aby toho nebylo málo muselo se opět něco posrat, nešel povolit šroub od kola proto se muset pracně odvrtat původní RH ZW1 8" jsou prodaný místo nich se naštěhovali opět RH ZW1 předek 8,5" zadek dokonce 9,5" celoleštěné mají nějaké šrámy, ale konečně jsou doma disky s límcema gumy na to budou mít konečně požadovaný rozměr zde zmiňovaný šroub.. tvrdý zlo
Přílohy
P1010858.JPG (138.75 KiB) Zobrazeno 5430 x
Naposledy upravil(a) Lordík dne 19 led 2013 19:56, celkem upraveno 1 x.
černil jsem kdysi origo xenonové lampy,musíš to nahřejvat horkovzdušnou pistolí a pomalu jemně páčit a odlepovat.Při skládání stačilo slepit silikonem.
xciba: ty vole na 180 stupnu ani nahodou! i pro ostatni: neplette si celsia a fahrenheit.. pak ty svetla muzete rovnou vyhodit.. nejlepsi je 70-80 stupnu a doba tak 5-10 minut
tak jsem se konečně dočkal čekal jsem celých 8 dní (bylo psáno do druhého dne ) ale co čekání za to stálo... maska se mi velice líbí a je mnohem lepší jak maska předešlá...
tak něco málo fotek venku je chčije a chčije tak není možnost něco dělat... hned jak bude hezký den jde se na věc
chtěl bych poradit jaký dát lízátko na Zendera , mam to z laguny ,ale stim je pak předek dole a boky nahoře , nebo tam dát to origo z VB , a nebo z astry g to je podobny tomu origo zender http://files.beno.webnode.cz/200000026- ... traG_1.jpg
prosím o radu ať hledám jak hledám nemohu se dopídit výsledku neznáte výrobce nebo stránky kde by se světla dala objednat chci tyto kouřové líbí se mi asi to nejhezší co se na vectru dá vůbec pořídit
dostal jsem nápad pokud prahy tak jen od Irmschera jenže tím pádem musím upravit i přední nárazník aby to sedlo v prahům (přece nebude nárazník končit hranatě a na to navazovat kulatý prahy) zatím je to jen v hlavě zkusím to pokreslit a uvidíme zkusím zkombinovat přední zender s boky před FL irmschera (spodek a žábry)