Car Stories aneb Zážitek ze života s autem

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

milosh
Administrátor

Re: Car Stories aneb Zážitek ze života s autem

Příspěvek od milosh »

Dobry story nektery, kazdopadne bych tema prejmenoval na zazitky s policii pripadne co jsem rikal kdyz me zastavili :D

Taboo

Příspěvek od Taboo »

OK, tady je prihoda s moralnim poucenim :D ...

Jedu s mym starym prditkem v noci z dilny a zastavim v pravem pruhu na na krizovatce na cervenou. Najednou se pririti mlady Asian s kamaradem ve snizene Integre, zabrzdi vedle mne jako by delal pit stop a zacte vytacet motor (= vyzva k zavodu). Jeho naivita ve mne probudila smich a zacnu teda vytacet motor take a pre-spool moje turbo (jehoz zvuk by mu mel neco napovedet). Svetla se zmeni na zelenou, ja tam sedim a pobavene se divam jak si ten blb pali spojku a kouri se mu z pneumatik. Pote jen zapnu blinkr doprava a pomalu odbocim.
Pokracuji volnym tempem dale, pobaven tou ukazkou naivity - a najednou se pririti ten samy blb (ocividne vzteky bez sebe, ze jsem si z nej delal srandu :lol: ) a zacne se mne lepit na zadni naraznik. Ja si s nim hraji, vzdy na to trochu slapnu, pote zpomalim a necham ho dojet. Pote jsem dostal napad - a zavedl jsem ho na rovnou, opustenou silnici s dobrou viditelnosti, kde vzdy testujeme podvozky. Tam je dvojity zeleznicni prejezd temer na vrcholu kopce, ktery pri priblizne 100mph rychlosti dokaze dostat auto asi metr od zeme. Ja teda toho blba postupne lakal ke zvysovani rychlosti (a musel jsem si davat pozor, abych ho neztratil). Pred vrcholem toho kopce jsme byli na 120mph, on nekolik stovek metru za mnou, snazici se mne dohnat (zatimco ja to jen lechtal :lol: ). Ja vyletim do vzduchu, dopadnu, JIC Magic zapracuje bez sebemensiho zapoceni, jedu (jako obvykle) dale, zpomalim a divam se do zpetneho zrcatka. Integra jde do vzduchu, tvrde dopadne, pote do smyku (zpusobenym zablokovanymi koly v podbezich), pote na strechu, zpet na kola, opet na strechu a skonci v prikope na druhe strane silnice na boku. Ja zabrzdim, udelam 180 a vidim ty dva blbouny vylezat z jejich otluceneho prditka. Zastavim, zeptam se jich jestli jsou OK (byli jen potluceni, ale zadne zlomeniny anebo vazne poraneni), pote zavolam policii, nahlasim dopravni nehodu - a pobaven jedu spokojene domu :lol: ... Moralni pouceni teto prihody si snad nekteri lide domysli sami. :wink:
IQ stylingem nenahradis.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Pouceni je (dle sekce Projekty), ze meli mit Peugeot 206 s motorem 1.1 (ten by se na 100 mph do kopce nikdy nerozjel :lol: )
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

xciba

Příspěvek od xciba »

taboo:neco podobneho se nam stalo taky i kdyz o dost mensi hup a jen asi v 70 ale i tak slusne do vzduchu a docela sranda to na seriovem podvozku vyrovnat :lol: hold bratr je v tomhle magor :lol:
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI

Jord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jord »

v Praze jedna hlídka za mnou asi 2km, když jsem odbočil z hlavní, blikačka a už mě stavěli, řikám tak je tu 30tka, jel jsem 30 co to bude :lol: Ještě dodám, auto rodičů (megane r.v.06)

