Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Co znamená za barákem? Já to mám totiž taky za barákem...nebo před,to je fukButcher píše:Tam se jenom sprintuje ne?Mam to za barakem, ale kdyby tam byl aspon nejakej slalom
ještě mi do sbírky chybí postavit se na místo vyhrazené přímo jednomu invalidovi s určitou RZ, postavit se na železniční přejezd, do zeleně a na chodník, na to dnes nebyl už čas, začalo se stmívatnoreking píše:to je tedka nejaka nova moda nebo frajerina fotit auto na invalidech
to je pravda, invalidovi bych na místo nikdy nestoupl, pokud by neměl jiné místo na zaparkování.Rudi píše:až na tu podzemku nuda, málo aut kolem tebe
Asi taknoreking píše:to je tedka nejaka nova moda nebo frajerina fotit auto na invalidech
je to nouzový řešení, kdy mi odešlo čidlo podvozku. Čekám na něj už docela dobu. Nedá se sehnatSPEEDY píše:to je normální výška toho zadku, nebo tam máš tlumiče z Avie?
Venca Brody píše:Asi taknoreking píše:to je tedka nejaka nova moda nebo frajerina fotit auto na invalidech![]()
Je to asi takto:
X: Já stál dnes 3x na vozíčkářích a 2x v zákazu
Y: To nic není, já hned 5x na vozíčkářích, 3x v zákazu a jednou na trávě v parku
A pokud jde o focení, tak znám lepší místa než je parkoviště s invalidama, stání přes tři místa atd.
Do Neredina? 20...to se tak akorat zahrejeKane13 píše:Co znamená za barákem? Já to mám totiž taky za barákem...nebo před,to je fukButcher píše:Tam se jenom sprintuje ne?Mam to za barakem, ale kdyby tam byl aspon nejakej slalom
ty golfy, to je ještě vysoký, chce to nížmasterblaster píše:Eiffel . . . ze si tak zaparkoval len aby si sa nam mohol pochvalit
Inac to co je tie Golfi?jaka sedlac, sak to je uplne nepouzitelne auto.
Co to meles... vzdycky kdyz sem "doma" v BA tak tech aut tam potkam docela dost. jen musis koukat... golfu II a III tam jezdi tak +/- stejne jako v prazemasterblaster píše:My tu v BA az takno nizko polozene supermegacoolpopici ludove vozitka nemameSkoda mozno mi tento deficit a nemoznost vidiet to na ulici zabranilo aby som bol teraz tiez ubercool aj ja. Vediet to skor, ze trend je ist tymto smerom a hoblovat bubliny v asfalte podvozkom, tak nevaham a auto uz sucham len po bruchu. . . No co uz, cehy boli vzdy o krok vpred