Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Ta garaz bude moc pekne a proadne velka tam bude asi vice strojoven bydlet
Ilegal: Tak to se tesim a budes to mit dobre vyresene, ale trosku teda jeste obalamutit ECU, ale to je ten nejmensi problem. Aha takze jsi to taky resil tyckama, jak to resi u D3 FL, je to jistota
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Dnes jsme se vratili z 1400km vyletu... I´m in love. Akorat musim poradne prostudovat co to vstrikovani metanolu do sani znamena. Abych to nepodpalil...
Přílohy
DSC_0364.JPG (125.07 KiB) Zobrazeno 2379 x
DSC_0365.JPG (75 KiB) Zobrazeno 2379 x
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Bych se někdy mohl zastavit se na to podívat, než to zase prodáš
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
m.artty píše:Bych se někdy mohl zastavit se na to podívat, než to zase prodáš
Jako nez jsem do toho sedl chtel jsem opravdu MR2 Turbo, ale jak jsem ji zase videl... AWD do kazdeho pocasi FTW! Uvidime mozna rychle zhasnu pac mam tech sracek vic tak je mozny ze dojdou prachy a pujde pryc to nejlepsi.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
AR166 píše:rucicka tachometru ho pri maximalce utrhla.
Ručička ne jinak kolíček mi zmetek vypadl když jsem tam něco tvořil, a nejde tam nasadit zpátky, prdět na to. Ale dneska mi zhasla půlka přístrojovky, asi žárovka
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Ručička ne jinak kolíček mi zmetek vypadl když jsem tam něco tvořil, a nejde tam nasadit zpátky, prdět na to. Ale dneska mi zhasla půlka přístrojovky, asi žárovka
jeste za doby gsi jsem tu zarovku resil taky, nikde nebyla sehnatelna. az v oplu za 400,- pred deseti lety.
kubi sme na tom podobně, akorát já to mám v mejlích
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jeste za doby gsi jsem tu zarovku resil taky, nikde nebyla sehnatelna. az v oplu za 400,- pred deseti lety.
Já tajně doufal, že bude stejná jako v analogové... no tak co tak naberu celou diginu někde
kubi píše:
Já tajně doufal, že bude stejná jako v analogové... no tak co tak naberu celou diginu někde
Teď stojí 250,- /ks je to special halogenka... Kupoval jsem ji už 2x a podruhý jsem vzal 2ks a prodavač na mě hleděl, že za tu cenu chci dvě No pro mě je lepší mít jednu doma, než pak zase navíc jezdit do Opla