potom ste si asi zmylili forum a treba ist na forum "seria forum.cz

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
A já zase nechápu, jak může někdo brát snížení auta až na zem za tuning. To si potom zmýlil forum a měl by třeba jít na tuzingforum.czpatt- píše:ja zase nechapem jak moze nekto byt navstevnikom tuningfora a pisat ze su vsetci kto si znizi auto retardi![]()
potom ste si asi zmylili forum a treba ist na forum "seria forum.cz
já bych to bral jako styling - né vždy (rozsah) je dopad snížení pro chování auta pozitivummathias22 píše:keine,tobe to pripada jako tuzing?ukaz mi tam jedno auto podobne tomu golfu a omluvim se ti
To víš že jo, všichni se tu nudí, tak sem píšou blbosti. I když někdo použije na svoje auto kvalitní díly a i tak sníží auto víc než dost, auto se pak právě díky těm kvalitním dílům vyhejbá dírám samo. To je právě ta výhoda oproti méně kvalitním dílům jako je např. JOM, kdy se pak řidič musí sám starat o každou díru a složitě jí objet. Opravdu bych chtěl vidět jedince kterej jezdí často v čechách autem a několik let nevjel do díry. To je opravdu veliká kravina...Berry píše:Me to prijde ze tady plka uz jen proto aby rec nestala, tak je to tuning forum, tak je predpoklad ze tu bude asi hodne aut snizenych. z vlastnich zkusenosti, kdyz je to udelano kvalitne a z dobrych dilu, tak to snizeni, je velmi dobre
Toto já považuji za demenci -> ta patří na tuzingforummathias22 píše:keine,tobe to pripada jako tuzing?ukaz mi tam jedno auto podobne tomu golfu a omluvim se ti
to je dobře,že si uvědomuješ co patří na tuzing forum....člen jako ty a tobě podobní to jen potvrzujíKein píše:Toto já považuji za demenci -> ta patří na tuzingforummathias22 píše:keine,tobe to pripada jako tuzing?ukaz mi tam jedno auto podobne tomu golfu a omluvim se ti
tak tak, delat takovy hebla na vyjezdu z podzemek, to je fakt demenceKein píše:Toto já považuji za demenci -> ta patří na tuzingforummathias22 píše:keine,tobe to pripada jako tuzing?ukaz mi tam jedno auto podobne tomu golfu a omluvim se ti
a tohle ja povazuju za absolutni masakr.V tom je to jednoduchy...seriovka na zemi a na kolech a ne olaminatovy monstrum HTP.Kdyz je auto hezky,tak ho staci jenom zvyraznit par detailama a ne ho oplacat radlicema a polickamaKein píše:Toto já považuji za demenci -> ta patří na tuzingforummathias22 píše:keine,tobe to pripada jako tuzing?ukaz mi tam jedno auto podobne tomu golfu a omluvim se ti
předek skoro čumí do silnice a zadek zabírá půlku chodníku, ale jinak stojíš dobřeEiffel píše:kdyby si náhodou někdo myslel, že už neumím parkovat "normálně"
dobrou nocradek.1 píše:http://www.youtube.com/watch?v=Hkx4q8tTie0&NR=1 jak nelitaj jiskry,tak je to o nicem
další velmi inteligentní příspěvěk.....radek.1 píše:http://www.youtube.com/watch?v=Hkx4q8tTie0&NR=1 jak nelitaj jiskry,tak je to o nicem