Tohle tema je fajn, snad se tu udrzi pravdomluvnost a omezi se historky "z hospody".
Takze za me na co budu vzpominat je nasledujici:
Bylo jaro, ja s mladou a s kamoskou ze vyrazime do Prahy do divadla a ze tam prespime, zakalime atd... Nepamatuju si jak to bylo presne ale jeli jsme pozde a na D8 jsem to valil 200-220kmh abych nabral nejaky cas (ja vim - byl jsem pirat) a co se nestalo z poza pilire jednoho mostku u Roudnice Blik Blik a uz jsem vedel.. Za zatackou stali, zastavili me a uz to jelo..
P: Dobry den pane ridici.blablablabla. Jestli pak vite, kolik se jezdi na dalnici a kolik jste nam tu jel dneska.?
Ja: No podle predpisu by se melo jezdit max. 130, ne? A myslim si, ze jsem jel 131kmh.
P: No tak to bylo vice pane ridici, vlastne jste dneska rekordman, bylo 223kmh..
Ja: (jsem samozrejme vedel ze to bylo tolik) Vite tady jsou listy do divadla, jedu pozde a trochui jsem se nechal unest. A vubec muzu to videt tu fotku? (Tenkrat meli ty novy Mondea stihaci, tak jsem chtel aspon nakouknout jako to vypada.. Vlezu k nim do auta a uz jsem jel - je to mate ted novy, ze jo? A jaky to je? a milion otazek k tomu autu..
P: Jo je to super, jeste je to syrovy (melo to najeto asi 2000km) a vubec mel jste jet dal a ujizdet, jsme doufali, ze to dneska vyzkousime.
Ja: (uz jsem cejtil, ze se s nima da mluvit - byli celkem v klidu) Tak si to dame odsud do Prahy a kdyz vyhraju tak nebudu nic platit a kdyz vyhrajete vy tak me osolite..
P: ne ne zadny takovy.. No tak co s vama udelame pane ridici? (takova ta klasicka otazka)
Ja: No ja nevim, kolik to dela?
P: 2500,- (tenkrat jeste nebyli body), kolik mate ted u sebe?
Ja: 500,- (prosebny vyraz)
P: uz uz se nadechoval ze to je malo, nebo to pritlacte..
V tom se z vysilacky ozvalo: "Zeleny Golf 230.."
P: No tak uz nejste nejrychlejsi - dejte sem to petikilo, kolega vam to napise jako za pasy a jedte. (a napul huby mi jeste rekl) odsud az do prahy nic nebude, tak se nam tu nezabijte... Nashledanou..