P: dobrý den pane řidiči, doklady blablabla, víte jaký přestupek jste provedl?
J: dobrý den, no to netušim
P: máte propadlou technickou už skoro půl roku
J: aháá, no víte to není moje auto
P: no jo koukám, vozidlo psáno na blabla
J: jojo, já si to teďka půjčil, vůbec s tím jinak nejezdím
P: no tak dobře, ale auto nemůže být dále použito pro jízdu
J: hm, tak mě odvezete kam potřebuju?
P2: no ale my vidíme, že auto je v pořádku a je schopno k jízdě
P: ale nechat to tak nemůžeme, normálně to je za 2tis, kolik máte u sebe?
J: stovku
P: tak to napíšeme složenku za 500
J: jo dobře (mezitím volám tátovi, řikám máš propadlou technickou, máš to za 500 :D T: řekni, že jsem taky příslušník a že se omlouvám, nic neplať
J: ok, řikám P, mám vás pozdravovat od taťky, tak je příslušník
P: jo? a na jakym okresku?
J: to nevim, pracuje u hasičů
P: aháá, tak to jste měl říct hned
P2: já už to mám ale napsaný
P: no tak bohužel, už to máme nahlášený
J: nevadí tak příště

jak na to slyšej ale :lol:
...

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

KEHO rennsport

bleach

Příspěvek od bleach »

Taboo píše:OK, tady je prihoda s moralnim poucenim :D ...

Jedu s mym starym prditkem v noci z dilny a zastavim v pravem pruhu na na krizovatce na cervenou. Najednou se pririti mlady Asian s kamaradem ve snizene Integre, zabrzdi vedle mne jako by delal pit stop a zacte vytacet motor (= vyzva k zavodu). Jeho naivita ve mne probudila smich a zacnu teda vytacet motor take a pre-spool moje turbo (jehoz zvuk by mu mel neco napovedet). Svetla se zmeni na zelenou, ja tam sedim a pobavene se divam jak si ten blb pali spojku a kouri se mu z pneumatik. Pote jen zapnu blinkr doprava a pomalu odbocim.
Pokracuji volnym tempem dale, pobaven tou ukazkou naivity - a najednou se pririti ten samy blb (ocividne vzteky bez sebe, ze jsem si z nej delal srandu :lol: ) a zacne se mne lepit na zadni naraznik. Ja si s nim hraji, vzdy na to trochu slapnu, pote zpomalim a necham ho dojet. Pote jsem dostal napad - a zavedl jsem ho na rovnou, opustenou silnici s dobrou viditelnosti, kde vzdy testujeme podvozky. Tam je dvojity zeleznicni prejezd temer na vrcholu kopce, ktery pri priblizne 100mph rychlosti dokaze dostat auto asi metr od zeme. Ja teda toho blba postupne lakal ke zvysovani rychlosti (a musel jsem si davat pozor, abych ho neztratil). Pred vrcholem toho kopce jsme byli na 120mph, on nekolik stovek metru za mnou, snazici se mne dohnat (zatimco ja to jen lechtal :lol: ). Ja vyletim do vzduchu, dopadnu, JIC Magic zapracuje bez sebemensiho zapoceni, jedu (jako obvykle) dale, zpomalim a divam se do zpetneho zrcatka. Integra jde do vzduchu, tvrde dopadne, pote do smyku (zpusobenym zablokovanymi koly v podbezich), pote na strechu, zpet na kola, opet na strechu a skonci v prikope na druhe strane silnice na boku. Ja zabrzdim, udelam 180 a vidim ty dva blbouny vylezat z jejich otluceneho prditka. Zastavim, zeptam se jich jestli jsou OK (byli jen potluceni, ale zadne zlomeniny anebo vazne poraneni), pote zavolam policii, nahlasim dopravni nehodu - a pobaven jedu spokojene domu :lol: ... Moralni pouceni teto prihody si snad nekteri lide domysli sami. :wink:
to je podobnej pribeh jako jsem daval k dobru pred lety se se mnou zavodicim bmw na snehu a svodidly a bebí na bmw a za ten pribeh jsem tehdy dostal BAN spek spek spek

zac.je.toho.loket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zac.je.toho.loket »

Taboo píše:Svetla se zmeni na zelenou, ja tam sedim a pobavene se divam jak si ten blb pali spojku a kouri se mu z pneumatik. Pote jen zapnu blinkr doprava a pomalu odbocim.
Není ve státech povoleno odbočování doprava na červenou?
"The spirit of revolution will never die"

bleach

Příspěvek od bleach »

jak kde

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Taboo: Kdyby jsem nepriletel do ameriky a kdyby jsem tu nestravil skoro 4mesice tak bych ti to neveril, nebo bych te odsuzoval.

