Stanley - zrovna ty se svým korejcem by ses neměl vůbec ozývat
Myslenkovy prujem nekolika lidi...
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
Měl sem ho za větší ikonu, která je pevnější v základech a která neuteče při klasický hádce s brekem máchajíc kolem sebe naštvaně rukama
no tak škoda, další kapitola za námi a nyní už zase něco k tématu

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Stanley to rozsekl
neboj,taky jednou dospěješ a zjistíš,že ta tvá parodie na sportovní vůz neni až takový hit a jde vyměnit za pořádné VW potažmo koncern 
- StreetFighter
- Kontaktovat uživatele:
třeba prostě fotku svýho auta dát nechce a má k tomu nějaký důvod....
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Vas to az tak zabolelo?
tak to se omlouvam 
To je vtip, reznou všecky auta z té dobymaRkus píše: Kubi: Nere furt ze to je opel, je to stare auto, a tim padem ma dusi a zaslouzi si to, tesim se na vysledek, protoze auta v original stavu se moc casto nevidi a uplne to chapu co s tim delas
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je tím, že se do něho pořád jebeš
kdyby si ho nechal v klidu žít, tak nebude zlobit 
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tak bych zase vyskakoval při jízdě do kopce a tlačil tu jednatrojku a místo serva bych si ruky urval při parkování
Nosce te ipsum - know thyself
vsechny ne, alespon se mi zda ze ty francouzky pelechy nejak moc nehnijikubi píše:To je vtip, reznou všecky auta z té dobymaRkus píše: Kubi: Nere furt ze to je opel, je to stare auto, a tim padem ma dusi a zaslouzi si to, tesim se na vysledek, protoze auta v original stavu se moc casto nevidi a uplne to chapu co s tim delasa někdy mám pocit, že ty staré auta samy uvažují a mstí se... když jsem chtěl měnit starý motor tak před poslední jeho cestou se zadřel, teď jsem chtěl měnit stahovačky za elektrické a zas, na poslední chvíli ta manuální praskla
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sova
Nevídím diametrálně odlišný rozdíl v pojetí sportovního vozu mezí tím co má stanley a tím co máš ty...i kdyby si měl v tom Sciroccu nejsilnější motor co se tam dával.lefi píše:Stanley to rozseklneboj,taky jednou dospěješ a zjistíš,že ta tvá parodie na sportovní vůz neni až takový hit a jde vyměnit za pořádné VW potažmo koncern
Cléon & Fonte
- Sova
To je ale zcela mimo příspěvek Stanley...Stanley píše:Rudi: tady k tomu velkemu spolku co je na foru neni co dodat..
Kdyby aspon ten vas koncern za neco stal tak to chapu.. delat z pytle hnoje zlato je ubohost.
Cléon & Fonte
hoši hoši, dopracovali jste to, je škoda, že rýpete do chodící encyklopedie, tak jako většina hospodských povalečů a jim podobných haní, politiku, rozumí hokeji lépe jak trenéři, či fotbalu, měnové politice a všemu, víceméně nikdo z vás nic nedokázal, a pokud dokázal nebylo to nic zázračného, až na pár vyjímek, které ovšem do taboa nerejpali, pročetl jsem hodně posledních stránek, a upřímně divil jsem se taboovi už dávno že nepřestal přispívat, a že si občas rejpnul do prdítek, no dyt měl pravdu, je to tuning forum, kde by se mělo upravovat, tunit, navyšovat výkon, klidně i styling, ale hlavně kvůli aeorodynamice, podvozky, kola brzdy, zde se