Moderátor: Dave0401

Bude se měnit cooler + hliníková trubka co je dole u cooleru, podtlaková hadice někde u vývěvy ( je prasklá ), rezonátor místo katu ( kat mám v pr...i a hrozí ucpání výfuku ), zkrácení spodních čepů ( dřou ), výměna čidla teploty vody u motoru ( špatné ) a namontit spodní kryt, zatím origo a plechový bude na další sezónu
  Bude se měnit cooler + hliníková trubka co je dole u cooleru, podtlaková hadice někde u vývěvy ( je prasklá ), rezonátor místo katu ( kat mám v pr...i a hrozí ucpání výfuku ), zkrácení spodních čepů ( dřou ), výměna čidla teploty vody u motoru ( špatné ) a namontit spodní kryt, zatím origo a plechový bude na další sezónu   , pokud se bude dávat nový FMIC + komplet vedení, páč ten plech je na ARL problém dostat
, pokud se bude dávat nový FMIC + komplet vedení, páč ten plech je na ARL problém dostat   , na jaro pak už jen turbo, proplachový olej + olej, pravé přední ložisko, pravý vnější kloub, 312mm brzdy + možná zadní náprava z O1RS s 256mm kotouči a nějaké drobnosti a hurá na soft
 , na jaro pak už jen turbo, proplachový olej + olej, pravé přední ložisko, pravý vnější kloub, 312mm brzdy + možná zadní náprava z O1RS s 256mm kotouči a nějaké drobnosti a hurá na soft  
 , hned jsem ho namontil a schoval do něj brejle a je to paráda
 , hned jsem ho namontil a schoval do něj brejle a je to paráda  Byl za super cenu a je přímo na GIV/BORA. Kdyby někdo chtěl tak mohu zajistit, barvy jsou šedá a béžová a je pro GIV/BORA, PASSAT, atd... Kontaktujte mě přes SZ
 Byl za super cenu a je přímo na GIV/BORA. Kdyby někdo chtěl tak mohu zajistit, barvy jsou šedá a béžová a je pro GIV/BORA, PASSAT, atd... Kontaktujte mě přes SZ 

...čekal jsem kdo s tím přijde...
 ...čekal jsem kdo s tím přijde...  

To zas bude ráno šichta než vyjedu do práce
 To zas bude ráno šichta než vyjedu do práce 

) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
 Jen se pan fotograf nepodepsal, netuším proč
 Jen se pan fotograf nepodepsal, netuším proč  Reklama je reklama
  Reklama je reklama  

) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre , Teď má přednost IC, Turbína, soft a brzdy
, Teď má přednost IC, Turbína, soft a brzdy 

, Kdybych sehnal komplet za kilo tak do toho jdu hned
 , Kdybych sehnal komplet za kilo tak do toho jdu hned 
 tak sem zastavil rozebral airbox a suchý tak musel přijet kámoš s diagnostikou a je vadný snímač na plynovém pedálu... Snad je to jen blbá souhra náhod a nebo sem vytopil ŘJ ale to si myslím že by nemělo být tak možné, to by pak vadil i déšť když je pod oknem... Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál a kdyžtak půjde novej pedál
 tak sem zastavil rozebral airbox a suchý tak musel přijet kámoš s diagnostikou a je vadný snímač na plynovém pedálu... Snad je to jen blbá souhra náhod a nebo sem vytopil ŘJ ale to si myslím že by nemělo být tak možné, to by pak vadil i déšť když je pod oknem... Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál a kdyžtak půjde novej pedál
F.l.a.n.e.l. píše:abys utopil rj, tak bys musel mit vodu tak po zrcatka typuju