Bohuzel tu chodim na jazykove kurzy s Hispancema a vubec se ti nedivim, ze si je tak vypekl.
Vetsina z nich je v pohode, ale ten zbytek..stare mustangy (s malou kubaturou, ale radne oplacane), upravene hyundaye.. Ja jezdim obycejnym truckem GMC Cannon, mam na strese zebrik!!! protoze je to pres den pracovni auto a jim stale nedochazi ze s nima opravdu nechci zavodit kazdy vecer na svetlech na tech par metru pred skolou, kde chodej lidi na autobus a s kampusu na kampus.. :roll: :roll:
" www.autowerks.cz "

bleach

Příspěvek od bleach »

podivej se na zadek svyho auta cim jezdis :lol:

Badd

Příspěvek od Badd »

bleach píše:ja jel jednou 234 u skolky a chteli me zastavit policajti. rekl jsem si nasrat, zrychlil na 260 a ujizdel jim. Drzeli se s fabkou kousek za mnou, kdyz kouknu do zrcatka a policistka na na me z okynka mava podvazkovym pasem. rikam si tady neco nehraje. zastavim teda a dobry den pane ridici, genitalni kontrola. Tak jsme se zkontrolovali navzajem a od ty doby mam zloutenku cecko, ale nikdy jsem nelitoval..
:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

Také mám jednu příhodu s policií od Bruntálu nebo tam odtud. Jeli jsme s manželkou na návštěvu ke známím (my Prachatice- oni z Krnova, jeli jsme mimo dálnice, takže cesta delší...) No když už jsme byly asi 15km od cíle, tak lup objížďka. No co, tak jedem. Kousek v poho- poté polní cesta. Tak říkám ženě, že tudy určitě ne. Otočim se a jedu zpět na tu křižovatku. Najednou koukám a po tom uzavřeným úseku jedou dvě auta, tak jsem se vydal také za nima. Cesta v poho, nikde nic, žádnej náznak uzavírky, nic. Přijíždím k další křižovatce a tam hlídka a ty dvě auta na krajnici a samo plácačka a i já na krajnici. První týpek už odjížděl, druhý v otuněným autě byl kasírovanej policistou a k nám šla paní policistka.
Klasika s dokladama blablabla...
Ona: pane řidiči víte čeho jste se dopustil?
Já: Ano vím.
Ona: A proč jste tak učinil?
Já: No jelikož jedu až od Prachatic jč kraje ke známím, na cestě už jsem cca 6 hodin a před posledníma asi 15km se to objevila už čtvrtá objížďka, která mě zavedla na nějakou polní cestu, a jelikož to tu neznám, tak jsem se otočil a vrátil na křižovatku jestli jsem se nesplet. No a viděl jsem tyto dvě auta jak tudy jedou, tak jsem jel za nima..
Ona: No vidim, že nebudete zdejší i přízvuk máte jinej :lol: A kam jedete?
Já: Do Krnova
Ona: Aha, tak dojeďte opatrně, na cestě už žádná objížďka není. Ale až se budete vracet tak běda jak vás chytneme znovu. To už bude za 1000kč. Nashledanou. 8)

Slušně jsem pozdravil a vyrazil na posledních 15km cesty. Takže pokud se s policií jedná slušně, tak se i policie chová slušně k vám. Alespoň tak je to u mě 8)
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

mam ridicak necely 4 roky, a s policii mam zkusenosti jen 3.... jednou pravidelna silnicni kontrola s dejchackou na velikonoce, bez problemu, podruhe bez dychacky ve firemnim aute a potreti fotka na vyjezdu z mesta v 63km/h v tatovym aute :) jinak nikdy nic... a to jezdim denne :)
Looking for some car....

