se postavíš do pruhu na parkování s autem jak na šířku tak na délku
  se postavíš do pruhu na parkování s autem jak na šířku tak na délku   a tento nevypadá že by stál někde na konci parkoviště
  a tento nevypadá že by stál někde na konci parkoviště  

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
 se postavíš do pruhu na parkování s autem jak na šířku tak na délku
  se postavíš do pruhu na parkování s autem jak na šířku tak na délku   a tento nevypadá že by stál někde na konci parkoviště
  a tento nevypadá že by stál někde na konci parkoviště  
nebo hledá otvor, kam strčit pětikorunu a když nic nenajde, tak ti to s ní objedemaRkus píše:ono to je proto ze to auto nema zadny bocni listy jen hladky dvere.... a nerad bych to mel probouchany.. obcas nejakej magor to obestavi kosikama, nebo tak neco, jinac nic vic.... a neparkuju co nejdal od vchodu, proste na prvni dve mista ktery sou volny....

štědrý den, po zavírací době u nákupáku, nadávej si do idiotů někomu jinýmu, děkujumasterblaster píše:http://img522.imageshack.us/img522/5809/24122010253.jpg
Parkujem ako idiot,alebo nikto neoskre moj cadilac

Eiffel píše:štědrý den, po zavírací době u nákupáku, nadávej si do idiotů někomu jinýmu, děkujumasterblaster píše:http://img522.imageshack.us/img522/5809/24122010253.jpg
Parkujem ako idiot,alebo nikto neoskre moj cadilac
 sak to nie je az take velke.
 sak to nie je az take velke. peace. . .
 peace. . . Každopádně já se snažím parkovat co nejdál takže tím nikoho neomezuju
  Každopádně já se snažím parkovat co nejdál takže tím nikoho neomezuju   ..Takže spíše z prevence
..Takže spíše z prevence   

a nechas to bejt...
 a nechas to bejt...  
 Ja sobne by som sa fakt ale viac bal parkovat cez dve miesta. Ludia su zlomyslelne svine
 Ja sobne by som sa fakt ale viac bal parkovat cez dve miesta. Ludia su zlomyslelne svineMyslíš místního člena s nickem Blázen?masterblaster píše:hmmm . . tak ti potom zelam nech nikdy nestretnes hovado co tu pekne utrhne spetaky, hodi cez okno do auta a este obyde klucikom!

maRkus píše:jenze i kdybych prijel na parkoviste a uvidel posledni dve mista na svete vedle sebe tak to tam postavim a vyliz mi prdel.... proste dokud v praze bude jezdit samej krupan, buran a debil tak hold smolik... a pokud nekomu vadi jak parkuju at mi to rekne do oci..

už se ozývajSpiral píše:maRkus píše:jenze i kdybych prijel na parkoviste a uvidel posledni dve mista na svete vedle sebe tak to tam postavim a vyliz mi prdel.... proste dokud v praze bude jezdit samej krupan, buran a debil tak hold smolik... a pokud nekomu vadi jak parkuju at mi to rekne do oci..
presne jak to pises ... samej krupan, buran a debil... jednoznacne patris mezi ne...

z plzně a ostravybiohazard píše:je to ale fakt.Je to tu samý "S" "M" "U" apod.Třeba co mě dokáže nasrat je když člověk přijede v noci na parkoviště k baráku a 1/3 míst tu zabíraj plzeňáci,ostraváci,sedláci apod ... kde se to tu bere nechápu
hned za přeškrtlou cedulí Prahabeago píše:muzu se zeptat kde podle tebe zacinaj ty "sedlaci?" pocitam tak kilak za prahou co?

beztak na těch osmnáctkách mají letňáky
  beztak na těch osmnáctkách mají letňáky 
Tak to uděláme spravedlivě. Zakážeme vjezd autem s značkou jinou než "A" do Prahy. Lidem se značkou "A" naopak zakážeme výjezd z Prahybiohazard píše:hned za přeškrtlou cedulí Prahabeago píše:muzu se zeptat kde podle tebe zacinaj ty "sedlaci?" pocitam tak kilak za prahou co?

To by bylo good
  To by bylo good   Aspon by nikdo nebrzdil okresky
  Aspon by nikdo nebrzdil okresky  
 )
 ) v Brne by se procistila doprava
 v Brne by se procistila doprava