Škoda, že nemám zadní stěrač, tohle bych si vychutnával

Moderátor: Jardafox

) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre Vůbec by mě nenapadlo že mi to může poškodit auto nebo něco...pokud je to tak myšleno
 Vůbec by mě nenapadlo že mi to může poškodit auto nebo něco...pokud je to tak myšleno 

to byla taky dobra prca
  to byla taky dobra prca  ale tohle je uz trosku horsi,kdyz se ridic za Tebou lekne,tak muzes zpusobit nehodu zejo....
  ale tohle je uz trosku horsi,kdyz se ridic za Tebou lekne,tak muzes zpusobit nehodu zejo.... 
 To video jen ukazuje na to jak je celá tahle móda k smíchu. Teď to byl tenisák, příště to může být normální překážka na vozovce.
 To video jen ukazuje na to jak je celá tahle móda k smíchu. Teď to byl tenisák, příště to může být normální překážka na vozovce.  

) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre ....Nechápu proč bych měl bejt vychovávanej od člověka který má na silnici stejné postavení jako já
....Nechápu proč bych měl bejt vychovávanej od člověka který má na silnici stejné postavení jako já   
  .... Nechápu jakej blb může jet na dvouproudovce v levém pruhu když je pravý volný
.... Nechápu jakej blb může jet na dvouproudovce v levém pruhu když je pravý volný   ....Pak se jenom diví že je předjížděn zprava
 ....Pak se jenom diví že je předjížděn zprava  
A od pravopisu je tu základní škola...matt píše:Od výchovi na silnici je tady pčr....Nechápu proč bych měl bejt vychovávanej od člověka který má na silnici stejné postavení jako já

Jezdím víceméně slušně....Na silnici beru ohled na ostatní když jede někdo rychleji na dvouproudovce tak automaticky uhýbám ale to že někdo uhne mě se stává opravdu jednou za čas.... Nechápu jakej blb může jet na dvouproudovce v levém pruhu když je pravý volný
....Pak se jenom diví že je předjížděn zprava
) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre ....
 ....

) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahreAd 1. Takže když za mnou pojede frajer v Lambu, který je "hozený k zemi" v originále, tak ho ztrestám taky, hajzla, co? Je to podobně inteligentní postup, jako kdyby někdo do určité výšky nad silnicí natáhl příčně trubku. Lidi s vysokým autem by si rozbili sklo, snížený auta by projely a někdo to komentoval "Nemáte to mít vysoký"... dává to smysl?Kein píše:1.Nemáte si "házet auta k zemi", pak by vás tenisák tak nenapružil.To video jen ukazuje na to jak je celá tahle móda k smíchu. Teď to byl tenisák, příště to může být normální překážka na vozovce.

Je docela zábavné, jak vás tady všechny tenisák pobuřuje, jak může "způsobit nehodu" a kdesi cosi, ale to, že si dobrá 2. 3/4 z vás dělá z cesty závodní dráhu, to je OK.

Auto mám nad zemí tak, že by se tam tenisák nevešel ani omylem, ale tomuhle se vážně musím smát... Né tenisáku, ale Vám
  Auto mám nad zemí tak, že by se tam tenisák nevešel ani omylem, ale tomuhle se vážně musím smát... Né tenisáku, ale Vám  
Nevim proč by mi nějaky čurak mel hazet tenisaky pod kola, at uz jedu ve snizenem fačku nebo v range roveru. To video neukazuje jak je moda snizenych aut k smichu, ukazuje kokota, ktery si pravděpodobně léči sve komplexy.Kein píše:Nemáte si "házet auta k zemi", pak by vás tenisák tak nenapružil.To video jen ukazuje na to jak je celá tahle móda k smíchu. Teď to byl tenisák, příště to může být normální překážka na vozovce.

Je docela zábavné, jak vás tady všechny tenisák pobuřuje, jak může "způsobit nehodu" a kdesi cosi, ale to, že si dobrá 3/4 z vás dělá z cesty závodní dráhu, to je OK.
 Tak jako ostatní se ptám:proč mi nějaký dement má házet pod kola tenisáky?
 Tak jako ostatní se ptám:proč mi nějaký dement má házet pod kola tenisáky?toto je už o dost lepšíTaboo píše:Tyhle ale anoMotor píše:To video neukazuje jak je moda snizenych aut k smichu:
http://www.youtube.com/watch?v=uGeozldg2qI" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=dRaH_UvDP0c" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=BwRFdy06JA4" onclick="window.open(this.href);return false;
 jak je vidět, někdo má extrémní zážitek i z vyjetí z garáže
  jak je vidět, někdo má extrémní zážitek i z vyjetí z garáže