Myslenkovy prujem nekolika lidi...

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktuální fota vašich aut.

Příspěvek od Rudi »

Měl sem ho za větší ikonu, která je pevnější v základech a která neuteče při klasický hádce s brekem máchajíc kolem sebe naštvaně rukama :D no tak škoda, další kapitola za námi a nyní už zase něco k tématu :D :lol:

Stanley - zrovna ty se svým korejcem by ses neměl vůbec ozývat :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

Stanley to rozsekl :smich: neboj,taky jednou dospěješ a zjistíš,že ta tvá parodie na sportovní vůz neni až takový hit a jde vyměnit za pořádné VW potažmo koncern 8)

StreetFighter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StreetFighter »

třeba prostě fotku svýho auta dát nechce a má k tomu nějaký důvod....
Radši budu druhej než mrtvej!

Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Vas to az tak zabolelo? :D tak to se omlouvam :wink:

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

maRkus píše: Kubi: Nere furt ze to je opel, je to stare auto, a tim padem ma dusi a zaslouzi si to, tesim se na vysledek, protoze auta v original stavu se moc casto nevidi a uplne to chapu co s tim delas
To je vtip, reznou všecky auta z té doby 8) a někdy mám pocit, že ty staré auta samy uvažují a mstí se... když jsem chtěl měnit starý motor tak před poslední jeho cestou se zadřel, teď jsem chtěl měnit stahovačky za elektrické a zas, na poslední chvíli ta manuální praskla :lol:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

To je tím, že se do něho pořád jebeš :lol: kdyby si ho nechal v klidu žít, tak nebude zlobit :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Tak bych zase vyskakoval při jízdě do kopce a tlačil tu jednatrojku a místo serva bych si ruky urval při parkování
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

kubi píše:
maRkus píše: Kubi: Nere furt ze to je opel, je to stare auto, a tim padem ma dusi a zaslouzi si to, tesim se na vysledek, protoze auta v original stavu se moc casto nevidi a uplne to chapu co s tim delas
To je vtip, reznou všecky auta z té doby 8) a někdy mám pocit, že ty staré auta samy uvažují a mstí se... když jsem chtěl měnit starý motor tak před poslední jeho cestou se zadřel, teď jsem chtěl měnit stahovačky za elektrické a zas, na poslední chvíli ta manuální praskla :lol:
vsechny ne, alespon se mi zda ze ty francouzky pelechy nejak moc nehniji 8) kazdopadne drzim palce 8)
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sova

Příspěvek od Sova »

lefi píše:Stanley to rozsekl :smich: neboj,taky jednou dospěješ a zjistíš,že ta tvá parodie na sportovní vůz neni až takový hit a jde vyměnit za pořádné VW potažmo koncern 8)
Nevídím diametrálně odlišný rozdíl v pojetí sportovního vozu mezí tím co má stanley a tím co máš ty...i kdyby si měl v tom Sciroccu nejsilnější motor co se tam dával.
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

Stanley píše:Rudi: tady k tomu velkemu spolku co je na foru neni co dodat..

Kdyby aspon ten vas koncern za neco stal tak to chapu.. delat z pytle hnoje zlato je ubohost.
To je ale zcela mimo příspěvek Stanley...
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

A která je to ta méně chytrá část ČR?

triple post :twisted:
Cléon & Fonte

kentoya

Příspěvek od kentoya »

