peugeot 206 rc
Moderátor: Ritchma
- Sova
Re: peugeot 206 rc
206 S16/GTI/GT o tom bych se tady vůbec nebavil
aby nebyl guláš, tak s 206 RC srovnávat toto:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
aby nebyl guláš, tak s 206 RC srovnávat toto:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Cléon & Fonte
ph1 a ph2 znamená co ?starší a novší model?nebo jak to poznám?jinak jsem se dival na sprinty clia s kadettem a dostávalo pokaždé hodně naprdel celkem mě to hodně zarazilo čekal jsem opak
opel kadett 2.0 16v gsi
bývalka:opel astra g coupé linea blu OPC paket
Ford Focus ST white
Ford Focus ST white
Co dostávalo na prdel? Clio nebo kadett? Pokud kadett, nekoukal si na videa série vs série nebo auta s podobnýma úpravama... Tak jako tak RC by bylo poslední.
Ph1 před a Ph2 je po faceliftu
ph1
ph2
Ph1 před a Ph2 je po faceliftu
ph1
ph2
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
no právě že clio dostávalo naprdel a to na více videjích.no mě se líbí to novší právě tam je i ten vnitřek pěkný to starší se mi uvnitř vůbec nelíbí a taky jsem viděl video techto dvou aut a to starší pokaždé vyhrálo
opel kadett 2.0 16v gsi
Ford Focus ST white
Ford Focus ST white
Přestaň koukat na videa u kterejch nevíš jaký auto má jaký úpravy, najdi autobazar kde to maj a svez se. Navíc zábava začíná v zatáčkách a ne na 400m a tuplem ne v těhle autech. Ono to neni tak jednoduchý. Clio je rychlejší jak RC, ale pořád na něm hledáš mouchy, CTR je asi drahý, impreza se ti nezdá. Co by si rád?
Btw si psal že to máš na víkendy a na blbnutí, tak si kup praváka, za stejný peníze budeš mít něco lepšího
Btw si psal že to máš na víkendy a na blbnutí, tak si kup praváka, za stejný peníze budeš mít něco lepšího
Function > Form
Function > Form
Kup si Fiat Coupe Turbo, když chceš jezdit rychle a chvilku levně
Jinak za mě určitě Clio. Na papírový výkony nekoukej a svez se v nich.
Jinak co mě ještě napadá za pár korun z Itálie, tak třeba Fiat Punto HGT, Fiat Bravo HGT.
Nebo i Megane Coupe 2,0 16V je levnější varianta Clia Sport.
Vždyť toho všude je jak nasráno.
Fiestu bych nebral. Ta mi moc sportovní nepřijde - až na starej model XR2.
Jinak za mě určitě Clio. Na papírový výkony nekoukej a svez se v nich.
Jinak co mě ještě napadá za pár korun z Itálie, tak třeba Fiat Punto HGT, Fiat Bravo HGT.
Nebo i Megane Coupe 2,0 16V je levnější varianta Clia Sport.
Vždyť toho všude je jak nasráno.
Fiestu bych nebral. Ta mi moc sportovní nepřijde - až na starej model XR2.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
tak to víš hledám o tom co nejvíc at vidím jak to jede protože tady poblíž nic není na svezení jasné že pak v zatáčkách je to teprve ono ja taky takhle rád jezdím jenom nechci at potom lituji že to nejede nebo tak něco jinak fiata nikdy a hgt to je uplně o ničem kamoš jich měl 5 a nejelo to vůbec.tak ja doufám že to clio bude ten pravý hot jinak máte ho někdo tady?clio sport at už ph1 tak ph2??
opel kadett 2.0 16v gsi
Ford Focus ST white
Ford Focus ST white
Tak ono jde o to jestli chceš něco novějšího nebo staršího. Impreza sice asi bude na provoz nákladnější, ale svezení nesrovnatelný, stejně tak jiný tomu podobný auta. Jestli chceš novější hothatch, nenapadá mě nic jinýho zajímavýho za ty peníze. Co toho praváka? Jestli se někdy vrátim do čr, tak do toho rozhodně jdu...
