Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
"Aktuální fota vašich aut" a už 3 stránky se tu plká o nesmyslech. Já nevim, že to máte všichni takovou potřebu řešit. Vždyť je to snad každýho věc, jestli chytá spodem na každém přejezdu a má podřenej celej podvozek nebo má auto 20 cm od země. Hlavně, že si každej obhájíte to co máte
a považujete to za nejlepší
Ať nejsem taky OT, tak si dáme jednu letní, kdy jsem ještě měl pardubické SPZ
Rolljoin: Na zimu dobrý
Ať nejsem taky OT, tak si dáme jednu letní, kdy jsem ještě měl pardubické SPZ
Rolljoin: Na zimu dobrý
- Přílohy
-
- Obraz025.jpg (217.83 KiB) Zobrazeno 2387 x
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
to je dobře,že si uvědomuješ co patří na tuzing forum....člen jako ty a tobě podobní to jen potvrzujíKein píše:Toto já považuji za demenci -> ta patří na tuzingforummathias22 píše:keine,tobe to pripada jako tuzing?ukaz mi tam jedno auto podobne tomu golfu a omluvim se ti
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
z Eiffela je novej Tommy

Tak mě napadla otázka zda má Tommy ještě Seata, že jsem dlouho neviděl nějakou fotku 
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, delat takovy hebla na vyjezdu z podzemek, to je fakt demenceKein píše:Toto já považuji za demenci -> ta patří na tuzingforummathias22 píše:keine,tobe to pripada jako tuzing?ukaz mi tam jedno auto podobne tomu golfu a omluvim se ti
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
ano nedavno sem si taky vzpomnel, osklivy seat tu dlouho nebyl 
500 0,9T
a tohle ja povazuju za absolutni masakr.V tom je to jednoduchy...seriovka na zemi a na kolech a ne olaminatovy monstrum HTP.Kdyz je auto hezky,tak ho staci jenom zvyraznit par detailama a ne ho oplacat radlicema a polickamaKein píše:Toto já považuji za demenci -> ta patří na tuzingforummathias22 píše:keine,tobe to pripada jako tuzing?ukaz mi tam jedno auto podobne tomu golfu a omluvim se ti
http://www.youtube.com/watch?v=Hkx4q8tTie0&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false; jak nelitaj jiskry,tak je to o nicem 
předek skoro čumí do silnice a zadek zabírá půlku chodníku, ale jinak stojíš dobřeEiffel píše:kdyby si náhodou někdo myslel, že už neumím parkovat "normálně"
dobrou nocradek.1 píše:http://www.youtube.com/watch?v=Hkx4q8tTie0&NR=1 jak nelitaj jiskry,tak je to o nicem
další velmi inteligentní příspěvěk.....radek.1 píše:http://www.youtube.com/watch?v=Hkx4q8tTie0&NR=1 jak nelitaj jiskry,tak je to o nicem
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
bez si kakat motejly 
další výkvět společnosti 
me se hrozne libi,jak tady podle dvou prispevku,vicemene ze srandy a z hecu dokazete utvorit perfektni zaver,ze jsem vykvet spolecnosti
By pulka tohoto tuzingfora mohla delat z fleku psychouse 
a podle čeho soudíš,že to bylo mířený na tebe? 
a prispevek od BIGMAMA s citaci meho je co? 
příspěvěk o výkvětu společnosti ale neni od bigmama 
11) "Citování zpráv" používejte prosím jen když je to nutné, aby se vědělo komu odpovídáte. V opačném případě prosím použijte jen "odpovědět na zprávu".
z cehoz plyne,pokud necituji,odpovidam na posledni prispevek,aspon takhle to chape vetsina uzivatelu s bezne vysokym IQ
z cehoz plyne,pokud necituji,odpovidam na posledni prispevek,aspon takhle to chape vetsina uzivatelu s bezne vysokym IQ
ale ty tu motáš citaci od bigmámy s mym příspěvkem o "výkvětu společnosti" do jednoho
řek bych,že se začínáš psychicky rozkládat 
ja bych rekl,ze se me jenom snazis chytat za slovicko,pritom moc dobre chapes,ze jsem ten prispevek jsem psal jako reakci na tvuj,i na BIGMAMU a ostatni,kteri prispechali se svoji analyzou me inteligence a dusevniho rozvoje
ale tady o něčí inteligenci ani duševnim rozvoji nebyla řeč,tak co tu řešíš? 
lérn tu ríd kámo 
a to je všechno?Víc toho nevyplodíš? 
na to,abych drzel krok s mistni konkurenci mam slabej model,hod mi do SZ kontakt na tvyho dýloše,treba to dozenu 
nedám,jsem lakomej