Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
nebo hledá otvor, kam strčit pětikorunu a když nic nenajde, tak ti to s ní objedemaRkus píše:ono to je proto ze to auto nema zadny bocni listy jen hladky dvere.... a nerad bych to mel probouchany.. obcas nejakej magor to obestavi kosikama, nebo tak neco, jinac nic vic.... a neparkuju co nejdal od vchodu, proste na prvni dve mista ktery sou volny....
štědrý den, po zavírací době u nákupáku, nadávej si do idiotů někomu jinýmu, děkujumasterblaster píše:http://img522.imageshack.us/img522/5809/24122010253.jpg
Parkujem ako idiot,alebo nikto neoskre moj cadilac
Eiffel píše:štědrý den, po zavírací době u nákupáku, nadávej si do idiotů někomu jinýmu, děkujumasterblaster píše:http://img522.imageshack.us/img522/5809/24122010253.jpg
Parkujem ako idiot,alebo nikto neoskre moj cadilac
Myslíš místního člena s nickem Blázen?masterblaster píše:hmmm . . tak ti potom zelam nech nikdy nestretnes hovado co tu pekne utrhne spetaky, hodi cez okno do auta a este obyde klucikom!
maRkus píše:jenze i kdybych prijel na parkoviste a uvidel posledni dve mista na svete vedle sebe tak to tam postavim a vyliz mi prdel.... proste dokud v praze bude jezdit samej krupan, buran a debil tak hold smolik... a pokud nekomu vadi jak parkuju at mi to rekne do oci..
už se ozývajSpiral píše:maRkus píše:jenze i kdybych prijel na parkoviste a uvidel posledni dve mista na svete vedle sebe tak to tam postavim a vyliz mi prdel.... proste dokud v praze bude jezdit samej krupan, buran a debil tak hold smolik... a pokud nekomu vadi jak parkuju at mi to rekne do oci..
presne jak to pises ... samej krupan, buran a debil... jednoznacne patris mezi ne...
z plzně a ostravybiohazard píše:je to ale fakt.Je to tu samý "S" "M" "U" apod.Třeba co mě dokáže nasrat je když člověk přijede v noci na parkoviště k baráku a 1/3 míst tu zabíraj plzeňáci,ostraváci,sedláci apod ... kde se to tu bere nechápu
hned za přeškrtlou cedulí Prahabeago píše:muzu se zeptat kde podle tebe zacinaj ty "sedlaci?" pocitam tak kilak za prahou co?
Tak to uděláme spravedlivě. Zakážeme vjezd autem s značkou jinou než "A" do Prahy. Lidem se značkou "A" naopak zakážeme výjezd z Prahybiohazard píše:hned za přeškrtlou cedulí Prahabeago píše:muzu se zeptat kde podle tebe zacinaj ty "sedlaci?" pocitam tak kilak za prahou co?