audi a4 1.8 20v - nezná někdo tohle auto?

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: audi a4 1.8 20v - nezná někdo tohle auto?

Příspěvek od Berry »

Cena je pekna-primerena, tipuju, dle vybavy a vzhledu interieru, ze dovoz Italie - jen pro info.
Jak se pozna facelift? Podle jiz zminenych veci co jsem napsal vyse, tedy cira optika, mlhovky ve spodni casti predniho narazniku, jine kliky, zadni svetla at uz sedan nebo avant. Tak ted trosku cisel:
Facelift se vyrabel od 2/1999 do 9/2000, takze bud jde o model 98 prodany/provozovany v roce 99 a nebo vyrobeny behem prvnich dvou mesicu, coz moc pravdepodobne neni.
Jinak musim nechat, ze pan pise opravdu realnou spotrebu 8) , to moc prodejcu nedela :kladivo:
Ale dle fotek nema palubni PC, ktery jsi pozadoval, tak bude pak pridat nejaky CZK na dodelani nebo juknou po jinem co ti vyhovuje vybavou i stavem a motorem 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

D´ice

Příspěvek od D´ice »

je pravda, že z fotek to vypadá že nemá palubní pc, ale našel jsem tu audi i tady:

http://www.tuningbazar.cz/inzerat-53989/" onclick="window.open(this.href);return false;

ale tady mi přijde, že ten palubní pc má, tak nevím, majiteli jsem napsal, tak uvidím a pk dám vědět
Life is too short to drive boring cars

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ted na to koukam a mas pravdu na teto fotce, je hezky videt jak se leskne MaxiDot 8) na te fotce z bazose ma jen teplomer venkovni a pak kliska kontrolky. Jeste jedna vec, facelift mel tri verze budiku ten bez pal.pc tedy teplomer jeden radek nad nim druhy radek pro autoamtickou preovodovku a pak sest kontrolek nad temito radky, pak 1/2DOT, velmi casty a pak maxidot pro nevyssi vybavy. Verze pred faceliftem mely bud MaxiDot nebo jen ty kontrolky a teplomer venkovni.
Tak mu muzes zkusit zavolat a poptat se, urcite nej je videt nazivo.

D´ice

Příspěvek od D´ice »

Berry píše:Ted na to koukam a mas pravdu na teto fotce, je hezky videt jak se leskne MaxiDot 8) na te fotce z bazose ma jen teplomer venkovni a pak kliska kontrolky. Jeste jedna vec, facelift mel tri verze budiku ten bez pal.pc tedy teplomer jeden radek nad nim druhy radek pro autoamtickou preovodovku a pak sest kontrolek nad temito radky, pak 1/2DOT, velmi casty a pak maxidot pro nevyssi vybavy. Verze pred faceliftem mely bud MaxiDot nebo jen ty kontrolky a teplomer venkovni.
Tak mu muzes zkusit zavolat a poptat se, urcite nej je videt nazivo.
na živo to bude jiný to je jasný, uvidíme jak bude majitel ochotný. Hlavně už jen ty kilometry mi přijdou divné...uvidíme až se ozve majitel :wink:

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak uvidis, jinak tady neco prihodim, co jsem nasel, ale pravda zadne zazrky to nejsou, ale vyber taky neni valny :wink:
http://auto.bazos.cz/inzerat/11433939/audi-18-T.php" onclick="window.open(this.href);return false; - ale bez maxidotu
Zajimava cena za FL verzi, ted co s tim je, zda jen kosmetika nebo vetsi haluz http://auto.bazos.cz/inzerat/11318324/A ... ne-18T.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Jinak zajimave TDI teda cena trosku vic
http://auto.bazos.cz/inzerat/10952123/A ... I-81kw.php" onclick="window.open(this.href);return false;

D´ice

Příspěvek od D´ice »

kombika nechci, ale ta poslední vypadá velmi zajímavě 8)

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ta posledni, ta TDI ma opravdu luxusni vybavu na A4 B5, docela zajimave, ono pak kdyz neni presne dle tvych predstav v te turbo benzinove verzi, tak to chce obcas juknout na jinou verzi a pak se naskytne neco jako totok :D

D´ice

Příspěvek od D´ice »

no tak ta a4 turbo benzín opravdu nemá palubní PC, takže to nic. Ta nafta ale nevypadá vůbec zle :wink:

D´ice

Příspěvek od D´ice »

tak pán který prodává tu zlatohnědou audi tdi je docela ochotný, napsal mi toto:
1. mail
Auto ma snad veskerou vybavu ktera se do techto aut davala, snad krome
vyhrivanych sedacek. Motorove v naprostem poradku, mam diagnosticky kabel,
takze jsem auto casto kontroloval. Veskere filtry, olej, byly meneny vcas.
Spotreba se pohybuje mezi 4 - 5.5 l/100km, podle stylu jizdy. Zadni kola
jsou na dojezd, predni jsou kupovane loni v lete. Baterie je vyborna. Na
dislpeji na budikach nesviti nektere radky, ale na citelnost to nema vliv.
Pri prudsim rozjezdu nebo pribrzdeni se ozyva klepani na pravem prednim
kole, je treba tam vymenit cep, bohuzel jsem to uz nestihl. Ostatne podvozek
je v dobrem stavu, brzdy take. Klimatizace funguje vyborne. Auto je velmi
spolehlive a nejradeji bych si ho nechal, ale to bohuzel nejde. Prijedte se
podivat, vyzkouset, auto si urcite zamilujete.

