Corrado se mi moc líbí, jen tan znak asi načernit a odžlutit "trojčata"
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Berry píše:Zemi a copak je to tentokrat za bestii?
Zatim cista seriovka na "kseft", ale nejak jsem si ji zalibil... Uprimne se mi libi vic jak ST205 co jsem mel 3x.... Jak interier tak exterier... Idealni kombinace by byla tahle kastle s agregatama s novejsi. Akorat ta vaha je naprd... Nema hlinikovou kapotu a brzdy jako ta novejsi, ale to uz staci nerad bych to tu zasiral.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Zatim cista seriovka na "kseft", ale nejak jsem si ji zalibil... Uprimne se mi libi vic jak ST205 co jsem mel 3x.... Jak interier tak exterier... Idealni kombinace by byla tahle kastle s agregatama s novejsi. Akorat ta vaha je naprd... Nema hlinikovou kapotu a brzdy jako ta novejsi, ale to uz staci nerad bych to tu zasiral.
zvooky: no já ti nevim odklonum nějak nefandim, takhle mi to stačí
m.artty: žlutý mlhy a blinkry k mýmu corru prostě patří, bez nich by to nebylo vončo
xciba: díky ale já bych ani neřek...
No to ja si myslim, ze ta se dlouho neohreje a kdy bude MR2 turbo?
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
No to ja si myslim, ze ta se dlouho neohreje a kdy bude MR2 turbo?
Na jare.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
takže aktuál u mě. jedna ze sobotního výletu s kamarádama v buchlovských horách
a dneska zazimováno v nové garáži. výjezd v dubnu 2012
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.