noreking píše:to je tedka nejaka nova moda nebo frajerina fotit auto na invalidech
ještě mi do sbírky chybí postavit se na místo vyhrazené přímo jednomu invalidovi s určitou RZ, postavit se na železniční přejezd, do zeleně a na chodník, na to dnes nebyl už čas, začalo se stmívat
Jsou to fotky pro jedno forum, kde takhle fotí našikmo zaparkovaná auta
noreking píše:to je tedka nejaka nova moda nebo frajerina fotit auto na invalidech
Asi tak
Je to asi takto:
X: Já stál dnes 3x na vozíčkářích a 2x v zákazu
Y: To nic není, já hned 5x na vozíčkářích, 3x v zákazu a jednou na trávě v parku
A pokud jde o focení, tak znám lepší místa než je parkoviště s invalidama, stání přes tři místa atd.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Asi tak
Je to asi takto:
X: Já stál dnes 3x na vozíčkářích a 2x v zákazu
Y: To nic není, já hned 5x na vozíčkářích, 3x v zákazu a jednou na trávě v parku
A pokud jde o focení, tak znám lepší místa než je parkoviště s invalidama, stání přes tři místa atd.
jak jsi si všiml, je to před školou v 17:00, před základní školou... V okolí nejsou žádná auta. Na tu fotku umřely 3 babičky, sežral jsem dvě děti a pochcal šest kočárků, jen díky tomu mohla tato fotka vzniknout
My tu v BA az takno nizko polozene supermegacoolpopici ludove vozitka nemame Skoda mozno mi tento deficit a nemoznost vidiet to na ulici zabranilo aby som bol teraz tiez ubercool aj ja. Vediet to skor, ze trend je ist tymto smerom a hoblovat bubliny v asfalte podvozkom, tak nevaham a auto uz sucham len po bruchu. . . No co uz, cehy boli vzdy o krok vpred
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
masterblaster píše:My tu v BA az takno nizko polozene supermegacoolpopici ludove vozitka nemame Skoda mozno mi tento deficit a nemoznost vidiet to na ulici zabranilo aby som bol teraz tiez ubercool aj ja. Vediet to skor, ze trend je ist tymto smerom a hoblovat bubliny v asfalte podvozkom, tak nevaham a auto uz sucham len po bruchu. . . No co uz, cehy boli vzdy o krok vpred
Co to meles... vzdycky kdyz sem "doma" v BA tak tech aut tam potkam docela dost. jen musis koukat... golfu II a III tam jezdi tak +/- stejne jako v praze
masterblaster píše:My tu v BA az takno nizko polozene supermegacoolpopici ludove vozitka nemame Skoda mozno mi tento deficit a nemoznost vidiet to na ulici zabranilo aby som bol teraz tiez ubercool aj ja. Vediet to skor, ze trend je ist tymto smerom a hoblovat bubliny v asfalte podvozkom, tak nevaham a auto uz sucham len po bruchu. . . No co uz, cehy boli vzdy o krok vpred
Pokud jsem správně pochopil tak tj narážka na mě..nevím co je supermegapopici kůl a trendy, kašlu na to, já si auto dělám pro sebe ..a jentak mimochodem já jezdil s placatým autem už před víc než 10 rokama, tak to asi nebude tím že to je zrovna podle tebe modní..
Pokud jsem správně pochopil tak tj narážka na mě..nevím co je supermegapopici kůl a trendy, kašlu na to, já si auto dělám pro sebe ..a jentak mimochodem já jezdil s placatým autem už před víc než 10 rokama, tak to asi nebude tím že to je zrovna podle tebe modní..
hele ho čertíka z krabičky, potrefenou husu, prskající švetskovej knedlík
O tobě tady nepadlo ani slovo
První byla narážka na pekelně vysokej zadek cadillacu, pak jsem dal video, kdy nejsou bez zvuku drhnoucích plechů nějaký kluci schopný vyjet z podzemní garáže a pak přijdeš ty, jak se do tebe někdo trefuje
masterblaster píše:Ale ne takto proklate nizko. Urcite sa toho v cechach urodi viac.
Je fakt že když sem zabrouzdal na sraz v Trenčíně tak moc nízkejch aut tam nebylo a když tam něco bylo tak s českejma RZ
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
v BA jezdi svenuv golf, coz je nejkrasnejsi golf v cz/sk a nejnizsi asi, pak dalsich cca 20 aut, ktere lezi na zemi. bila G2, modry bbs, bila G3, porsche kola atd atd...