(fotku bez mechanika nemám

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

U mě je to ryze praktická věcm.artty píše:Proč dneska musejí mít všechny auta povinně lízátko? Mě se to cca na polovině aut vůbec nelíbí....

přesně tak, je to fakt mnohem hezčí než bezKroci píše:to lizo je super! urco nechat a vubec bych se nebal to dat do barvy

samozřejmě, že to je 2.0 sport tdipokorneo píše:Jorde , pokud to není v naftě tak to neprodáš![]()

Přítelkyně s tím před lety jela s rodičema chorvatsko za 5 litrůannuvin píše:to musí bejt fajn svezení, do dneška nechápu proč jsem si koupil tu 1.1... když v to jedu sám, tak to ještě jde, ale jakmile vezu dva lidi..děs.. nehledě na to, že to žere deset na sto![]()
ty cosworth kola se mi děsně líbí, jednou si je pořídim, ale na jiný auto..
a ta červěná vůbec nevypadá špatně...
a abych nebyl OT, málo fordů
Já tomu věřim, ale na tej mojí je něco špatně a mam dojem, že kdybych to měl opravovat tak mě to vyjde na sumu, za kterou bych koupil jinou.. což mam v plánu po prázdnináchRolljoin píše:
Přítelkyně s tím před lety jela s rodičema chorvatsko za 5 litrů![]()
Myslim že něco špatně bude mezi sedačkou a pedálamaannuvin píše:Já tomu věřim, ale na tej mojí je něco špatně a mam dojem, že kdybych to měl opravovat tak mě to vyjde na sumu, za kterou bych koupil jinou.. což mam v plánu po prázdnináchRolljoin píše:
Přítelkyně s tím před lety jela s rodičema chorvatsko za 5 litrů![]()
A to jsi se ani nepochlubil, kdyz jsem te mel dnes na telefonu ty svinaku jeden.V12 píše:jj.... 325i M-Technik I origo z 85