JOE_Cik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JOE_Cik »

ja to ani nepocitam kolikrat me zastavili.... :-D jinak na pokutach cca 6 tis... :-D :-D
ale zatim samy pasy, rychlost - 83 na 70tce, dvojta plna,a samy malickosti vse behem 7mi let co ridim a cca 400 tis km.... :-D :-D

a jenom jedna "vtipna" prihoda kdyz me zastavili ze 16v tak mi doporucili abych si urizl vyfuk bay necumel tak moc z pod narazniku.... .-D :-D
a jednou picovali ze mam na zadnim okne velikou samolepku, tak sem sundal zpetny zrcatko na celnim okne a pan pokicajt ztichnul a vratil mi papiry a vse ok.... :-D :-D :-D
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

Na pokutach takovejch 30tis... + 17tis. exekuce za nezaplaceny stani u prechodu od MP :lol:
KEHO rennsport

MITA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MITA »

Měl jsem čerstvej řidičák a tak jsem si od rodičů pujčil starou 120ku a celej nadrženej jsem za šera k večeru vyrazil za přítelkyní.
Jenom jsem vyjel od nás z ulice tak tam stál maník s bílou čepkou a nervózně mával plácačkou abych zajel ke krajnici.
No nic ,blinkr doprava a brzda.Auto se tak nějak divně nahnulo ale v tu chvilku jsem tomu nějak nevěnoval pozornost.
Nastala klasická komunikace ve stylu pane řidiči bla bla bla.
Všechno v pořádku až na to že jsem si vžimnul že jak jsem najel ke krajnici tak jsem přejel nějakej plech a roztrhnul jsem pravou gumu i s dušou.
Tak jsem to začal hned měnit a policajt z toho měl akorád prdel aještě prohodil-No vidíte aspoň si procvičíte výměnu kola.
Takže místo abych přijel k mladé navoněnej tak jsem přijel zasranej jak jetel,pozdě a ještě jsem smrděl potem jako bych běžel maratón.
Škoda Fabia 1,9 TDI 101 Kw
Škoda Felicia 1,3 MPi 50 Kw

Taboo

Příspěvek od Taboo »

zac.je.toho.loket píše:
Taboo píše:Svetla se zmeni na zelenou, ja tam sedim a pobavene se divam jak si ten blb pali spojku a kouri se mu z pneumatik. Pote jen zapnu blinkr doprava a pomalu odbocim.
Není ve státech povoleno odbočování doprava na červenou?
Ano, je. Nejspis se mne to nepodarilo dobre vysvetlit... Ja chtel puvodne jet rovne - a pote, co jsem predstiral, ze jsem prijmul jejich vyzvu k zavodu, tak jsem tam jen sedel a pobavene se dival jak po jejich "tvrdem" startu protaceji predni pneumatiky a pali si spojku uplne zbytecne :lol: . Pote jsem zapnul blinkr doprava a pomalu jsem odbocil... To vzdy nasere :lol: . Oni pote, co zjistili, ze jsem si z nich delal srandu nekde udelali 180, odbocili na tu samou cestu, na kterou jsem odbocil ja a dohnali mne (protoze muj podvod si prece nemohli nechat libit... :lol: ).
IQ stylingem nenahradis.

Taboo

Příspěvek od Taboo »

tholis píše:Taboo: Kdyby jsem nepriletel do ameriky a kdyby jsem tu nestravil skoro 4mesice tak bych ti to neveril, nebo bych te odsuzoval.
Odsuzoval :? ? Za to, ze jsem nejel - anebo za to, ze si znicili sve prditko :? ? Ja neodmitnu (v ramci bezpecnosti) vyzvu rovnoceneho oponenta. Ocividne pomale prditka jsou pro mne ale jen mrhanim palivem a jednoduse nestoji za ten risk s necim podobnym spojeny. Samozrejme, ve meste za plneho provozu nepojedu proti nikomu. Tohle se prihodilo na opustenem okraji mesta ve dve hodiny v noci, na prehlednem useku za zadneho provozu... :wink:
IQ stylingem nenahradis.