většina členů zabývá barvičkama, nesmyslnýma laminátama, popř i muzikou do auta, ale pravých tunerů je tu jako šafránu a jeden po druhém už zde nepřispívají a zůstavají zde jako ikony, borci s co největšíma kolama, které tak akorát v zatáčce nepodrží, barvičkáři, slátaniny pružin a tlumičů, vydávané za super podvozky, sem tam hříbek na motoru a pořádnej koncák aby to mělo zvuk, ale vážně si zkuste spočítat, kolik z toho množství členů opravdu umí upravit auto tak aby jelo k danému účelu, nemyslím ovšem registrované členy, ale členy kteří přispívají, asi by se to dalo spočítat na rukách, a že se taboovi nechce dávat fotky? ani se mu nedivím, mám deset aut a kolik jste jich viděli, než abych to fotil, když vzhled je stále seriový, akorát to jede jako prase, a sedí v zatáčkách a dobře brzdí, to fakt stačí vědět jak dané auto vypadá anebo si jeho obrázek vygooglit, a ne běhat s fotákem a honit fotečky, když se někomu chce fotit, a vkládat fota, at si to dělá, když se chce někomu chlubit s plastama tak se chlub, ale navážet se do chodící encyklopedie, je jako přepisovat bibli a dávat ji k přečtení do vatikánu, se slovem svatým bud můžete souhlasit, nebo nesouhlasit, stejně s vírou, ale urážet věřící, či jejich představitele no sorry, ještě že jsme v čechách kde je naprosto normální, hanět jakoukoliv autoritu, jakkoliv, a ukazovat na obdiv že já jediný mám pravdu a svatou a ostatní jsou mimo, takže závěrem, pokud vím, tohle bylo jediné česky psané forum, kde se chodil mistr taboo dělit o své zkušenosti, toto forum mělo takové privilegium, jaké nemělo snad žádné jiné neanglicky či neněmecky psané forum a pár hrdých čecháčků posere co může, a místo aby si sypali popel na hlavu, že jsou natvrdlí, tak ještě mají radost nebo si z odchodu taboa do věčných lovišt dělají prdel..........ještě že jsem si hodně taboových příspěvků, které mi v době psaní připadaly nepochopitelné zkopíroval a stále z nich čerpám, hlavně z toho co je mezi řádky
závěrem, utápějte se v iluzích, jaké máte super vozítka, která ve většině případů, nejedou, nebrzdí, ohrožují okolí a v zatáčkách nesedí, hlavně že jsou oplastovaná, s co možná největšíma kolama (ještě že se tam nevlezou kola z traktoru) a budtě štastní
a klidně se navážejte i do mě, potrefené husy nejvíce kejhají
závěrem, utápějte se v iluzích, jaké máte super vozítka, která ve většině případů, nejedou, nebrzdí, ohrožují okolí a v zatáčkách nesedí, hlavně že jsou oplastovaná, s co možná největšíma kolama (ještě že se tam nevlezou kola z traktoru) a budtě štastní
a klidně se navážejte i do mě, potrefené husy nejvíce kejhají
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz
http://www.odtahove-sluzby.cz
kentoya: Pěkně shrnuto
kubi: I když (S)oply nemusím tak ten tvůj vypadá dobře.
A už by jste té diskuze mohli nechat a dávat sem fotky.
kubi: I když (S)oply nemusím tak ten tvůj vypadá dobře.
A už by jste té diskuze mohli nechat a dávat sem fotky.
Clovek se prijde kochat vasima autama, ale jedine co vidi za poslednich 5 stran, tak jen to jak si tu kazdy vyliva srdicko 
Včera jsem přečetl posty Rudiho, lefiho a i pár dalších a raději jsem musel schodit prohlížeč abych nebyl sprostej. kentoya to za mě ráno napsal...
