No Asi tak nějakm.artty píše:Commo se oživuje už asi 2 rokyJinak ta octávka má celkem zajímavý kola
 ,ale tte to stojí nějakou dobu u elektrikáře a měl bych domu odjet s vlastním pohonem a ne už na laně
 ,ale tte to stojí nějakou dobu u elektrikáře a měl bych domu odjet s vlastním pohonem a ne už na laně  . až se konečně roheodne do dodělat
. až se konečně roheodne do dodělat
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
No Asi tak nějakm.artty píše:Commo se oživuje už asi 2 rokyJinak ta octávka má celkem zajímavý kola
 ,ale tte to stojí nějakou dobu u elektrikáře a měl bych domu odjet s vlastním pohonem a ne už na laně
 ,ale tte to stojí nějakou dobu u elektrikáře a měl bych domu odjet s vlastním pohonem a ne už na laně  . až se konečně roheodne do dodělat
. až se konečně roheodne do dodělat stejně budu potřebovat něco na ježdění až bude Kadett v lakovně
 stejně budu potřebovat něco na ježdění až bude Kadett v lakovně 

http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/index. ... ED-spoiler" onclick="window.open(this.href);return false;
 http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/index. ... ED-spoiler" onclick="window.open(this.href);return false;

)
 )

U mě je to ryze praktická věcm.artty píše:Proč dneska musejí mít všechny auta povinně lízátko? Mě se to cca na polovině aut vůbec nelíbí....

přesně tak, je to fakt mnohem hezčí než bezKroci píše:to lizo je super! urco nechat a vubec bych se nebal to dat do barvy

samozřejmě, že to je 2.0 sport tdipokorneo píše:Jorde , pokud to není v naftě tak to neprodáš

a rozhodl se, že tady taky představím svoji plečku.
  a rozhodl se, že tady taky představím svoji plečku. , až bude hezky budu dávat brzdy z mondea V6, které uz mam doma atd atd. ..budu průběžně přidávat foto
, až bude hezky budu dávat brzdy z mondea V6, které uz mam doma atd atd. ..budu průběžně přidávat fotoPřítelkyně s tím před lety jela s rodičema chorvatsko za 5 litrůannuvin píše:to musí bejt fajn svezení, do dneška nechápu proč jsem si koupil tu 1.1... když v to jedu sám, tak to ještě jde, ale jakmile vezu dva lidi..děs.. nehledě na to, že to žere deset na sto
ty cosworth kola se mi děsně líbí, jednou si je pořídim, ale na jiný auto..
a ta červěná vůbec nevypadá špatně...
a abych nebyl OT, málo fordů