Jooo, jsem vetsi tuner ty - kRAVka ma 16 palcuConscious píše:...Takže přesně jsou to 8,5Jx15H2 a ET 35,víc jsem nevyčetl...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jooo, jsem vetsi tuner ty - kRAVka ma 16 palcuConscious píše:...Takže přesně jsou to 8,5Jx15H2 a ET 35,víc jsem nevyčetl...
Beaver píše:Jooo, jsem vetsi tuner ty - kRAVka ma 16 palcuConscious píše:...Takže přesně jsou to 8,5Jx15H2 a ET 35,víc jsem nevyčetl...
Conscious píše:Je fajn,celkem po té sedmičce a bmw obecně je to docela příjemná změna. Chtěl jsem zkusit jinou značku a že to je i jiná kategorie... ale zatím jsem maximálně spokojenej.jj,ta kola jsem taky dumal obout na silniční gumy a dát to na osobáka. Ale otázkou je na jakýho osobáka a jestli se vůbec tak široký patnáctky gumy dělají. řekněme rozměr 265/45 R15 To myslím že asi těžko.
Ale asi by na nějakým veteránovi vypadaly neskutečně.
Jerikkk píše:Spiral: Koukám Vlčická cesta,že???
maRkus píše:195/50/15 a strech
Hned by to vypadalo jako správné SUVIlegaltuner píše:cosi to chce aspon 22" na takovou emerickou bestii
teď už to žere jenom 26l plynu, to je celkem normálremix píše:No cekam kdy to zas vymenis za nejaky 6litr 8valec, protoze tohle moc zere a potrebujes auto pouzivat denne...
Conscious píše:Nojooo ty aby ses neozval Rudy...![]()
No asi takhle: nepůjde protože ceny ND na tohle auto jsou všechny na třetině až čtvrtině cen u BMW takže udržet to v chodu je reálný a pokud v tom vyloženě neodejde navždy třeba motor... není důvod se toho zbavovat. Jedinej nedostatek je horší dostupnost dílů takže se i může stát že bude pro nějakou kravinu auto odstavený než se to sežene. Ale zatím kromě těch plechů a jednoho čepu (přelisovat nebo celý rameno vyměnit) to nic nechce a vím že kluk co to měl přede mnou jen jezdil a nevrazil do toho ani kačku na servisu protože se to prostě nesere. Tohle není BMW aby se to sralo pomalu obden díky laciný čínský elektronice Bosch která je pomalu i na to aby si čék při nasedání neskřípnul v riflích koule. Tady je všechno jako v sedmě,ale jednoduchýýý,proč milion elektronických klapek po 50ti éčkách na topení když stačí pár táhel? Na co digitální klimatizace když manuální funguje stejně dobře? K čemu je indukční cívka na každým válci když jedna a rozdělovač funguje už x desítek let bez problémů? Ono ne všechno nový je taky dobrý a staré úsloví mechaniků "co tam není se nemůže posrat" platí myslím dnes víc než kdy jindy. Já jsem prostě zatím spokojenej a až čas ukáže.
![]()
tento komentar se mi libi a davam mu za pravduV12 píše:cons: meles kraviny...uz nektery e30 byly pozink.... bmw rezne obdobne mozna pomaleji nez ostatni znacky z doby vzniku toho auta...vem si MB ten mel problemy s korozi jeste nedavno, ale porad mi prijde ta unacka celkove lepsi nez treba ford...podle tveho je nejlepsi dacia bo mozna niva, nic tam neni, nic se nemuze rozbit...holt pokud si chces koupit lepsi auto s vybavou, tak musis pocitat, ze se tam muze i neco rozbit...ale kdyz koupis vybydleny auto s vybavou, tak sis koupil peklo a je to jedno jestli to bude BMW,MB,audi....verim, ze si ocarovan technikou forda...ale pripadas mi jak nakej zaprdlej duchodce, kterej koupi uz zminovanou dacku a jeho neprustrelny argument je to, ze je na to zaruka , ze to ma vsechno manual pac to staci, ze to ma ciry okna pac to staci, ze to nema central pac to je zbytecny atd. atd. a ted mozna tu dacku i urazim ta to uz mozna i ma....jo a ktem cim dal tencim plechum...mno je to pravda, pac ty novy bawa jsou z hliniku...