Function > Form
Function > Form
je bych jezdil jako spolujezdec jo? to asik ne to clio asi bude dobrá volba určitě to potrápí mnoho silnějších aut http://www.sportovnivozy.cz/20913-renau ... -ph2-praha" onclick="window.open(this.href);return false; jinak co třeba tohle?kola prodat dát nějaké oz f1 16" podvozek a je to.
opel kadett 2.0 16v gsi
Ford Focus ST white
Ford Focus ST white
Pokud bys chtěl, mám na to originální kola doma.
- Sova
Já osobně bych si koupil buď 172 ph.1 nebo 182...o 172 ph.2 bych vůbec neuvažoval, když už
Jak říkám je to težší...aby to bylo konkurenceschopné a stále na špici tak právě přišli se 182
Je ale jasný že i 172 ph.2 je vcelku pecka, ale jak sem tak koukal na ty ceny 182 tak bych prostě 172 facelift vynechal...
Jinak to modré je moc hezké...to je myslím dokonce Ragnotti edition mám pocit...
Kdybych to chtěl koupit a moh si vybrat barvu, šel bych do téhle 182 s peckovní žlutou metlou
Jak říkám je to težší...aby to bylo konkurenceschopné a stále na špici tak právě přišli se 182
Je ale jasný že i 172 ph.2 je vcelku pecka, ale jak sem tak koukal na ty ceny 182 tak bych prostě 172 facelift vynechal...
Jinak to modré je moc hezké...to je myslím dokonce Ragnotti edition mám pocit...
Kdybych to chtěl koupit a moh si vybrat barvu, šel bych do téhle 182 s peckovní žlutou metlou
Cléon & Fonte
http://www.sportovnivozy.cz/21476-renau ... port-praha" onclick="window.open(this.href);return false; mě se líbí tohle, ale člověk by to musel vidět v jakym je to stavu.
Osobně si ale víkendovku představuju spíš takhle http://www.sportovnivozy.cz/22759-subar ... aha-vychod" onclick="window.open(this.href);return false;
Osobně si ale víkendovku představuju spíš takhle http://www.sportovnivozy.cz/22759-subar ... aha-vychod" onclick="window.open(this.href);return false;
Function > Form
Function > Form
Ritchma: To černé je bývalé moje. Co vím, tak je v něm za poslední 3 roky hooodně přes 200 litrů.
Já jsem neměl problém, ale současnému majiteli se tam vysralo všechno co mohlo. Teď už je tam vše nové. IMO auto bez investic. Myslím že zajímavá koupě.
Já jsem neměl problém, ale současnému majiteli se tam vysralo všechno co mohlo. Teď už je tam vše nové. IMO auto bez investic. Myslím že zajímavá koupě.
no a jak jsi byl teda spokojený s tím cliem?o tom autě jsem četl na foru někde tam něco s motorem dělal nebo tak něco a to už bych nechtěl nejlepší je koupit origo se vším jak má být kde nikdo do ničeho nevrtal a pak si to všechno udělat sám to mě baví nejvíc koupit seriovku a pak se pustit do performance uprav.upravoval tady někdo už takové auto?někde jsem četl že koplet výfuk bez katu v nerezu v 60průměru spolu se sportovním filtrem by měl tomuto autu přidat až 15ps je to možné takový nárust u tohoto motoru(ph1 172ps)?jinak to tak vidím že na jaře něco dovezu z německa nejspíš nebo z itálie ted na zimu už to nebudu hrotit tak aspon posbírám co nejvíc informací at vím co a jak
opel kadett 2.0 16v gsi
Ford Focus ST white
Ford Focus ST white
Když měl kamarád 5x Punto HGT, tak asi nebylo špatný ne? Určitě mi nepřijde pomalý.
Myslím, že rychlejší nepřelňovanou 1,8 nenajdeš. Možna Colt GTI.
Ale zase kdybych platil pojistku na dvoulitr, tak bych chtěl nějakou střelu třeba i s turbem.
Záleží zase kolik jsi schopnej do auta vrazit a kde je tvůj cenovej strop.