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Jak rikam po pochopeni zdejsi mentality urcitych jedincu te plne chapu 8)
" www.autowerks.cz "

Taboo

Příspěvek od Taboo »

tholis píše:Jak rikam po pochopeni zdejsi mentality urcitych jedincu te plne chapu 8)
Nektere z tech deti si proste jen chteji vyzkouset, jak jejich pomale prditka obstoji proti mnohem silnejsim oponentum. Oni vi, ze nemaji sanci a prohrajou, ale dotiraji jako otravni komari (aby mohli kamaradum popovidat, ze "zavodili" treba se Z06 - a jak "malem" vyhrali :lol: )... Samozrejme, vetsina dospelych lidi - a lidi s opravdu rychlymi vozy - se jim smeje. Ja si s nemi nekdy hraji - a necham je "tvrde" vystartovat - a pote se naprosto normalne a predpisove rozjedu (a necham je "vyhrat"). Anebo treba jedu jen tak, abych jim neujel (= pouze lechtam plyn zatimco oni jedou naplno :lol: ) a predstiram, ze s nema "zavodim" - az do chvile, kdy na to nahle slapnu a na par sekund jim ukazu, co muj vuz skutecne umi (po cemz je vzdy prejde chut :lol: ). Ja z tech priblbliku s jejich snizenymi, okridlenymi a oplastovanymi prditky mam jen srandu. Bez nich by byla na silnicich (pro normalni lidi) nuda - a proto toto "hnuti" jen vsemozne podporuji 8) .
IQ stylingem nenahradis.

PreludeR

Příspěvek od PreludeR »

tholis píše:
PreludeR píše: Přál bych si takových kontrol víc! Přál bych si taky víc "rozumnějších" orgánů, kteří dokáží individuálně rozlišit potencionální nebezpečnost situace a chování jednice v rozlišných situacích.
To ses rozhodl se pochlupit jake si byl nezodpovedne hovado sam od sebe nebo je to sazka? Nenavidim tupce co ozrali sedaji zavolant a tupce co tam sedaji jeste k tomu v 16ti bych odsoudil odkladem ridicaku na 10let s pripadnym prezkoumanim psychickeho stavu a moznym prodlouzenim lhuty. Doufam ze te nikdy nikde nepotkam, kor ne na silnici.
Já netvrdim že by se to nemělo trestat. Jen jsem šťastnej že v mym připadě to dopadlo tak jak to dopadlo..

Věř mi že sám jsem čekal postih, ale co přišlo potom mě právě nejvíc překvapilo!
Od té doby samozřejmě nikdy více :idea:

Mám taky jednu slušnou story s lízáním "papírku" na Strakonický, kde to taky prošlo ani nevim jak.. Nejsem si ale jistej jestli mě někdo nemůže postihnout zpětně na základě přiznání na TF :lol:
Act:BMW e39 528iT

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Mám něco trochu originálnějšího, stalo se to na podzim 2009 :) Je to sice dlouhý ale snad to vydržíte:

31.10. 09:30 všechno začalo, když jsem přišel před dům, zjistil jsem že je můj Skupáč z místa kde jsem ho před půlnocí zaparkoval pryč… :twisted:

Proběhly známé kroky, telefonáty na měšťáky jestli ho neodtáhli, na státní jestli ho už nenašli, objeli jsme i blízké zapadlé dvory a ulice ale nikde nic, tak mne naši odvezli na služebnu k nahlášení a měl jsme na zbytek dne o zábavu postaráno... :(
Okamžitě po návratu domů jsem rozjel pátrání na http://www.Hyundaiclub.net" onclick="window.open(this.href);return false; a na tuningforu.

Čas ubíhal a já po nocích projel půl Prahy a začal jsem se pomalu smiřovat s tím, že se Scoupe nenajde.

9.11. 21:30 – 21:45
úplnou náhodou a naprosto vyjímečně pro mne táta jel z Nuslí do Modřan, když pro mne přijel, říkal že pod Barrandovským mostem viděl stát červené Scoupe tak jsme se u něj cestou zpátky stavili abych se zeptal jestli řidič nepotřebuje pomoc.
Vystoupil jsem z auta a šel k němu. Týpek mi přišel na první pohled takovej divnej a nervózní, vypadal nezdravě jak nějákej feťák, ale neřešil jsem to. Zrovna lil do nádrže benzín z kanystru na vodu do vstřikovačů tak jsem se zeptal jestli nepotřebuje něják helpnout, že mam taky Scoupe a tak… no a pak mne najednou do očí praštily poklice co měl… byly to stejný poklice co mi ukradli s Modrákem (origo poklice za Americký Elantry, patřičně oloupaný) pak jsem se podíval dovnitř a tam byl můj volant… zmateně jsem se vrátil k autu a oznámil tátovi že na tom autě jsou moje poklice s volantem. Nedalo mi to a vrátil jsme se k němu s tím že se mi líbí jeho volant a kde ho sehnal, odbil mne že to koupil v bazaru a at’ se nestarám…

