Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Moje slovaJohny_X píše:nekouřim, nesnášim to a kouření mi maximálně smrdí a vadí...
je to jeden z důvodů proč nevydržim dlouho v klubu nebo někde v hospodě, navíc potom nesnášim to smradlavý oblečení
No to já taky, bylo v poslední v krabičce, tak jsem si řekl, že to kouření budu mrdat úplně..... uvidíme, ale myslím, že by to mělo jít.Conscious píše:No... dneska jsem si dal jedno cígo v garáži.....
Určitě... nestojí to za to fakt... Kouřím nějakých 20 let... a je to na zdraví sakra znát. Docela myslím že teď je to asi poslední šance přestat tak se snažím. Cigaret tu mám asi 30 a ještě tabák na dalších asi 200 ale nešáhnu na to.m.artty píše:No to já taky, bylo v poslední v krabičce, tak jsem si řekl, že to kouření budu mrdat úplně..... uvidíme, ale myslím, že by to mělo jít.Conscious píše:No... dneska jsem si dal jedno cígo v garáži.....
Hele, houpat nás můžeš, ale dokola nás netoč, stejně všichni ví,crocjirka píše:ja se teda radsi necham kouritmyslim, ze je to prijemnejsi
Starlet píše:Hele, houpat nás můžeš, ale dokola nás netoč, stejně všichni ví,crocjirka píše:ja se teda radsi necham kouritmyslim, ze je to prijemnejsi
že nejdál, kam jsi to dotáhl je focení anonymních čubek v klubech a následná
onanie s foťákem na hajzlíku
tralala...samozřejmě je tisícpět lepších věcí ale tadle patří podle mě mezi ty lepší než sedět doma a čumět na bednuBooM píše:jestli teda neznate se shade.fanem nic lepšího, tak vám teda moc nezávidím, to jste toho asi moc nezkusili![]()
a s hadicí v ruce pokud možnoDacan píše:zhruba 10 cigárek denně už od 17, dým mi při vydechování krásně voní a podle subjektivního názoru mě to i uklidňuje
a jak řekl shade.fan, neznám nic lepšího než sqautovat benzinku s cigarem v hubě
tankuj si do někoho jiného, tohle sem neřekl...Johny_X píše:takze lidi bez cigara mezi sebe nevemete? nebo jak?
na většině benzinek jsou i lavky s popelníkamaa s hadicí v ruce pokud možno
YESS...schade.fan píše:jo..je to pohodaneznám nic lepšího než večer přijet na pumpu, koupit si levný kafe z automatu, dát si jedno zdravotní a opřen o blatník krafat o píčovinách