Lokalita: Jižní čechy
Věk: 15 let !!!!!!!
Zvláštní znamení: nevím proč, ale v její přítomnosti mám vždy takový divný pocit v kalhotech

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
No to ti příjde možná tak po těch klubech co vymetáš. Ale ono taky ještě je spousta normálních lidí, kluků i holek, co nepotřebujou kouřit někomu péro aby byli zajímavý. A díky bohu za ně. Bejt rodič a mít doma tohle,se neskutečně děsím.crocjirka píše:presne takhodne lidi se tvari jak panic.. ale znat minulost nekterych, tak tyhle holky jsou svate..
Žigi píše:No to ti příjde možná tak po těch klubech co vymetáš. Ale ono taky ještě je spousta normálních lidí, kluků i holek, co nepotřebujou kouřit někomu péro aby byli zajímavý. A díky bohu za ně. Bejt rodič a mít doma tohle,se neskutečně děsím.crocjirka píše:presne takhodne lidi se tvari jak panic.. ale znat minulost nekterych, tak tyhle holky jsou svate..
tve psát o sobě,že seš vůl,že ses nenechal vykouřit od 15tky mi přijde zvrácený.Buď tobě samotnýmu je tak 15 (pak ale nechápu tvuj topic o podnikání kde píšeš,že studuješ vejšku) a nebo seš už asi taky řádně zoufalejQuide píše:Bohužel, mám jen výstřihyA jsem pěknej vůl, že jsem tenkrát nebyl na Kondom párty, kde vykouřila dvěma zcela neznámym chlapům nahoře bez a dole jen kalhotky
![]()
Jako na něco vážnýho s ní, to néééé.... ale pohrát si, proč ne žeKunda je to jak prase....