Myslím, že rychlejší nepřelňovanou 1,8 nenajdeš. Možna Colt GTI.
Ale zase kdybych platil pojistku na dvoulitr, tak bych chtěl nějakou střelu třeba i s turbem.
Záleží zase kolik jsi schopnej do auta vrazit a kde je tvůj cenovej strop.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
tak on to furt zkoušel ty fiaty ale nejelo to nějak extra.ja nechci turbo takže to tak vidím na clio v ceně kolem 80 000 přibližně za ph1 a pak upravy které ještě nevím na kolik vyjdou ale víc jak 120 nebudu investovat myslím že je to dost rychlé auto za tu cenu nechci žadné jiné ja se rozhoduji to rc nebo clio ale clio je asi vítěz
opel kadett 2.0 16v gsi
Ford Focus ST white
Ford Focus ST white
Tak pokud je ideální rozpocet 80 000, tak RC není ani kandidát
tak ja jsem počítal že dám kolem 130 000 protože rc se tak pohybuje ale když to clio je lepší a levnější tak můžu počítat kolem 80 až 100 000 takže mi nevadí do toho potom nacpat věci do 130 000 takže jestli seženu něco slušného třeba za 90 tak mám v klidku 40 na úpravy a to není ůplně málo.takže jsem se už rozhodl budu shánět clio ph1 akorát jsem si všiml že někdo píše 169ps a někdo 172ps to jsou nějaké dvě verze zase?
opel kadett 2.0 16v gsi
Ford Focus ST white
Ford Focus ST white
http://www.rajaut.cz/33261-renault-clio-sport" onclick="window.open(this.href);return false; co tohle?
opel kadett 2.0 16v gsi
Ford Focus ST white
Ford Focus ST white
Bouracka...
Podivej se na tu kapotu...
Radsi ber toho za 105 tis...
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
chtělo by to vidět naživo..tak ja si počkám až něco bude do jara mám čas
opel kadett 2.0 16v gsi
Ford Focus ST white
Ford Focus ST white
Já bych bral tohle http://www.sportovnivozy.cz/20913-renau ... -ph2-praha" onclick="window.open(this.href);return false;
Za ty prachy to je dobrý.
A nějaký kilo navíc bych neřešil.
Za ty prachy to je dobrý.
A nějaký kilo navíc bych neřešil.
Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Za 130000,- kúpiš aj Focus ST , alebo MG ZR 160, ale to je trochu exotika
jo focus st je pěkný na to už jsem se díval ale chci rychlé malé auto jako je clio
opel kadett 2.0 16v gsi
Ford Focus ST white
Ford Focus ST white
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
punto hgt.... s mym starouškem 16v ph1 sem ho na 400metrech pojel o 2 delky auta.... pak si frajer pucil od tatika A4 1,8t s nakym čipem nebo co a pojel sem ho taky...od ty doby se se mnou nebavi....
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
- Sova
Ne nejsou...ten výkon je akorát vypočten dle dvou rozdilných norem...tuším že SAE a DINlukin66 píše:že někdo píše 169ps a někdo 172ps to jsou nějaké dvě verze zase?
169, 172...je to stejné
Cléon & Fonte
- Sova
Bouračka tady bude všechnoTomasUL píše:Bouracka...
Hlavně bych se díval jak moc a jak spravený...
Cléon & Fonte
Ak by sa nebál autor exotiky tak toto by bola ideálny volba... A z CZ to nie je ani nejak daleko... Za 100000,- by to mal dovezené, prihlásené aj opravenéa k tomu zánovné auto http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sova
Nevím jestli by to bylo pro něho ideální, protože říkal že vyhoněnou Hondu nechce
Cléon & Fonte
nejdřív by spíš bylo dobrý si srovnat, na co to auto vůbec chceš. Pokud si chceš zablbnout na okreskách, případně okruhu, tak je Clio ideální vůz, pokud se chceš vrhat do performance úprav tak se na Clio vyprdni bo tam kvůli atmosféře moc nahoru nepůjdeš( nebo za šílenej nesmysl) a kup si radši turbo benzín...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK