Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
jj to tak to mám taky, někdy se přistihnu že prostě jen hulím a užívám si ten "kouř" kterej nesmrdí a za chvíli zmizíKroci píše:ja jsem zvedavej spis az prijde nejaka akce vecerni. Ale myslim si, ze se konzumace opravdovych cigaret rapidne snizi. No pak dam reportJinak co me teda hodne bavi (krom toho, ze mě to nenici), ze to nesmrdi, ani prsty nic. To je proste bomba
heh ja mam "s prichuti Máček"Davidoff píše:jj to tak to mám taky, někdy se přistihnu že prostě jen hulím a užívám si ten "kouř" kterej nesmrdí a za chvíli zmizíKroci píše:ja jsem zvedavej spis az prijde nejaka akce vecerni. Ale myslim si, ze se konzumace opravdovych cigaret rapidne snizi. No pak dam reportJinak co me teda hodne bavi (krom toho, ze mě to nenici), ze to nesmrdi, ani prsty nic. To je proste bomba
ale třeba v mojim případě s příchutí Red Bullu celkem krásně voní jakoby po jahodách
a to je pak sranda vidět ty ksichty v práci když mě viděj jet po hale a od huby mi jde oblak kouře
já mám 24g Marlboro, 12g Davidoff, Lucky Strike, Red Bull a 6mg Vanilkovej doutníkKroci píše:heh ja mam "s prichuti Máček"
To s tím ale jaksi nesouvisí,Ty si můžeš vybrat,jestli půjdeš do kuřácký,nebo nekuřácký restaurace/hospody,pokud Ti vadí,že se někde kouří,máš možnost tu restauraci/hospodu připravit o peníze tím,že už tam žádný nepřineseš,když to udělají všuchni,kterejm to tak hrozně vadí,třeba budete mít najednou víc nekuřáckejch,tohle se dokáže vyřešit samo.Nedokážu si představit,že bych chodil někam,kde mě to sere.Co jsem měl ale namysli především je to,jak si někdo může dovolit nařizovat majiteli hospody,jestli se tam bude kouřit,on do toho dal svoje peníze a provozuje jí za účelem zisku,pokud si myslí,že vydělá víc jako kuřácká hospoda,nemá mu kurva nikdo právo nařizovat něco jinýho.milosh píše:Ale prd ty Milonovo, stejne to snad casem zakazou, doma si smradte jak chcete ale v restauraci to nema co delat, neco jinyho sou herny atd kam chodej samy socky ale na cigara maj vzdy
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
no já jí mám asi tejden a pul, kamarád jí má 3tejdny a oba dva bez problému, s tím že se denně používají všechny 4 cigarety. Baterie super výdrž, já mám tu 1300mah, a měl jsem jí nabitou 7 dní a držela, ale stejně jsem si jí radči po tejdnu nabil aby mi to nekikslo v práciQuide píše:To Davidoff: Jelikož se už blíží datum, kdy si e.cigaretu objednám, tak bych se tě chtěl jen zeptat, jak je to s výdrží ? Já co jsem měl tu cigaretu kdysi dávno, tak mi vydržela fungovat jen tři týdny.... Jako dobře, byl to tenkrát ještě sráč a ještě k tomu drahej sráč a věřím, že dneska už je ta technologie někde jinde, ale i přesto se ptám.... jak dlouho jí máš ty a funguje pořád tak, jako po rozbalení ?Mluvím tedy konkrétně o téhle: http://aukro.cz/2x-elektronicka-cigaret ... 20649.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tohle jsem nedávno řešil s kamarádem a došli jsme k závěru, že by to byla jakási berlička pro kuřáky. Oni jsou neschopní přestat ale chtěli by. Tak si to raději nechají zakázat.milonovo píše:To s tím ale jaksi nesouvisí,Ty si můžeš vybrat,jestli půjdeš do kuřácký,nebo nekuřácký restaurace/hospody,pokud Ti vadí,že se někde kouří,máš možnost tu restauraci/hospodu připravit o peníze tím,že už tam žádný nepřineseš,když to udělají všuchni,kterejm to tak hrozně vadí,třeba budete mít najednou víc nekuřáckejch,tohle se dokáže vyřešit samo.Nedokážu si představit,že bych chodil někam,kde mě to sere.Co jsem měl ale namysli především je to,jak si někdo může dovolit nařizovat majiteli hospody,jestli se tam bude kouřit,on do toho dal svoje peníze a provozuje jí za účelem zisku,pokud si myslí,že vydělá víc jako kuřácká hospoda,nemá mu kurva nikdo právo nařizovat něco jinýho.milosh píše:Ale prd ty Milonovo, stejne to snad casem zakazou, doma si smradte jak chcete ale v restauraci to nema co delat, neco jinyho sou herny atd kam chodej samy socky ale na cigara maj vzdy
Já chci taky chodit po ulicích,který nejsou pochcaný a posraný od čoklů,přesto si nemyslím,že mám právo kohokoli omezovat v jeho vlastnictví.