Sednul jsem do auta mezitím co jsme odjížděli jsem volal na oddělení PČR kde jsem hlásil krádež že jsme potkal auto co má na sobě moje díly. Odbili mne, že člověk co má můj případ na starosti tam už samozřejmě není a že mám zavolat zítra, tečka…
Bohužel táta to sledování trochu překombinoval a ztratili jsme ho... Ten večer jsme po okolí jezdili do dvou hodin ráno a hledali jsme ho, s těma max. .třema litrama v nádrži přece nemoh dojet daleko, ale marně...

10.11. 11:30 volá i přítulka, že to červený Scoupe stojí na Výtoni po železničním mostem, beru firemní auto, kolegu a jedeme tam… je to fakt on. Dělám fotky zase volám na oddělení kde jsem ho hlásil původně… tam mi řekli že mám smůlu, nejsou lidi, navíc dotyčný co spravuje můj spis (říkejme mu třeba Veverka) tam není ať si zavolám na 158… při obcházení toho auta jsem si všimnul, že už dlooouho nemá technickou ani emise a následující den mi známý z pojišťovny potvrdil, že nemá ani povinné ručení.
Cajti po 80 minutách a třech urgencích přijeli, vyslechli mne, nafotili, konstatovali že je divný že nemá technickou a odjeli s tím že víc dělat nemůžou protože neni hlášeno jako kradené.
Zmrzlej jak hov** sem se se smíšenejma pocitama vrátil do práce.
Ten den odpoledne jsem chtěl na to místo přijet a sledovat kam potom pojede, bohužel jsem to nestihnul a zmizel než jsem se tam ukázal… to jsem ale ještě netušil co se bude dít dalších 14 dní.
Druhý den ráno jsem volal na služebnu kde jsem případ hlásil a vyžádal si pana Veverku, který mne odbil s tím, že nemá čas ať mu nechám číslo, že mi během dne zavolá… nezavolal ani druhý den ani další den...

Následující týden… mi občas volal táta nebo kamarádi že červené Scoupe někde viděli stát, vesměs to bylo na místech placeného stání aby nedostal botičku nebo odtah za parkování v modré zóně, buď na Výtoni, nebo v ulici Pod Emauzy a pravidelně se opakoval scénář: 16:30 – 17:00 Scoupáč zmizel a objevil se až večer, načeš v něm někdo dlouho do noci seděl a pak kolem jedenácté někam odjel.

Proběhly dvě nebo tři sledování, kdy jsme za ním v noci jezdili po Praze. A doufali že nás zavede k Modrákovi, bohužel vždycky ujel… nebo nás přestalo bavit co prováděl… vždycky ujel maximálně kilometr a zastavil tam dvacet minut nebo hodinu stál a pak vystřelil někam jinam a tak pořád dokola…

Po pár dnech od onoho volání na služebnu kdy mne Veverka odbil jsem se naštval a zavolal znova, to už tam byl a měli jsme spolu cca 15 min rozhovor na téma: „Jak to že si poznám svoje poklice a volant, takovejch aut tady přece jezdí…“ Navíc ačkoli jsem i do protokolu uváděl, že poklice sou původem z americký Elantry 93 si v Hyundai vyžádal obrázky poklic, které se v originále na Scoupe dávaly a tvrdil mi že ty moje mezi nimi nejsou.

