Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
drzeli na 6" bez problemu.... zatim najeto 60km na 7" a drzi krasne..... tak uvidime....
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
zajímavý, nevšední, originální, za mě 

OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
je to dobre tohle..... prvni fotka kol nic moc ale na aute to je libovy..... 

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
zije, ale vic na fb nez tadybiohazard píše:dromedár ještě žije?

pekne kola,a ato uz jako jesdis na letnich jo?
chocolatE36 in progress
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
jen do myčky
mě to lákalo v neděli, ale to je tak vše, bych to musel zase přehazovat v týdnu 

Není třeba...
-
- Kontaktovat uživatele:
a to vypada dobreeeeemaRkus píše:takze BBSum udelejte papa.... mame novy backurky.... za 3t kc... vysmech.. dekuju prodavajicimu za libove stravenej den....

spinká se mu dobře... dneska bylo krásně tak jsem mu vyhnal pavučiny z výfuku

Golf V TDI 103Kw

Makus: Kola hodně peckový
Jakub: GV krasavec,jen mi tam nesedí ten vejfuk,ale asoň je to schovaný a netrčí z nárazníku ven

Jakub: GV krasavec,jen mi tam nesedí ten vejfuk,ale asoň je to schovaný a netrčí z nárazníku ven

Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
kola fakt povedený, samotný nic moc, ale na autě vypadaj dobře 

BMW 528i e39 ´96, 18" Rondell, Eibach - 30mm,AE + xenony
Ford Scorpio´90 2.0 DOHC Ghia
Ford Scorpio´90 2.0 DOHC Ghia
Markusi kola paradni...
na prvni pohled zvlastni, ale originalita se ceni a je to lepsi nez pred tim

ano jezdim uz na letnich... co je na tom divneho? pres den slunce, vecer sucho.... az nasnezi, nevylezu z baraku....
jinac diky za pochvaly od vsech
jinac dneska najeto dalsich 140km i mimo prahu a oukej.... akorat u rican sem musel klickovat... tam je to dobrej tankodrom
jinac diky za pochvaly od vsech

jinac dneska najeto dalsich 140km i mimo prahu a oukej.... akorat u rican sem musel klickovat... tam je to dobrej tankodrom
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
tak kde to tankodrom neni?Kolem našeho baráku je to teď z půlky vyfrézovaný 

Třeba to že to nezáleží na tom co jsi napsal, ale na teplotě....maRkus píše:ano jezdim uz na letnich... co je na tom divneho? pres den slunce, vecer sucho.... az nasnezi, nevylezu z baraku....
jinac diky za pochvaly od vsech![]()
Ale co čekat od pána s čírem, že

EDIT: pro urážlivý obsah upraveno

Naposledy upravil(a) Starlet dne 19 led 2011 00:08, celkem upraveno 1 x.
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
tak zrovna vzhled s tim asi nemá moc společnýho ... celkem Fail
a jinak nevim jak jinde,ale třeba o víkendu jsem tady v Praze pobíhal už i v triku když už je řeč o teplotě.

a jinak nevim jak jinde,ale třeba o víkendu jsem tady v Praze pobíhal už i v triku když už je řeč o teplotě.
Když už někoho chceš stírat tak vynechej ty univerzální narážky..Hlavně naprosto nepodstatná věc
(postava atd.)
Nevím jak maj kluci v Praze...Ale u nás v Plzni bych se k večeru na letních bál ale ve dne není problém..Alespoň poslední týden..Tím taky samozřejmě neříkám že už snežit nebude

Nevím jak maj kluci v Praze...Ale u nás v Plzni bych se k večeru na letních bál ale ve dne není problém..Alespoň poslední týden..Tím taky samozřejmě neříkám že už snežit nebude

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
no když už je o tom řeč,tak všichni strašej s tim,že má zase padat,tak to jsem zvědavej jestli se to vyplní 

OK, beru zpět...
Kola pěkný, ale jezdit na letních je demence, ať se každej obmotá kolem stromu kdy chce, ale na silnici není sám...
Kola pěkný, ale jezdit na letních je demence, ať se každej obmotá kolem stromu kdy chce, ale na silnici není sám...
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Já tipuju že jo...Každopádně tenhle rok mi opravdu zima vadí..Párkrát na hory a ať už je zase teplo
A teď když už o víkendu bylo slunko a relativně teplo (cca 11c) Tak už jsem chtěl tahat motorku s garáže..Nakonec vytáhl ale pouze umyl