2. mail
Kasicka to neni, za ten rok co jsem auto mel jsem jedine menil olej a
filtry, zadne zavady nebo opravy nebyly potreba. Auto ma najeto 208000 km.
Turbo je v dobrem stavu, vodu i olej jsem vzdy nechal zahrat na provozni
teplotu, nez se auto zahralo tak jsem jezdil pomalu, lechtal plyn, a
nevytacel motor. Spojka je v dobrem stavu a predni naprava menena nebyla.
Troska koroze je okolo zadni SPZ. Na cene se urcite dohodnout muzeme, kolik
byste si predstavoval? Jsem presvedcen ze auto kasicka neni, nicmene vam to
nemohu zarucit, auto je celkove v dobrem stavu, ale kdykoliv se muze objevit
nejaka zavada.

co si myslíte, kdybych si pro auto jel, na co si dát pozor? co si zkontrolovat?

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

nečetl jsem vše ale popřemýšlej o quattru. Super věc 8) a když audinu tak jedině s q. Ataky bych si vybral dobrou výbavu. Tempomat, výhřev sedaček apod. Má to skoro každá tak je škoda to nemít 8)

Jinak já měl AFN v quattru a motor sice trochu slabší na čtyřkolu ale i tak super. Stačilo mi to a kdyby ne není problém z něj dostat výkon o dost větší.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

D´ice

Příspěvek od D´ice »

Rolljoin píše:nečetl jsem vše ale popřemýšlej o quattru. Super věc 8) a když audinu tak jedině s q. Ataky bych si vybral dobrou výbavu. Tempomat, výhřev sedaček apod. Má to skoro každá tak je škoda to nemít 8)

Jinak já měl AFN v quattru a motor sice trochu slabší na čtyřkolu ale i tak super. Stačilo mi to a kdyby ne není problém z něj dostat výkon o dost větší.
ta audina, nad kterou uvazuji ma pry plnou vybavu mimo vyhrevu sedacek, takze si myslim ze mi nic chybet nebude. A quattro mi prijde zbytecny :wink:

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Jestli to nemas pres celou republiku, tak bych se jel podivat a s cenou bych u nej chtel jit dolu, jednak proc je tam koroze, kdyz je to pozink a tyhle audi skoro vubec nereznou ani prvni rocniky. Dale pokud ma diagnostiku, tak bych se s tim projel a sbiral logy behem jizdy, nastavit si tam kanal na turbo a vahu vzduchu a peclive sledoval kolik tlaci turbo (cca 1900-1950cm3) a kolik ma vaha vzduchu prutok (cca 900-950cm3) - data v zavorce jsou hodnoty, ktere maji davat zdrave komponenty.
Dale pokud je neco na predni naprave, tak bych ji proste dojezdil a udelal ji znova, ovsem aby to nebyly poloosy to co rika pan pri tom rozjezdu a tak, urcite vzit nejake mechanika co by toto proveril, pokud je nejaky cep nekde, tak to zas tak neres a dojezdit tu napravu a udelat ji komplet, u Vlasty z audiklubu to stoji 12tis, ale zas vis, ze ti tam da kvaliti dily, ktere vydrzi a praci odvede na 110% 8) Jinak vyhrev sedacky neni zivotne nutny a jak jsem videl tu vybavu tak tos trci do kapsy i mnohdy A6 :D
Tady jsme zrovna narazili, na lidi kteri rikaji ze audi bez quattra neni audi nebo neni to ono a pak je druha skupina, ktera se bez toho obejde, reknu ti jde to bez quattra v pohode a mas i nejaky ten litrik (2-3L)usetreny, ja jezdim velmi casto na hory a slo to v pohode i bez Q, samozrejme s Q je vetsi stabilita a jistota v zime, ale pak zas zalezi na vyuziti auta :D jestli jezdis casto na ty hory atd. ja treba bych v tuhle dobu do nej sel,ale rikam jezdim casto na hory a vim, ze stale budu, tak zase ale sehnat audi v quattro a v TDI je celkem nadlidsky ukon, a aby byla ve slusnem stavu a za cenu, ktera se da akceptovat a ne ze pak prijde strelec a chce 120tis za A4 B5 pomalu jeste pred FL a ze to je TDI a Q a to je jediny jeho argument, s takovymi nema ani cenu se bavit :D

D´ice

Příspěvek od D´ice »

to je ten problém, já jsem z českých budějovic a pán je z bruntálu, takže cesta cca 300km jen tam. Ještě co mi k autu říkal, tak že v minulosti bylo ťuklé na pravou přední část(světlo a blatník), jinak auto vlastní jeden rok a před ním mělo auto jednoho majitele ve francii. K autu je prý jen jeden klíč, jinak žádné dokumenty atd. k autu nejsou, a k ceně - domluvili jsme se na 90 000 což si myslím že by snad šlo :wink:

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak jako zajet tam muzes a uvidis a nemusis to preci za kazdou cenu koupit a treba si neco vyhlidni cestou tam at treba toho zkouknes vice a mas prehled co kde je, ono jich neni zas tolik, tak by se to dalo 8) Dobre by bylo nekoho s sebou - mechanika a pan at pripravi tu diagnostiku, kdyz se tim tak chlubi a hlavne zmerit komponenty behem jizdy, ktere jsem popsal 8)

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“