténi/piráti silnic, věichni kdo jedou rycle vezou rodicí ženu, k tomu člověka s infarktem a navíc jsou dopravní experti a vědi že ta určená rychlost je je na hovno a tudíž jí vlastně nemusej dodržovat...ale co mě to přepkavpuje, když jsme na tuning fóru, že?

- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Rikam si vzdycky, ze tyhle diskuze nebudu ani cist...nema to smysl...a nebo prece jeden.Clovek si tady aspon udela o kazdym obrazek...Globus ten Avatar

KEHO rennsport
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
rychlosti beru jako doporučení, ale přednosti a červený, to je svatý.Globus píše:To je zase snůška blitků....všichni kdo maj diesel jsou kreténi/piráti silnic, věichni kdo jedou rycle vezou rodicí ženu, k tomu člověka s infarktem a navíc jsou dopravní experti a vědi že ta určená rychlost je je na hovno a tudíž jí vlastně nemusej dodržovat...ale co mě to přepkavpuje, když jsme na tuning fóru, že?
A nestydím se za to.
A taky se nestydím za to, že po okresce jezdím 60-80, když je rozbitá a mohl bych tam jet 90
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
tak nevím jestli to tu psát, protože vysoká rychlost (rozuměj nad povolený limit) tu není brána jako něco špatného, nedejbože nebezpečného.
Také se nechci zastávat "vychovávačů" protože záměrně vyvolávají nebezpečné situace, tedy spíše než vyvolávají je ještě zhoršují.
Jde o to, že když někdo má potřebu kašlat na předpisy a jezdit si jakou rychlostí chce a jaká mu zrovna vyhovuje, nemůže od ostatních čekat, že budou předpisy dodržovat. Tedy pokud "ty" máš chuť jezdit po dálnici 180 a předpisy jsou ti u za*ku, tak "já" mám zase chuť jet po dálnici pořád v levým pruhu kamiony-ne-kamiony. Je to dementní, ale je to logický. Když budu mluvit (psát) jen o dálnici, tak ty "rychlíci" si myslí že jsou v právu, když jedou rychle, ale ostatní je nesmějí zpomalovat, protože se přece někde píše, že je povinnost rychlejšího nechat jet.
Trochu jako cigoši. Ty dělej co je tvoje právo a jak jedu já, do toho se neser. No ale jak ty, tak já.
Nikdo se potom nemůže divit řidiči MB-2222, že se mu najednou chtělo zastavit na dálnici, když předtím se spoustě jinejch řidičů chtělo jet pořád v levým pruhu.
Také se nechci zastávat "vychovávačů" protože záměrně vyvolávají nebezpečné situace, tedy spíše než vyvolávají je ještě zhoršují.
Jde o to, že když někdo má potřebu kašlat na předpisy a jezdit si jakou rychlostí chce a jaká mu zrovna vyhovuje, nemůže od ostatních čekat, že budou předpisy dodržovat. Tedy pokud "ty" máš chuť jezdit po dálnici 180 a předpisy jsou ti u za*ku, tak "já" mám zase chuť jet po dálnici pořád v levým pruhu kamiony-ne-kamiony. Je to dementní, ale je to logický. Když budu mluvit (psát) jen o dálnici, tak ty "rychlíci" si myslí že jsou v právu, když jedou rychle, ale ostatní je nesmějí zpomalovat, protože se přece někde píše, že je povinnost rychlejšího nechat jet.
Trochu jako cigoši. Ty dělej co je tvoje právo a jak jedu já, do toho se neser. No ale jak ty, tak já.
Nikdo se potom nemůže divit řidiči MB-2222, že se mu najednou chtělo zastavit na dálnici, když předtím se spoustě jinejch řidičů chtělo jet pořád v levým pruhu.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
chce to jen trochu tolerance z obou stran, už jsem to tu jednou psal:X-Ray píše:tak nevím jestli to tu psát, protože vysoká rychlost (rozuměj nad povolený limit) tu není brána jako něco špatného, nedejbože nebezpečného.
A k tomu doplňuju, že rychlost beru jako doporučeníEiffel píše: pokud vidím, že předíjždí kamion a nebo před ním jede víc aut, tak nestresuju a srovnám s ním rychlost s bezpečným odstupem.
Pokud ale má volno před sebou a i v pravo, tak bliknu jednou, bliknu podruhý a zatroubím a pak ho vezmu pravým. Sežerte mě
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Ne. vysoká rychlost není nebezpečná, dokonce není ani špatná. Nebezpečný je jen nezkušený řidič. A nezkušený řidič je ten, který jezdí nad možnosti své a možnosti svého vozu.X-Ray píše:tak nevím jestli to tu psát, protože vysoká rychlost (rozuměj nad povolený limit) tu není brána jako něco špatného, nedejbože nebezpečného.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
To zas taky neni uplně pravda. Když vyjíždim z vedlejší řádně se rozhlídnu a sundá mě kretén kterej přijel 150 v místě kde je 50 /například kvuli zatáčce, horizontu/ tak vina neni 100% na mojí straně. Vím, je to extrémní případ, ale to s etaky stává.Kein píše: Ne. vysoká rychlost není nebezpečná, dokonce není ani špatná.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Ano, k tomu se vztahuje druhá část mého příspěvku.Globus píše:To zas taky neni uplně pravda. Když vyjíždim z vedlejší řádně se rozhlídnu a sundá mě kretén kterej přijel 150 v místě kde je 50 /například kvuli zatáčce, horizontu/ tak vina neni 100% na mojí straně. Vím, je to extrémní případ, ale to s etaky stává.Kein píše: Ne. vysoká rychlost není nebezpečná, dokonce není ani špatná.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Globus:když může dělat dopravního experta třeba Huml,tak se za něj může považovat skutečně každej.
Eifel : tak nějak jsem to myslel, jinak souhlas s tebou
Jinak by mě celkem zajímalo, jestli všichni co se tu rozčilují nad rychlejší jízdou nejeli a nepojedou nikdy v životě rychleji ??? Pokud ano, tak by si měli nafackovat a dobrovolně jít odevzdat pokutu
Jinak je pravda, že na druhou stranu se ani nedivím tomu jako to tady vypadá, když vidím co jsou tady v téhle době schopni vypustit z autoškol.....

Jinak by mě celkem zajímalo, jestli všichni co se tu rozčilují nad rychlejší jízdou nejeli a nepojedou nikdy v životě rychleji ??? Pokud ano, tak by si měli nafackovat a dobrovolně jít odevzdat pokutu

Jinak je pravda, že na druhou stranu se ani nedivím tomu jako to tady vypadá, když vidím co jsou tady v téhle době schopni vypustit z autoškol.....

BMW 528i e39 ´96, 18" Rondell, Eibach - 30mm,AE + xenony
by mě zajímalo kdo dobrovolně odevzdává pokuty
No aktualne je taky na rozmysleni to proc nekteri jelimani v zimnim obdobi jednou na rychlostni komunikaci kde neni zadny snih treba 60-70kmh kdyz mohou jet v klidu 80-90.
O tom ze me nejvic s*rou lidi co si neumi omest auto a maj tam pruzor jak z tanku se snad ani nebudu zminovat.
O tom ze me nejvic s*rou lidi co si neumi omest auto a maj tam pruzor jak z tanku se snad ani nebudu zminovat.