hoši hoši, dopracovali jste to, je škoda, že rýpete do chodící encyklopedie, tak jako většina hospodských povalečů a jim podobných haní, politiku, rozumí hokeji lépe jak trenéři, či fotbalu, měnové politice a všemu, víceméně nikdo z vás nic nedokázal, a pokud dokázal nebylo to nic zázračného, až na pár vyjímek, které ovšem do taboa nerejpali, pročetl jsem hodně posledních stránek, a upřímně divil jsem se taboovi už dávno že nepřestal přispívat, a že si občas rejpnul do prdítek, no dyt měl pravdu, je to tuning forum, kde by se mělo upravovat, tunit, navyšovat výkon, klidně i styling, ale hlavně kvůli aeorodynamice, podvozky, kola brzdy, zde se většina členů zabývá barvičkama, nesmyslnýma laminátama, popř i muzikou do auta, ale pravých tunerů je tu jako šafránu a jeden po druhém už zde nepřispívají a zůstavají zde jako ikony, borci s co největšíma kolama, které tak akorát v zatáčce nepodrží, barvičkáři, slátaniny pružin a tlumičů, vydávané za super podvozky, sem tam hříbek na motoru a pořádnej koncák aby to mělo zvuk, ale vážně si zkuste spočítat, kolik z toho množství členů opravdu umí upravit auto tak aby jelo k danému účelu, nemyslím ovšem registrované členy, ale členy kteří přispívají, asi by se to dalo spočítat na rukách, a že se taboovi nechce dávat fotky? ani se mu nedivím, mám deset aut a kolik jste jich viděli, než abych to fotil, když vzhled je stále seriový, akorát to jede jako prase, a sedí v zatáčkách a dobře brzdí, to fakt stačí vědět jak dané auto vypadá anebo si jeho obrázek vygooglit, a ne běhat s fotákem a honit fotečky, když se někomu chce fotit, a vkládat fota, at si to dělá, když se chce někomu chlubit s plastama tak se chlub, ale navážet se do chodící encyklopedie, je jako přepisovat bibli a dávat ji k přečtení do vatikánu, se slovem svatým bud můžete souhlasit, nebo nesouhlasit, stejně s vírou, ale urážet věřící, či jejich představitele no sorry, ještě že jsme v čechách kde je naprosto normální, hanět jakoukoliv autoritu, jakkoliv, a ukazovat na obdiv že já jediný mám pravdu a svatou a ostatní jsou mimo, takže závěrem, pokud vím, tohle bylo jediné česky psané forum, kde se chodil mistr taboo dělit o své zkušenosti, toto forum mělo takové privilegium, jaké nemělo snad žádné jiné neanglicky či neněmecky psané forum a pár hrdých čecháčků posere co může, a místo aby si sypali popel na hlavu, že jsou natvrdlí, tak ještě mají radost nebo si z odchodu taboa do věčných lovišt dělají prdel..........ještě že jsem si hodně taboových příspěvků, které mi v době psaní připadaly nepochopitelné zkopíroval a stále z nich čerpám, hlavně z toho co je mezi řádky

závěrem, utápějte se v iluzích, jaké máte super vozítka, která ve většině případů, nejedou, nebrzdí, ohrožují okolí a v zatáčkách nesedí, hlavně že jsou oplastovaná, s co možná největšíma kolama (ještě že se tam nevlezou kola z traktoru) a budtě štastní

a klidně se navážejte i do mě, potrefené husy nejvíce kejhají
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

Bohuš
Moderátor

Příspěvek od Bohuš »

kentoya: Pěkně shrnuto
kubi: I když (S)oply nemusím tak ten tvůj vypadá dobře.
A už by jste té diskuze mohli nechat a dávat sem fotky.

Medved

Příspěvek od Medved »

Clovek se prijde kochat vasima autama, ale jedine co vidi za poslednich 5 stran, tak jen to jak si tu kazdy vyliva srdicko :roll:

Tuner#2

Příspěvek od Tuner#2 »

Včera jsem přečetl posty Rudiho, lefiho a i pár dalších a raději jsem musel schodit prohlížeč abych nebyl sprostej. kentoya to za mě ráno napsal...

kentoya: 8)

bleach

Příspěvek od bleach »

me to bavi vic nez autA :mrgreen:
a nejvic me bavi ten pytel sracek co tece ze svy nakupni tasky a nevidi si do huby spek spek spek

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

kentoya, Tuner naprostej souhlas 8)
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

