http://www.youtube.com/watch?v=Yp77-ZzSMDs" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: Jardafox
všechno tam jde v pohodě zlegalizovat, né jak v čechách, kde nic nejde.tholis píše:croc: to bude Fake, v Německu se tohle neděje! Tam přece jde vše zapsat, není tam žádná šikana.Nejsou tam zlý technici co něco melou o tom, že to musí být funkční a na magistrátě nesedí ošklivé báby co nechápou že to musí jít zapsat..
já to taky jako ironii pochopil, proto sem si z toho ještě udělal prdelawaj12 píše:To sem sám co cítí z tholisova příspěvku ironii ?
Ultima píše:nemci jsou opravdu narod ignorantu a debilu. Dnes jsem cetl v hospodarkach ze se zvedna vlna hnevu nemeckeho obyvatelstva vuci tomu ceskemu pokud dostavime temelin a ze nas budou bojkotovat (ne temelin nebo jadro proste cechy jako takove) a ze v zadnem pripade ceskou energii nebudou kupovat. asi si mysli ze jim ty hneda okynka z kalkulacekpokryji chybejicich 30% celkove spotreby
![]()
![]()
![]()
to zas bude v Sudetech pozdvižení......Ultima píše:nemci jsou opravdu narod ignorantu a debilu. Dnes jsem cetl v hospodarkach ze se zvedna vlna hnevu nemeckeho obyvatelstva vuci tomu ceskemu pokud dostavime temelin a ze nas budou bojkotovat (ne temelin nebo jadro proste cechy jako takove) a ze v zadnem pripade ceskou energii nebudou kupovat. asi si mysli ze jim ty hneda okynka z kalkulacek pokryji chybejicich 30% celkove spotreby![]()
![]()
![]()