Filip:) píše:já chci taky jettu..![]()
kup neasy http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ta/8788368" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Filip:) píše:já chci taky jettu..![]()
co to je za kola????
uz mam v oku naraznik s kulatyma mlhovkama tak snad bude vypadat lip..
ideální na překopávku motoru a pojistka litr nebo 15OO. nevím co víc řešit. a hospodského vypadá v dobrém stavu, navíc na štelováku.Filip:) píše:na netu je červená za 40 papírů.. ale je to 1.3 benzín 40kW a to je fakt málo.. když už tak buď naftu a nebo do toho nacpat verunu, ale to nevim jak bych zvladnul.a nechci znicit auto
nikdo jí tu nechtěl tak šla mimo.... ale vypadá to, že o ní bude dobře postaránoFilip:) píše:škoda že šla do polska..

šla tam, kde ji chtěli. cena byla normální a každý ji chtěl za 3O. ten kdo by si to stavěl by za to dal víc. i mě to vyšlo víc a to už tam nechal hafo peněz rádžíBIGPAPA píše:nikdo jí tu nechtěl tak šla mimo.... ale vypadá to, že o ní bude dobře postaránoFilip:) píše:škoda že šla do polska..
Spis nam rekni co Offroad, tvuj topic v projektech je u ledu peknou dobu....Dejv píše:to auto už je postavený beze změn 14let....takže je to u ledu....do originálu tomu už chybí strašně moc...
a za kolik nakonec šla jestli se můžu zeptat jako potencionální budoucí majitel stejného vozidla..F.l.a.n.e.l. píše:šla tam, kde ji chtěli. cena byla normální a každý ji chtěl za 3O. ten kdo by si to stavěl by za to dal víc. i mě to vyšlo víc a to už tam nechal hafo peněz rádžíBIGPAPA píše:nikdo jí tu nechtěl tak šla mimo.... ale vypadá to, že o ní bude dobře postaránoFilip:) píše:škoda že šla do polska..
to bude samozřejmě dobře když o ní bude postaráno, ale je škoda že jí u nás nepotkám..BIGPAPA píše:nikdo jí tu nechtěl tak šla mimo.... ale vypadá to, že o ní bude dobře postaránoFilip:) píše:škoda že šla do polska..
přece bych strejdu Flanela neotravoval..Boči píše:ji kup a strejda Flanel ti pomůže s VR6
no jo nóóóoDOEMIXXX píše:Spis nam rekni co Offroad, tvuj topic v projektech je u ledu peknou dobu....Dejv píše:to auto už je postavený beze změn 14let....takže je to u ledu....do originálu tomu už chybí strašně moc...![]()
![]()
Markus: Co posta vole, dorazily ty dily na Lupo?
[/quote]Filip:) píše:a myslíš že se to vyplatí to stavět?F.l.a.n.e.l. píše:a za kolik nakonec šla jestli se můžu zeptat jako potencionální budoucí majitel stejného vozidla..![]()
- jak to jede?
[/quote]Filip:) píše:přece bych strejdu Flanela neotravoval..Boči píše:ji kup a strejda Flanel ti pomůže s VR6Myslím že mu to stačilo jednou

sundejte uš ty plecháče dostLaconi píše:http://i53.tinypic.com/2pr6101.jpg
šla za tolik, kolik jsem chtěl. nebyl důvod snižovat cenu: 7O OOOkč. a každému se vyplatí něco jinačího takže nevím jak jsi na tom ty.F.l.a.n.e.l. píše:Filip:) píše:a myslíš že se to vyplatí to stavět?F.l.a.n.e.l. píše:a za kolik nakonec šla jestli se můžu zeptat jako potencionální budoucí majitel stejného vozidla..![]()
- jak to jede?
[/quote]Filip:) píše:přece bych strejdu Flanela neotravoval.. Myslím že mu to stačilo jednouBoči píše:ji kup a strejda Flanel ti pomůže s VR6