Sova píše:
lefi píše:Stanley to rozsekl :smich: neboj,taky jednou dospěješ a zjistíš,že ta tvá parodie na sportovní vůz neni až takový hit a jde vyměnit za pořádné VW potažmo koncern 8)
Nevídím diametrálně odlišný rozdíl v pojetí sportovního vozu mezí tím co má stanley a tím co máš ty...i kdyby si měl v tom Sciroccu nejsilnější motor co se tam dával.
Scirocco je styl s duší téměř 30 let staré...takže srovnáváš blbosti 8) :wink:

kentoya : ty jsi byl vždycky jinej,na to už jsme zvyklí a ne jen tady na foru :mrgreen:

Tuner#2 : :hlazeni cenné uznání :poklona:

Sova

Příspěvek od Sova »

lefi píše:
Sova píše:
Scirocco je styl s duší téměř 30 let staré...takže srovnáváš blbosti 8) :wink:

kentoya : ty jsi byl vždycky jinej,na to už jsme zvyklí a ne jen tady na foru :mrgreen:

Tuner#2 : :hlazeni cenné uznání :poklona:
pořád tvoje styly, duše...
každý má jiné žebříčky hodnot, osobní vztahy k autům jiným, který pro něho mají duši...
Je rozdíl říci, že se mi tohle a támto auto nelíbí, nebo že má pro mne nijaký design, než když někomu vlepíš, že jeho auto nemá duši nebo styl...i kdyby jezdil kurva polonézem
Cléon & Fonte

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

proc neudelate sekci odpad a tamhle se tyhle vyplody budou davat?Zbytecne je potom zasrany urcitej topic a aby zas nebyli ukrivdeni jedinci,kteri to chcou rozebirat dal,tak muzou tam.
Audi Coupe Quattro

kony5

Příspěvek od kony5 »

L.A.M.A. .. +1 8) ...příjde doba kdy tady všichni budou slintat nad genesisem protože "on ma duši a styl"...vždycky je doba nějaké značky...

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

L.A.M.A. píše:Styl ... :/ a co dal? nic nez VW? no tak lidi 5 let zpet to byla sama Honda... ted je to same VW a dal to budou korejci protoze je to proste logicky vyvoj vetsina udava smer :)
Je těžký plavat proti proudu, ale pořád lepší, než se nechat strhnout tou většinou :)

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

Sova : ok,ty píšeš rozumně.Z tebe nic nevytáhnu.mě baví reakce ve stylu Korejec a spol.
Samozřejmě,co píšeš ty má nějakou hlavu a patu a máš pravdu.Ale uznej,že reakce ostatních jsou více než směšné a nejde na ně nereagovat stejně retardovaně.

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

L.A.M.A. píše:X-ray vsak taky nemam a ani sem nemel Hondu ani VW :)
no vždyť já taky ne! Takový tuctovky by mi nesměli do baráku. (ten Accord a Civic co mi tu parkuje je vyjímka spek )

Ale když to vezmu podle prodejů nových aut, tak Honda není ani v první dvacítce mezi značkama. O jednotlivých modelech ani nemluvě. Takže bych to jako tuctovku moc nebral :)

Pro mě je důležitý, aby se mi to auto líbilo a měl jsem z něj radost. Na výbavě, na schopnostech nebo parametrech porovnatelnejch s konkurenci mi tolik nesejde. A na názoru ostatních už vůbec ne. Raději budu jezdit horším autem, které mi bude dělat radost, než ýbrwagnem, který mají všichni (většina) za modlu ale mě nic neříká :wink:

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

Stanley píše:Kdyby aspon ten vas koncern za neco stal tak to chapu.. delat z pytle hnoje zlato je ubohost.
to si vytisknu,nechám zasklít a dám si to na hajzl.To se každej den smíchy poseru

bleach

Příspěvek od bleach »

o jakým koncernu je pořád řeč? Nestlé, GE, nebo snad Arcelor group?

X-Ray

Příspěvek od X-Ray »

No jelikož jsme na TUNING fóru a každý druhý příspěvek je o VW tak to bude asi to Nestlé :roll: (myslím, že máš na víc) spek

bleach

Příspěvek od bleach »

ale taky by to mohl byt koncern Toyota, GM, Fiat-Chrysler, Daimler AG atd

Zamčeno

Zpět na „Pokec“