a mame v aute dospely svody

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

snažím se kamarádit s foťákem a stativemmaRkus píše:Honzo hezky fotky.....
Presne takBALI píše:já to plně chápu...je to něco úžasnýho v zimě,v kabru a bez střechy![]()
![]()
biohazard píše:to bylo asi hodně levný
Dle ceho soudis ze je bez vybavy ?Smithy píše:bez vybavy, rok 94 odhaduju podle fotek, E36 se daj sehnat uz dost levne
nápověda, zkus mailbiohazard píše:bio neví kde má fotky takže se asi spokojí s tou první "společnou"

njn tupan pro kteryho existujou jen hondy a naftu nikdy nemelX-Ray píše:na asfaltu se s Fabií RS asi jezdí dobře, ale na tom sněhu to musí být peklo. Přidáváš plyn...nic...nic...najednou turbo kapanec, kola hrabou, sníh lítá a chvíli na to zase nic...
Jestli sem dojedeš vectrou rád tě svezu a jsem zvědavej jak poznáš ten turbokopanecBIGPAPA píše:ono s tím turbokopancem to je pravda......chvili nic pak bouchnou saze trochu to chvilku táhne a pak najednou zase nic
prostě klasický PD
no a hlavně doufám, že nikdy mít nebuduLibang píše:njn tupan pro kteryho existujou jen hondy a naftu nikdy nemelX-Ray píše:na asfaltu se s Fabií RS asi jezdí dobře, ale na tom sněhu to musí být peklo. Přidáváš plyn...nic...nic...najednou turbo kapanec, kola hrabou, sníh lítá a chvíli na to zase nic...
prosimtě, když o tom nic nevíš, tak o tom radši ani nic nepiš. Pokud by byla pravda, to co píšeš, tak by se asi všechny turbomotory rychle zahrabali, nicméně tak to není. Když máš mozek, rozjedeš se v pohodě, je to úplně stejný jako s atmosférou, se kterou se můžeš taky bez problémů zahrabat na místě...BIGPAPA píše:ono s tím turbokopancem to je pravda......chvili nic pak bouchnou saze trochu to chvilku táhne a pak najednou zase nic
prostě klasický PD
a co ti, kteří mají jen benzín jak na zábavu, tak na práci?tholis píše: Libang: Lidi se dělí na 3skupiny:
- pomlouvají páč neznají,
- milují protože na benzín nemají a s naftou si hrají
- ti co na to mají, používají benzín na hraní a naftu na práci.
Já jsem hold dvojka, chvilku se přiznám že jsem byl jednička, ale díky financím jsem ve 2ce..snad budu ve vývoji pokračovat na trojku
Jo tohle chybi, ale jinak je to v el, vyhrivane kresla, tempomat a podobne .. me to celkem staciSmithy píše:Denis.GTI-velkej bord, klima nejsou napr