Vylej starý olej a odměř si ho. Pak tam dej o malinkato více. Takhle to děláme u odpružených vidlic, když není k dispozici manuál.kozorozecek píše:supr dekuji hned to očekuji a ješte zjistit to plneni kolik se jej tam ma davat

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Vylej starý olej a odměř si ho. Pak tam dej o malinkato více. Takhle to děláme u odpružených vidlic, když není k dispozici manuál.kozorozecek píše:supr dekuji hned to očekuji a ješte zjistit to plneni kolik se jej tam ma davat
Záleží o kolik, ale GT už je i proti originálu nižší, ne?fildaas píše:chci se zeptat stačí dát sport.pružiny snížený na seriový tlumiče?? nebude nějak tomu vadit?? přední mám origo GT tlumiče se skrácenou tyčí takže je to tvrdé
fiat bravo GT
XYZ je Taiwankony5 píše:zdravím potřebuju podvozek na mitsubishi eclipse GSX 4x4
uvažuju o k-sport? chci plně nastavitelný
xyz a D2 asi nechci to je pry hrozná čína tak co ty k-sport jak jsou na tom díky
Možná to ode mě jakožto jejich prodejce bude znít jako reklama ale XYZ opravdu není tak špatné,ba dokonce při zadání odlehčení auta udělají i na zakázku úpravu odpružení a útlumu když jim pošleš data,dále repase je samozřejmostí....Nejsem dealer pro čr,ale s vlastníkem licence jsem v kontaktu a když sem podvozky s ním řešil tak mi ukazoval jak postupoval na co je montovali a s jakými výsledkami a celkově dospěli k závěru že kvalitou je na tom z 90% jako podvozky tein ale s trošičku jinejma cenama prostě nikdy sem zatim neměl ani na jednom autě já problém a dealer jezdí závody s hondou má jak brzdy tak podvozek má civic typer http://www.youtube.com/watch?v=3KKSt6ppO9g" onclick="window.open(this.href);return false; video z ringu za 8:20 si myslím že není zlékony5 píše:tak sem tu na forum přečet že k sport jsou stejne jako D2 a xyz prej stejná fabrika![]()
taboo taky psal že to sou predražený kšunty, takže nevím někdo nějaký nápad? kolem 25 nějakej aspon trochu kvalitni podvozek ?co by nebyl s chiny a tam z tech žlutých kraju