kentoya:
kentoya:
me to bavi vic nez autA
a nejvic me bavi ten pytel sracek co tece ze svy nakupni tasky a nevidi si do huby

a nejvic me bavi ten pytel sracek co tece ze svy nakupni tasky a nevidi si do huby
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
kentoya, Tuner naprostej souhlas 
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Scirocco je styl s duší téměř 30 let staré...takže srovnáváš blbostiSova píše:Nevídím diametrálně odlišný rozdíl v pojetí sportovního vozu mezí tím co má stanley a tím co máš ty...i kdyby si měl v tom Sciroccu nejsilnější motor co se tam dával.lefi píše:Stanley to rozseklneboj,taky jednou dospěješ a zjistíš,že ta tvá parodie na sportovní vůz neni až takový hit a jde vyměnit za pořádné VW potažmo koncern
kentoya : ty jsi byl vždycky jinej,na to už jsme zvyklí a ne jen tady na foru
Tuner#2 :
- Sova
pořád tvoje styly, duše...lefi píše:Scirocco je styl s duší téměř 30 let staré...takže srovnáváš blbostiSova píše:Nevídím diametrálně odlišný rozdíl v pojetí sportovního vozu mezí tím co má stanley a tím co máš ty...i kdyby si měl v tom Sciroccu nejsilnější motor co se tam dával.lefi píše:Stanley to rozseklneboj,taky jednou dospěješ a zjistíš,že ta tvá parodie na sportovní vůz neni až takový hit a jde vyměnit za pořádné VW potažmo koncern
![]()
![]()
kentoya : ty jsi byl vždycky jinej,na to už jsme zvyklí a ne jen tady na foru![]()
Tuner#2 :cenné uznání
každý má jiné žebříčky hodnot, osobní vztahy k autům jiným, který pro něho mají duši...
Je rozdíl říci, že se mi tohle a támto auto nelíbí, nebo že má pro mne nijaký design, než když někomu vlepíš, že jeho auto nemá duši nebo styl...i kdyby jezdil kurva polonézem
Cléon & Fonte
-
Tom_
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
proc neudelate sekci odpad a tamhle se tyhle vyplody budou davat?Zbytecne je potom zasrany urcitej topic a aby zas nebyli ukrivdeni jedinci,kteri to chcou rozebirat dal,tak muzou tam.
Audi Coupe Quattro
L.A.M.A. .. +1
...příjde doba kdy tady všichni budou slintat nad genesisem protože "on ma duši a styl"...vždycky je doba nějaké značky...
Je těžký plavat proti proudu, ale pořád lepší, než se nechat strhnout tou většinouL.A.M.A. píše:Styl ... :/ a co dal? nic nez VW? no tak lidi 5 let zpet to byla sama Honda... ted je to same VW a dal to budou korejci protoze je to proste logicky vyvoj vetsina udava smer
Sova : ok,ty píšeš rozumně.Z tebe nic nevytáhnu.mě baví reakce ve stylu Korejec a spol.
Samozřejmě,co píšeš ty má nějakou hlavu a patu a máš pravdu.Ale uznej,že reakce ostatních jsou více než směšné a nejde na ně nereagovat stejně retardovaně.
Samozřejmě,co píšeš ty má nějakou hlavu a patu a máš pravdu.Ale uznej,že reakce ostatních jsou více než směšné a nejde na ně nereagovat stejně retardovaně.
no vždyť já taky ne! Takový tuctovky by mi nesměli do baráku. (ten Accord a Civic co mi tu parkuje je vyjímkaL.A.M.A. píše:X-ray vsak taky nemam a ani sem nemel Hondu ani VW
Ale když to vezmu podle prodejů nových aut, tak Honda není ani v první dvacítce mezi značkama. O jednotlivých modelech ani nemluvě. Takže bych to jako tuctovku moc nebral
Pro mě je důležitý, aby se mi to auto líbilo a měl jsem z něj radost. Na výbavě, na schopnostech nebo parametrech porovnatelnejch s konkurenci mi tolik nesejde. A na názoru ostatních už vůbec ne. Raději budu jezdit horším autem, které mi bude dělat radost, než ýbrwagnem, který mají všichni (většina) za modlu ale mě nic neříká
to si vytisknu,nechám zasklít a dám si to na hajzl.To se každej den smíchy poseruStanley píše:Kdyby aspon ten vas koncern za neco stal tak to chapu.. delat z pytle hnoje zlato je ubohost.
o jakým koncernu je pořád řeč? Nestlé, GE, nebo snad Arcelor group?
No jelikož jsme na TUNING fóru a každý druhý příspěvek je o VW tak to bude asi to Nestlé
(myslím, že máš na víc) 
ale taky by to mohl byt koncern Toyota, GM, Fiat-Chrysler, Daimler AG atd