felda píše:Nezapomeň vyprášit pytel....Mr. Yaris píše:Alespoň naposledy by to počasí mohlo vyjít.Pak už najisto poputuje vysavač do krabice, kde přečká zimu
![]()
To ma preci na praci spolujezdyne ne

Moderátor: Dave0401
remix píše:No tak přesně jak jsem si myslel, už se mi něco vyjebalo v motoru, musím to zase shlídnout a kvůli toho že se mi to včera posralo, tak jsem to odstavil(dotlačil) na parkovišti ve městě, kde jsem eee neměl, botička je tam..KU*VAA!! Nevíte kolik stojí sundání botky?? Nechce se mi tam volat..to má čas
Oukej,jo to počasí je děs.....Sly píše:Ja jsem porad bez auta.Venku to vypada na solidni kosu. Klukum jsem to rikal, ale moc se nikomu nechtelo. Sraz mame ve ST v 15:15 v Bohumine u Alberta, tak pokud se nekdo dostavi, tak se s nim svezu.
Diky, kazdopadne crx byla hodne ocesana. Pres zimu totiz predek funguje jako radlice, tak jsem ho pro jistotu sundal. Kolega Ventak ma uz v garazi nova kola. Jsou to 16", presne nevim znacku. Co vim jiste, tak bude mit stejne spalky, jako ja. Tedy 215/40. Skoda, ze jsme z Bohumina nedojeli vsici. Par kvalitnich aut zustalo doma. Klukum se v tom pocasi moc nechtelo. Me popravde receno taky moc ne, ale potreboval jsem dobit baterku, tak jsem to spojil s HavirovemSVANCIK píše:V-Y-V-I.......az na to pocasi to bylo celkem dobry
SLY........CRX je hodne dobre a to VENTO taky
Čus, jak s motorama se nedivíš??? Jako když auto nejede, tak je na hovno ne??? Takže to musíš tahat co nejvíc, ať ti to co nejlíp jede rock No a to co bych chtěl udělat je zatím ve hvězdách, jelikož mou peněženkou propadávají jen MANY na benzínV-Y-V-I píše:čest.Já za poslední 3 měsíce 3 karbecF.l.a.n.e.l. píše:Čus Vyvi...jestli to vyjde. tak nepochopíš, co plánuju...zatím hoj. PS: už mám v autě za posledních 7 měsíců TŘETÍ motor... ;-(
ale už spokojenost
![]()
S těma tvojím motorama se nedivím....ALe jsem moc zvědavej co´zas kutíš blázne