Stanley - zrovna ty se svým korejcem by ses neměl vůbec ozývat

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
To je vtip, reznou všecky auta z té dobymaRkus píše: Kubi: Nere furt ze to je opel, je to stare auto, a tim padem ma dusi a zaslouzi si to, tesim se na vysledek, protoze auta v original stavu se moc casto nevidi a uplne to chapu co s tim delas
vsechny ne, alespon se mi zda ze ty francouzky pelechy nejak moc nehnijikubi píše:To je vtip, reznou všecky auta z té dobymaRkus píše: Kubi: Nere furt ze to je opel, je to stare auto, a tim padem ma dusi a zaslouzi si to, tesim se na vysledek, protoze auta v original stavu se moc casto nevidi a uplne to chapu co s tim delasa někdy mám pocit, že ty staré auta samy uvažují a mstí se... když jsem chtěl měnit starý motor tak před poslední jeho cestou se zadřel, teď jsem chtěl měnit stahovačky za elektrické a zas, na poslední chvíli ta manuální praskla
Nevídím diametrálně odlišný rozdíl v pojetí sportovního vozu mezí tím co má stanley a tím co máš ty...i kdyby si měl v tom Sciroccu nejsilnější motor co se tam dával.lefi píše:Stanley to rozseklneboj,taky jednou dospěješ a zjistíš,že ta tvá parodie na sportovní vůz neni až takový hit a jde vyměnit za pořádné VW potažmo koncern
To je ale zcela mimo příspěvek Stanley...Stanley píše:Rudi: tady k tomu velkemu spolku co je na foru neni co dodat..
Kdyby aspon ten vas koncern za neco stal tak to chapu.. delat z pytle hnoje zlato je ubohost.
Scirocco je styl s duší téměř 30 let staré...takže srovnáváš blbostiSova píše:Nevídím diametrálně odlišný rozdíl v pojetí sportovního vozu mezí tím co má stanley a tím co máš ty...i kdyby si měl v tom Sciroccu nejsilnější motor co se tam dával.lefi píše:Stanley to rozseklneboj,taky jednou dospěješ a zjistíš,že ta tvá parodie na sportovní vůz neni až takový hit a jde vyměnit za pořádné VW potažmo koncern
pořád tvoje styly, duše...lefi píše:Scirocco je styl s duší téměř 30 let staré...takže srovnáváš blbostiSova píše:Nevídím diametrálně odlišný rozdíl v pojetí sportovního vozu mezí tím co má stanley a tím co máš ty...i kdyby si měl v tom Sciroccu nejsilnější motor co se tam dával.lefi píše:Stanley to rozseklneboj,taky jednou dospěješ a zjistíš,že ta tvá parodie na sportovní vůz neni až takový hit a jde vyměnit za pořádné VW potažmo koncern
![]()
![]()
kentoya : ty jsi byl vždycky jinej,na to už jsme zvyklí a ne jen tady na foru![]()
Tuner#2 :cenné uznání
Je těžký plavat proti proudu, ale pořád lepší, než se nechat strhnout tou většinouL.A.M.A. píše:Styl ... :/ a co dal? nic nez VW? no tak lidi 5 let zpet to byla sama Honda... ted je to same VW a dal to budou korejci protoze je to proste logicky vyvoj vetsina udava smer
no vždyť já taky ne! Takový tuctovky by mi nesměli do baráku. (ten Accord a Civic co mi tu parkuje je vyjímkaL.A.M.A. píše:X-ray vsak taky nemam a ani sem nemel Hondu ani VW
to si vytisknu,nechám zasklít a dám si to na hajzl.To se každej den smíchy poseruStanley píše:Kdyby aspon ten vas koncern za neco stal tak to chapu.. delat z pytle hnoje zlato je ubohost.