A teď když už o víkendu bylo slunko a relativně teplo (cca 11c) Tak už jsem chtěl tahat motorku s garáže..Nakonec vytáhl ale pouze umyl

Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
jo zrovna v neděli bylo fakt pěkně až jsem si myslel,že už je jaro a je fakt,že bylo i docela dost motorkářů ... to zas budou sklady s orgánama praskat ve švech 

Zlatý voči, pane redaktorebiohazard píše:jo zrovna v neděli bylo fakt pěkně až jsem si myslel,že už je jaro a je fakt,že bylo i docela dost motorkářů ... to zas budou sklady s orgánama praskat ve švech

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Snad ne 

Naposledy upravil(a) matt dne 19 led 2011 00:08, celkem upraveno 2 x.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
nevim nechápuStarlet píše:Zlatý voči, pane redaktorebiohazard píše:jo zrovna v neděli bylo fakt pěkně až jsem si myslel,že už je jaro a je fakt,že bylo i docela dost motorkářů ... to zas budou sklady s orgánama praskat ve švech

Zase se to moc přehání, loni sem taky v Praze když nebyl sníh jezdil na letních a šlo to, jasně, člověk musí dávat trošku víc bacha a jet opatrnějš, ale pokuď neni nasněžíno, tak mi to do Prahy divný nepřijde. Kór když je přes den venku posledních pár dní hezky a teplota je okolo 5ti, 6ti stupňůStarlet píše:OK, beru zpět...
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
To jsem si taky říkal tři roky z5, pak vylezeš z baráku a je během tří hodin deset čísel a je vymalovánoTrhyy píše:Zase se to moc přehání, loni sem taky v Praze když nebyl sníh jezdil na letních a šlo to, jasně, člověk musí dávat trošku víc bacha a jet opatrnějš, ale pokuď neni nasněžíno, tak mi to do Prahy divný nepřijde. Kór když je přes den venku posledních pár dní hezky a teplota je okolo 5ti, 6ti stupňůStarlet píše:OK, beru zpět...

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Co vim, tak markus má doma 4zimáky na jinejch kolech, tak napadne sníh, jak posranej dojedeš na letňákách na sněhu do dílny a přehodíš to za 10minutStarlet píše:To jsem si taky říkal tři roky z5, pak vylezeš z baráku a je během tří hodin deset čísel a je vymalovánoTrhyy píše:Zase se to moc přehání, loni sem taky v Praze když nebyl sníh jezdil na letních a šlo to, jasně, člověk musí dávat trošku víc bacha a jet opatrnějš, ale pokuď neni nasněžíno, tak mi to do Prahy divný nepřijde. Kór když je přes den venku posledních pár dní hezky a teplota je okolo 5ti, 6ti stupňůStarlet píše:OK, beru zpět...

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
Nebo az hodinu venku na mraze 

www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
jůůů, zase me nekdo nema rad..
Vzhledem k tomu jak je guma na rafku nasprcla tak se s tim stejne neda rychle... vsude 50-70 dle stavu silnice, spis tech pade.... jak to zacne klouzat tak to odstavim a prezuju....
a ono ta guma to pocasi zvladne, prezije.... a ja taky, a kdybych neprezil tak se svet neposere.....
a felda jezdila na letnich celou zimu i v tech nejvetsich hovnech a slo to.. dokonce i sadska a zpet... vid tome

Vzhledem k tomu jak je guma na rafku nasprcla tak se s tim stejne neda rychle... vsude 50-70 dle stavu silnice, spis tech pade.... jak to zacne klouzat tak to odstavim a prezuju....
a ono ta guma to pocasi zvladne, prezije.... a ja taky, a kdybych neprezil tak se svet neposere.....

a felda jezdila na letnich celou zimu i v tech nejvetsich hovnech a slo to.. dokonce i sadska a zpet... vid tome

a přitom je to Remus přímo pro Mk5venca píše: Jakub: GV krasavec,jen mi tam nesedí ten vejfuk,ale asoň je to schovaný a netrčí z nárazníku ven
Golf V TDI 103Kw