dementi na silnicích - D1 - ..2222

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
F.l.a.n.e.l.

Re: dementi na silnicích - D1 - ..2222

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

ajfle mi to psát nemusíš, mi je to tak putna kdo co má a nemá... začínám závidět až když to stojí víc než šest nul :lol: spek
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Eiffel píše:
F.l.a.n.e.l. píše:Blázen : 8)

přesně tak... buzerace to není, nicméně každé zaměstnání má svou náplň práce a činnost, která se musí provádět.
Vždycky to bylo stejné a je to stejné i teď. Jenže v dnešní banánové republice si každý myslí, že to tady osvobodil právě on.
Taky souhlasím s tím, že je to zdržení ukazovat povinnou výbavu a další kraviny. Nicméně to vždy bylo a vždy bude a nikdo s tím nic nenadělá.
Nelíbí se někomu? tak jak tady každý argumentuje, že to povolání nemusí dělat když nechce, tak stejně si každý může vybrát stát, kde bude žít.
lékárnu bojkotuju, koupil jsem novou při koupi auta (půl roku zpátky) a za dva měsíce s velkou slávou nová? Ať jdou do prdele
Na to máš právo, ale je hloupost zaplatit 2litry pokuty místo 200korun za novou.. Navíc, starou využiješ doma ..
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Beaver

Příspěvek od Beaver »

To třeba u mně zrovna moc neplatí, já mám v domácí lékarničce spíš věci jako prášek proti průjmu a bolesti hlavy :) Samozřejmě nějakej obvaz a náplast by se tam našly, ale termofólie a resuscitační kraviny doma neužiju, stříhám lbovolnýma nůžkama bez kulatých konců apod. :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

Beaver píše:To třeba u mně zrovna moc neplatí, já mám v domácí lékarničce spíš věci jako prášek proti průjmu a bolesti hlavy :) Samozřejmě nějakej obvaz a náplast by se tam našly, ale termofólie a resuscitační kraviny doma neužiju, stříhám lbovolnýma nůžkama bez kulatých konců apod. :D
ono zrovna ta termofoli a pod v tý starý lékárničce chybí ne?

já využiju lékárničku,občas se mi něco stává :lol:
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Ve staré chybí, ale jednak jsem náhodou koupil jednu novou navíc, kterou zatím nevyužiju, protože používám aktuálně jen dvě auta a jednak všechny ty lékárničky koupený teď expirujou časem stejně jako ty starý, takže budu mít doma ve výsledku tři prdele termofólií tak jako tak :)

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Trhyy: pokud si myslíš že tim že bych vrazil +-200 do lékarny /kdybych jí měl kam dát/ a ušetřil si tim pokuty a kecy při kontrolách se ze mě stane ovčan, tak ano, jsem tedy ovčan. Já osobně za ovčanství považuju něco uplně jinýho.
Tvoje argumenty mi silně připomínaj "chytráky" který měněj olej třeba až po 20tis km, aby ušetřili...jaký to má pak následky pro motor a kolik tim "ušetřej" je jasný každýmu. Pokud se chceš chovat jako cikán a žít jen podle krátkodobejch cílů, tak prosim.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Globus na cem jedes ???? neprodas vzorek ??? proc protoze tomas pouziva mozek ho srovnavas s cikanama... :(
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kein

Příspěvek od Kein »

Globus píše:Trhyy: pokud si myslíš že tim že bych vrazil +-200 do lékarny /kdybych jí měl kam dát/ a ušetřil si tim pokuty a kecy při kontrolách se ze mě stane ovčan, tak ano, jsem tedy ovčan. Já osobně za ovčanství považuju něco uplně jinýho.
Tvoje argumenty mi silně připomínaj "chytráky" který měněj olej třeba až po 20tis km, aby ušetřili...jaký to má pak následky pro motor a kolik tim "ušetřej" je jasný každýmu. Pokud se chceš chovat jako cikán a žít jen podle krátkodobejch cílů, tak prosim.
Ale v této diskuzi jde o vyjádření nesouhlasu, kvůli kterého jste tu řvali. To že až před pár příspěvkama padlo to, že nová lékárna opravdu zbytečná je mi nějak nekoresponduje s tím co se zde ozývalo předtím - Věci jako "Stát je nadřazen", "Není to buzerace" apod...koneckonců, číst umíš tak si to přečti. Takového člověka totiž opravdu lze nazvat jedině ovčanem, když i přesto, že ví, že je ta věc zbytečná osočuje lidi co si na to stěžují. Takže se teď nesnaž obrátit diskusi do logické roviny "je lepší dát 200,- než 2000,-" to je totiž každému jasné, jenže ne každý stím souhlasí.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

maRkus píše:Globus na cem jedes ???? neprodas vzorek ??? proc protoze tomas pouziva mozek ho srovnavas s cikanama... :(
:? to že si nekoupí novou lékárnu a bude hroznej frajer, posléze bude platit pokutu /pokud bude jó velkej pankáč tak jich bude víc/ než mu dojde že s tim stejně nic neudělá a že tim systému opravdu nedá na prdel, mi nepřijde jako používání mozku.

Stejně nakonec všichni skončíte u toho že si jí koupíte.
Anebo když vám to tolik vadí, založte politickou stranu, získejte dostatečnej počet hlasů a ten zákon opět změnte. Takhle si tu akorát pár stránek budete plácat játra, řikat si jakej sem kretén a prd s tim uděláte. Za nějakej čas to tu vyšumí, najde se jiný téma ve kterym se zase svorně pohádáme a pojede to na novo ;)

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Globus - píšu stručně, páč šetřim klávesnici aby se neopotřebovala, tim taky ušetřim a olej měnim po 50ti tisících, to auto to přežije v pohodě. Jinak docela divný to tvoje přirovnání a nebyla to reakce na lékárničku za posraný 2kila, ale tak nějak celkově na to jak si psal že jednou je nějakej zákon a ten se musí dodržovat :roll:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Omyl já jsem netvrdil nikdy že se zákon JEN musí dodržovat. On se může i obcházet, ale pak taky musíte počítat s tim že že za to občas někdo dostane přes prsty.
Pro mě je to jednoduchý rozhodnutí, koupim lékárnu a hotovo. Uštřených několik set korun si užiju jinde než tim že si za ně koupim pokutovej bloček.

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

a porad dokolecka jak kafemlejnek.... tady nejde jen o lekarnicku... :( kdyby tenhle zestranej spiclkomouskej stat byl v pohode tak to bude jiny nez ted... lekarnicku ja i trhyy mame.... takze o tu tu nejde....

tady to zacalo timhle zvratkem: Globus píše: Tady neustále jeden nejmenovanej Kjedinec zapomíná na to že pan stát je nadřazenej, pan stát vymejšlí pravidla a my je máme dodržovat. A nebo trpět za svuj punk styl života.
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

F.l.a.n.e.l.

blázen píše:
Beaver píše:To třeba u mně zrovna moc neplatí, já mám v domácí lékarničce spíš věci jako prášek proti průjmu a bolesti hlavy :) Samozřejmě nějakej obvaz a náplast by se tam našly, ale termofólie a resuscitační kraviny doma neužiju, stříhám lbovolnýma nůžkama bez kulatých konců apod. :D
ono zrovna ta termofoli a pod v tý starý lékárničce chybí ne?

já využiju lékárničku,občas se mi něco stává :lol:
Teď jsme zachraňovali jednu paní a konkrétně termofolie byla na nic. zdravotník říkal at sundame bundy a svetry a přikryjeme ji tím, že ta folie je dobrá
tak akorát pro malé děcko. Nicméně to už je zase další lobbing co musí a nemusí v lékarničce být. a opět má oblíbená věta: na to my jsme malí páni, jitřenka řídí kokrhání ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Boháček

Příspěvek od Boháček »

blázen píše:buzerace? Chce vidět lékárničku,nebo žárovky..ukážu..a jedu.. nechápu co je na tom za buzeraci. Zachvíli bude buzerace že bude chtít ŘP? nebo fouknout? :lol:
když jsi nic neprovedl, tak tě nemaj co stavět
tečka
dokud tohle "ovce" nepochopí, tak se nic nezmění :kladivo:
vzdělání není zárukou inteligence

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Boháček píše:když jsi nic neprovedl, tak tě nemaj co stavět
:smich: :smich: :smich: :roll:

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

✠Luftwaffle✠

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

"Bárta pak vysvětloval, že značku ztratil, když v maserati brázdil polní cesty. V autě už měl pro takový případ přichystanou náhradní nalepovací SPZ. To auto prý prostě není stavěné na české silnice."

tohle nějak nechápu :?

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Ono na tom není ani nic k chápání,prostě prostoduchá a stupidní výmluva.
✠Luftwaffle✠

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

dobrý takže jsem to pochopil asi správně :lol:

F.l.a.n.e.l.

Boháček píše:
blázen píše:buzerace? Chce vidět lékárničku,nebo žárovky..ukážu..a jedu.. nechápu co je na tom za buzeraci. Zachvíli bude buzerace že bude chtít ŘP? nebo fouknout? :lol:
tečka
takže když pojede ožralý, feťák nebo bez řidičáku tak ho kontrolovat až potom, co se vyseká? (jen se ptám)

Kein

Příspěvek od Kein »

F.l.a.n.e.l. píše:
Boháček píše:
tečka
takže když pojede ožralý, feťák nebo bez řidičáku tak ho kontrolovat až potom, co se vyseká? (jen se ptám)
Když pojede feťák nebo ožralej tak ho budeš stavět asi kvůli toho jak jede, čili to poznáš. ALe já osobně pro kontroly jsem - ať se kontrolujou papíry řidičák, pojištění apod. popřípadě ať se dává dýchnout, ať se ví že policajti na cestách jsou, ať jdou vidět, že kontrolujou provoz. Ale né, že mě zastaví abymi zkontrolovali povinnou výbavu a pak člověku nabalí flastr za to, že mu chybí nůžky. Také kolikrát PČR absolutně neuvažuje, kde řidiče staví, někdy tak komplikují kurevsky dopravu - například když stopnou auto mezi tramvajovým ostrůvkem a chodníkem. A taky by se mohli konečně naučit to, že existuje něco jako světla pro denní svícení. Tatík dostal málem pokutu za to, že nebyl schopen vysvětlit fízlovi, že zadní světla nesvítí proto, protože svítí světlama pro denní svícení co má auto už od výroby. :lol:

F.l.a.n.e.l.

každý snese jiné množství, pojedeš jinak se třemi pivy a jinak s deseti. stejně tak na fetu...

Kein

Příspěvek od Kein »

F.l.a.n.e.l. píše:každý snese jiné množství, pojedeš jinak se třemi pivy a jinak s deseti. stejně tak na fetu...
Tak pokud snese každý jiné množství je opravdu pak takovýto řidič tak nebezpečný? Jak se liší například od někoho, kdo jede domů po noční a celou cestu skoro spí? Ale to je zase na dlouhou diskusi. Ať policajti stavějí, ale řeší jen to co má smysl, jde taky i o obrázek jich samotných. Pokud si pořád policajti stěžujou, že dělat policajta v této zemi je na hovno, protože se na ně každý dívá skrz prsty, tak ať změní svůj přístup. Já absolutně nemám nic proti tomu, ať jsou policajti na každé větší cestě rozhodně to je lepší řešení, než pořád nesmyslné spřísňování přestupků, či "zakázání" osoby blízké a podobné pičoviny co Bárta denně vypouští z úst.

bleach

Příspěvek od bleach »

uvědomělí NEovčané svým NEovčanstvím a respektováním jen těch zákonů, které se jim líbí, přispívají k banánostátovství mnohem víc, než ten sebeabsurdnější zákon či nařízen spek

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Kein píše:
F.l.a.n.e.l. píše:každý snese jiné množství, pojedeš jinak se třemi pivy a jinak s deseti. stejně tak na fetu...
Tak pokud snese každý jiné množství je opravdu pak takovýto řidič tak nebezpečný? Jak se liší například od někoho, kdo jede domů po noční a celou cestu skoro spí?
stejně tak může spát člověk co jede z denní ... :roll: :?:

F.l.a.n.e.l.

KEIN: zákon ale neřeší kdo je nebezpečný ale co se může a co ne. Tak nevím co tu řešíte nějakého šichtového ;-)

Kein

Příspěvek od Kein »

biohazard píše:
Kein píše:
Tak pokud snese každý jiné množství je opravdu pak takovýto řidič tak nebezpečný? Jak se liší například od někoho, kdo jede domů po noční a celou cestu skoro spí?
stejně tak může spát člověk co jede z denní ... :roll: :?:
O to jakou šichtu má za sebou mi vůbec nešlo, třeba nemusí jet ani z práce, ale ze swingers party, to je mi fuk. Jde mi čistě o to, že i tito řidiči jsou nebezpeční, ale to nikomu nevadí.

F.l.a.n.e.l. A co se může stát víc? Když se na něm alkohol neprojeví? A nezdá se ti, že to kdo je jak nebezpečný logicky souvisí stím "co se může stát"?

Čekám kdy mě někdo obviní z toho že podporuju alkohol za volantem, to nikoliv. Ale narážím na tvůj směr uvažování, že tebe štve to, že se nepodaří čapnout někoho kdo je naprosto příčetný a při smyslech - bavíme se v té rovině, že se na něm alkohol neprojeví, ale nafoukal by např. dal si k obědu pivo.

F.l.a.n.e.l.

F.l.a.n.e.l. píše:KEIN: zákon ale neřeší kdo je nebezpečný ale co se může a co ne. Tak nevím co tu řešíte nějakého šichtového ;-)
ty pořád řešíš něco, co nevyřešíš ;-)

PS: jestli to bylo na mě, že mě něco štve, tak se pleteš ;-) já to mám uplně někde. dělám co zaměstnavatel chce jako každý zaměstnanec většinou. ;-)

a jinak ani ty ani já nedokážeme posoudit co se na kom projeví či ne. kdyby si napsal, že máme na hovno vládu, která dělá na hovno zákony, tak tu každý napíše že máš pravdu včetně mě. ty tu pořád točíš to své. já jsem nestraník a mám někde co kdo dělá. spek

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Kein píše:
Tak pokud snese každý jiné množství je opravdu pak takovýto řidič tak nebezpečný? Jak se liší například od někoho, kdo jede domů po noční a celou cestu skoro spí? Ale to je zase na dlouhou diskusi. Ať policajti stavějí, ale řeší jen to co má smysl, jde taky i o obrázek jich samotných. Pokud si pořád policajti stěžujou, že dělat policajta v této zemi je na hovno, protože se na ně každý dívá skrz prsty, tak ať změní svůj přístup. Já absolutně nemám nic proti tomu, ať jsou policajti na každé větší cestě rozhodně to je lepší řešení, než pořád nesmyslné spřísňování přestupků, či "zakázání" osoby blízké a podobné pičoviny co Bárta denně vypouští z úst.
Já jsem jel domů po noční, normálně a stejně mě zastavili. Zkontrolovali doklady, povinnou (po pravdě jsem přiznal, že reflexní vesta mi leží doma na stole, neb jsem ji zapomněl dát do auta, na rozdl od lékárničky), technickou. No a když bylo všechno celkem v pořádku a těšil jsem se, že konečně dojedu zbylých 10 kiláků a lehnu do postele, tak mi dali pokutu pět kilo za díru v zadním blatníku, že prej nemůžu mít ostrý hrany :lol: Uvažoval jsem, jestli se hádat, jak díra v zadním blatníku někoho ohrozí na životě, ale pak jsem se na to vykašlal a nechal je vypsat složenku, jinak by se chtěli zahojit na té vestě nebo dělali jiný problémy. Po cestě domů mě pak předjel magor bez díry v blatníku (překvapivě opět Oktávka) a málem v mlze sejmul nějakýho nešťastníka co jel v protisměru. Takže můj názor o smysluplnosti kontrol je zhruba stejnej.

Kein

Příspěvek od Kein »

Za díru v blatníku, bych ti nechal zabavit řidičák a jelikož máš tři auta tak máš hodně peněz a jelikož ten kdo má hodně peněz je pirát silnic (novinky to říkaly!) tak bych ti dal i pokutu za každé vlastněné auto a podle kubatury. Jelikož toto jediné řešení je správné a tak to lidé přece chtějí.

Odpovědět

Zpět na „Pokec“