Moderátor: Dave0401
F.l.a.n.e.l. píše:OT: se musím smát, jak tady někteří dotčení v POKECU na TF mluví o buzeraci a ojebávání v čr od pčr. By mě zajímalo k čemu by teda přirovnali D
A je to hnus. Nicméně se to už nezmění...
oni rakušáci jsou vůbec takový aktivní, o půlnoci měli ve Vídni i natočnej radar a kontrolovali příjezdovou rychlost + klasická kontrola, to se u nás snad nikdy nestává. Nevim, jestli je to i na Rakouskejch dálnicích, ale v Německu běžně přes den i v noci, je náhle před odpočívadlem snížená rychlost na 40 a cajt u kraje si vybírá, koho na to parkoviště pošle ke kontrole a koho pustí dál.V-Y-V-I píše:Já vždycky potkám hlídku za Poysdorfem (před benzinkou Agip) a pak po "staré 7" na periférii Vídně (jak začínají autobazary, atd...).F.l.a.n.e.l. píše:My jsme do chorvatska proletěli v noci rakouskem i slovinskem bez známek v noci kolem půlnoci a nikde nikdo, ani stacionární hlídka.V-Y-V-I píše:Hm, tak mě se ještě nestalo v Rakousku v noci, že bych na 100km neviděl alespoň 2 stacionární hlídky
Takže to že někdo ji tam měl, neznamená že ten druhý ji tam bude mít taky a naopak.
A určitě je noc jistější na jízdu s "pochybnými" (folie, kola, snížení) vozidly než přes den. Přece jen pokud vše svítí a bliká jak má, tak nejste tolik nápadní jako přes den
je to o štěstí. těžko říct. my jeli bez známek a nepotkali jsme nikde nikoho. jako naschvál mužeš potkat v každé zemi hlídku. kola bych nechal. ty světla taky. největší strach bych měl z folií.Ondy píše:Borci, mám dotaz, letos se chystám do Chorvatska autem, podnikl někdo z vás cestu přes Rakousko s upraveným autem? Pojedem v noci, ale i tak. Mám bravo, lehce koplé k zemi, marea světla s xenonama a 17" kola. Nic není v TP, a k tomu tonované okna, ale nee moc, atesty mám, ale čtu že to mi bude k ničemu =D Jezdily sme s našima, se seriovkou, vše v pohodě, nikdy žádná kontrola, ani moc hlídek sme nepotkaly.. Tak nevím, jestli pro jistotu oddělat ty světla a dát menší kola