Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Nokia C3, hroznej šunt...zrnitý to je jak pro slepice 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Dík, hlavně je s tím hrozná sranda a lidi se za tím otáčí 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Přemýšlí, kde se tam v prosinci vzalo autíčko na dálkové ovládání 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
čento sporting je náhodou dobrý, akorát teda bourat bych v tom nechtěl....i když to ve svý tříce taky ne 

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
tedka bratranek si tohle pritahl v nejake extra zavodni uprave..ma to ram nejakej upravenej motor,podvozek, recara a ja nevim co vsechno ale je to teda slusne papirove
ale jede to jak cert...

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ono to jede jak čert i samo o sobě seriový, váží to nějakých 700kg a ten motorek je dobře točivej
Sranda je, že to auto není vidět, ale brutálně slyšet
Už jsem si na něj v práci objednal tři prdele nových dílů, tak to pomalu začnem dávat do cajku. Brzdy, tlumiče, ramena, axiálky, čepy atd atd... No, naštěstí to všechno stojí pár kaček - viz. zadní pakny za 170,- Kč
Letní alu vyzutý a příští týden je povezu kamošovi na repas, na jaro budou top 

Jo, na čumák by mi skočil motor přímo do náručeJardafox píše:čento sporting je náhodou dobrý, akorát teda bourat bych v tom nechtěl....i když to ve svý tříce taky ne

tak tos vychytal,ja taky nabizel 15,ale me to nechtel dat za min nez 20,pak uz sem se o to nezajimal... :/Ilegaltuner píše:15tis auto a cca 20 oprava ale jsou tam měněné i věci co nebylo třeba měnit na opravu.. face světla předek zadek atd. je v tom i karosář a lakbeck píše:je to asi 8km ode me,chtel sem ji kupovat,ale pak sem si to rozmyslel...abych netahal dalsi vrak domuIlegaltuner píše: JJ audi je koupena z Brodku u konice okr Prostějovkolik Te vysla nakonec?
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
tam to je jeste nejake odlehcene takze to mohl ridit pod 18teda dle papiru
melo to zvazeny abych nekecal kolem 600kg... 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
pěknej babybox Speedy 

Z C-Maxu do Cinqua
no nic, ale je to aspon roztomily auto

fiatek pěknejjjjjj
moc se mě líbí kolik je spotřeba?

moc se mě líbí kolik je spotřeba?
SPEEDY: málo lidi si dokáže představit jaká sranda je s takovýmhle autem
kdybych měl uplnou serii tak mám výkon stejnej jako ty a váhu mám o 20kg navíc
jen, teda jsem rád, že ještě neleží sníh protože s tou váhu je to sranda honit už při 90ce po silnici kde jsou vyjetý koleje ve sněhu..

Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Kazdy asi krasu a dobre veci vnimame jinak 

Přes ten mrdník v garáži neni to pořádný na tý fotce nikde vidět. Co tam máš schovanýho? 

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
já to vidim na Fijata 128
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
v pravo vzadu v tom rohu leží 5,0 V12,vim že je to špatně vidětRitchma píše:Přes ten mrdník v garáži neni to pořádný na tý fotce nikde vidět. Co tam máš schovanýho?

- F.l.a.n.e.l.
Delta anorektička 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Ale já mám ještě Octávku, jen Cento bych nechtěl, to jsem pořídil jen tak, že je s tím srandaSubTera píše:Z C-Maxu do Cinqua![]()
![]()

tak i z C-MAXe je to přechod do Octavie
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Tead: no sranda s tím je neskutečná, jede to jak splašená krabička od sirek
Na skákání po městě a koncem týdne do strip baru, je to naprosto dostačující 
fildaas: žere to tak 5-6L, ale dá se i za 8-10L

fildaas: žere to tak 5-6L, ale dá se i za 8-10L