Veverka mne nakonec smetl pod stůl tím, že když jsem nabízel že mu pošlu fotky mých poklic a volantu pro porovnání mailem, jako policie prý oficiálně email vůbec nemá, takže vytisknout a doručit poštou nebo osobně.
No celý náš telefonát se odehrál v duchu že sem asi magor když tvrdim, že ty věci sou z mýho auta a jestli to nechci přehodnotit. Prostě si nenechal vysvětlit že moje auto neni Fabie "f lízinkblů" s poklicema z Glóbusu.

Obrat o 180 stupňů nastal až v pátek 20.11.2009

20.11. odpoledne
- volá mi táta, že červené Scoupe našel stát někde na Lhotce a že z něj začali vyndavat interiér. V zahradě domu prej stálo další Scoupe a pár aut, ale nebylo už vidět ani co to je za tipy natož barva. Tak jsme se tam druhý den ráno vypravili. Zahrada byla totálně obrostlá chroštím, takže za dům z ulice opravdu nebylo vidět. Trochu jsme využili toho, že tátův kolega má přístup do výtahových strojoven u baráků kolem, tak jsme se byli s foťákem podívat na střeše nejbližšího paneláku… auto co stálo za domem bylo jednoznačně Scoupe tmavé barvy možná bez šíbru a zdálo se mi, že má vzadu sloupaný nápis Hyundai stejně jako měl můj, jenže měl jinou SPZ a byl trošku schovaný za stromem takže ruku do ohně bych za to nedal… Tudy cesta nevedla tak jsem zkusil trošku tou nejjednodušší cestu.
Se zahradou dotyčného domu sousedí domov pro seniory tak jsem tam přišel, řekl jim v rychlosti svůj příběh a zeptal se jestli se můžu podívat do jejich zahrady.
Paní mne pustila do zahrady a já šel obhlídnout situaci… z blízka byl na první pohled vidět že to je můj Modrák (díra v nárazníku, opravdu sloupaný nápis na zadku a promáčknutý plech pod pravým zadním světlem… takže proběhla okamžitá volačka na 158. Cajti se dostavili asi za 20 minut dokonce ve třech a hned měli venku syna majitele domu který byl bledý jako stěna… asi 15 minut jsme stáli před domem a já policajtům podrobně popisoval můj příběh a podle čeho si poznám svoje auto.

Pak jsme vyrazili na zahradu kde sem miláčka opravdu našel… a dál jeho stav už dokumentujou jen fotky protože jsem neměl slov.

Jóo jinak ta fetka co mi auto ukradla se menuje Tomáš Běhal bydlí někde na P2 má tmavý vlasy, střední postavy a jestli ho nezavřeli kvůli mýmu autu, tak už dávno sedí kvůli něčemu dalšímu. :) :savle:

Tady je odkaz na fotogalerie kolem případu.
https://picasaweb.google.com/1038463449 ... izimScoupe
https://picasaweb.google.com/1038463449 ... kceScoupac
Pětka f kombajnu

Pernick

Příspěvek od Pernick »

Šílený, divím se tvojí energii v pátrání na vlastní pěst a vůbec konci, ikdyž nevím jestli je takový nález vůbec k něčemu :(
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Tak ale dopadlo to dobře a je z něj zase fešák jen to stálo trochu práce a prostředků.;)
Obrázek
Pětka f kombajnu

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Máte-li někdy problém s (například liknavým přístupem) PČR, stačí se ozvat na ovk@mvcr.cz ;)
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

PreludeR

Příspěvek od PreludeR »

8)
Act:BMW e39 528iT

MartyCZe

Příspěvek od MartyCZe »

Yurii: Ten přiběh s tim Scoupečkem jsem četl snad na 10ti forech :lol:
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů :) - bejvávalo :/

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

MartyCZe píše:Yurii: Ten přiběh s tim Scoupečkem jsem četl snad na 10ti forech :lol:
a já si ho zase klidně přečtu poprvý zde, nemůžeš počítat s tím že to co čteš ty čtou i ostatní 8) :idea:
moooc velký černý letadlo :lol:

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Aáále si ho čet tak maximálně 10x na třech forech :) Ani nevím kde všude jsme to psal ale myslím že jenom tady, Hyundaiclub.net a Hyundaiclub.eu
Pětka f kombajnu

Odpovědět

Zpět na „Pokec“