Je to takový japonský buel ...jen nemá tak epesní přední brzdy .... Vzpomínam když vyšla nová modelová řada, kde byly mto1,mt03,fz1n,fz6n R1 a ten trial 250mám ještě katalog, jak jsem v yamaze v lipniku slintal hlavně nad fz6N tehdy to bylo jak z vesmíru TY fzn a MT ..když už sme u těch motorek vzpomíná ještě někdo jak v olomouci v moto pavelka tak 6let zpátky bylo tak narvnáno že se tam kolem těch motorek nedalo ani projít???
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
mno jo, lehlo si to na bok... namrzlá cesta, měl sem vyřazenej předek, zrovna jsem odbočoval z vedlejší, je tam takový malý esíčko (cesta mezi polama). ulítl mi zadek, šikmo sem jel do pole, v hlíně se zakously kola a už to leželo... mohl sem jet tak 25-30km/h, bo sem věděl že to klouže, znám to místo moc dobře. holt se ukázalo jaká "výhoda" je mít krátký,úzký a vysoký auto.
ponaučení? snížený auto bych na bok za stejné situace neotočil
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Nechcete už jít DOPRDELE? Všichni co se tu hádáte jak malí? Kdo to má číst ty kraviny.... tady maj být fotky a ne vaše kecy o ničem.
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- něco na práci ... jiný motor .. jiná barva ... odlehčit .. rám .. brzdy .. kola .. atd. atd. .. aby bylo ve volné chvíli na čem pracovat mělo by sloužit na závody do vrchů nebo místní rally, které chci jezdit pro radost jestli pojede tento rok, příští .. podle času a financí
Audi S4 - 344HP - for fun Fiat Coupe - 130HP - daily
Fiat Barchetta - 130HP - daily
Flanel: dííky
Setik: já nijak já se v té době flákal v Německu, takhle to zvedli v lakovně
a ještě jeden tuning - dlouho nesehnatelný černý interiér z GSi i vč. origo manžet... ta radost ještě černé koberce a prahové lišty a bude to cajk
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Markusi to co bylo schováno pod lakem.... vařil jsem podlahu a lemy, teď se ještě dodělaly takové ty maličkosti.... prostě jsem to chtěl mít co nejblíž k 100% stavu (100% to nikdy nebude, je to Opel )
Hemi: já bych chtěl aby to byla prostě série trošku u země (trošku, takže žádné škrpání o zem ) na to zajímavé kola a konec... holt co se GSi týče tak těch v plus mínus origo looku se moc nedochovalo... nevim proč si každý myslí, že vylepší to, do čeho fabrika investovala stamiliony marek
Tak detaily určitě ale utrhlo by mi bok jak tam někdo narve jiné světla, matlá palubku barvičkama a mění ty nedostatkové GSi nárazníky za nějaký sprostý laminát
Lamiku nebude, STK propadá v pátek a říkal že to bude během příštího týdne ale tak snad mi kule neurvou když mě pak zastaví s autem čerstvě z lakovny. Se prostě řekne, že se to protáhlo a sorry stejně si to budu muset poskládat sám takže to ještě potrvá.... snad v půli března by to bylo, ještě mě čeká interiér, el. zrcátka a okna zapojit, vyčistit sedačky a zajet na geomku
Popojedem.. kdyz tu byla rec o diffu tak jsem si vzpomnel jak jsem nedavno mel rozhozenou prevodovku z duvodu vidlicky ktera byla na 3. stupni rozstrelena na kousky.. pricina: razeni typu alberto 350Z tt viz youtube oznaceni prevodovky Aichi MFA60 tzn. japonsky kousek a takhle vypadaji jeji streva, pod tim obrazek vymena spojky u me.. zatim toho nemam moc za sebou jelikoz nemam na to nejak extra cas zabyvam se jinyma vecma i fiat stoji bohuzel nedodelany.. Na vse prijde cas.
Tu bilou pasku jsem se snazil sundat ale uz se pripekla k te hadici, nastesti tam budou nove silikonove.. jeden muj ulet na designu
nemám to na kolech, ani snížené, ani s nalepkama a počmrkané fixem
ale uveze víc, novější jak většina tady a zatím kromě oleje no problem
na jaře pujde zadek up, na alu16palcovky, polepit sloupky černou folií a a nakonec rám a pak to někde rozsekám abych měl na čím bečat
Udělal jsem čistku a smazal ty největší bláboly teď už prosím jenom fotky vašich aut a diskuze kolem toho.Pokud má někdo zájem dál diskutovat může zde : http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=20&t=106488" onclick="window.open(this.href);return false;
To Sytygo má vzadu slušný nájezdový úhly a v těch závodních barvách s Véčkama vypadá k světu
A ta modrá barva na tom BMW je famózní Já bych jí neměnil. Jen bych k tomu přidal kola od Alpiny (ty nevím kolika paprsky) v bílé barvě Dneska takovou modrou žádná automobilka nenabíbzí.
A těším se, až bude mít Kubi hotového Kadeta. Podle plánů to vypadá na úpravu která mi vyhovuje. Teda na původní nezbastlený vzhled
sadamcx65 píše:- něco na práci ... jiný motor .. jiná barva ... odlehčit .. rám .. brzdy .. kola .. atd. atd. .. aby bylo ve volné chvíli na čem pracovat mělo by sloužit na závody do vrchů nebo místní rally, které chci jezdit pro radost jestli pojede tento rok, příští .. podle času a financí