Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktuální fota vašich aut.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
to je pozustatek od minuleho majitele
a nak se mi to nechce demontovat.. atd 
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
crocjirka: Ja ti nevim me k tobe to auto nepasuje 
" www.autowerks.cz "
procpak? 
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
Ani jedno není moje, ale mám k nim všem citový pouto, tak je sem prostě fouknu 
- Přílohy
-
- pitstop.jpg (98.07 KiB) Zobrazeno 1788 x
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
crockjirka: Tak to auto je styl kterej moc nemusim a ty mi prijde absolutne v pohode chlapik tak mi to nesedi, cekal bych spis japonce nebo BMW koncern nevyjimaje 
" www.autowerks.cz "
kane: durazne te zadam aby jsi odstranil fotku, nebo alespon mou osobu z obrázku! (v kosili vlevo)
tholis: to vis.. tak to auto je vzhledove krome laku seriovka.. mam tam akorat brzdy z cali turbo a ladacek... decentni.. a tigra je proste moje srdcovka.. ale planuju nove auto.. a furt premyslim co ulitleho si koupit.. chtel jsem A3 132kw.. nebo ORS1.. popr ted koukam jeste po jinejch kharach
ale tak tohle mam uz pres 2 roky.. a chce to zmenu 
To nejsi ty, tenhle si na tebe jen hraje...bleach píše:kane: durazne te zadam aby jsi odstranil fotku, nebo alespon mou osobu z obrázku! (v kosili vlevo)
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
to je kim dotcom ne? 
Croc: Hele tu O1RS bych si rozmyslel tu A3 s 1,8T take. Ja spokojen nebyl, kdyz to funguje nebo kdyz to umis dat do kupy nebo upravit je to krasa, ale kdyz ne..+spotreba. ARadsi porid FRS, jsou dobre ceny a da se s nima delat par slusnych veci, ja uz se konecne rozhoupavam ze prestanu opravovat a budu snad i upravovat

Jinak jako pan na obrazku jsem vypadal ja nez jsem odjel do USA

Jinak jako pan na obrazku jsem vypadal ja nez jsem odjel do USA
Naposledy upravil(a) tholis dne 24 úno 2012 13:51, celkem upraveno 1 x.
" www.autowerks.cz "
croc: O1RS
neváhal bych 
@croc: Ne, to je kamarád s přiléhavou přezdívkou Drobeček 
Jajin: Ty uz ses jak alfista
To nam ta laska moc dlouho nevydrzela 
" www.autowerks.cz "
tholis: mno uvidime co bude... jeste uvazuju, ze si splnim malej sen a dovezu si tigru 2.0 z rise se zapsanym motorem... proste jako mel tiger.s ale zase kvuli svemu zivotu bych skoro i upotrebil nakeho kombika ci tak..
jajin: jo mit stalej job, a prebytecnejch 100k tak uz je na zahrade..
jajin: jo mit stalej job, a prebytecnejch 100k tak uz je na zahrade..
crocjirka: Je to tva volba, nejaka decentni tygrice s udelanym motorem..To by byla krasa. Kdyz jsem byl mladsi tygra v serii me ucarovala, desne se mi to auto libilo 
" www.autowerks.cz "
Tholis: ja nevedel co jsi psal, psali jsme to asi ve stejnou dobu
jinak to co pises je pravda. Sam to mam tedka rozebrane (jsem ted na obede) a menim rozvody (**** prace
jak je tam "tolik" mista), menim senzory zrychleni, nejake cidla a ic
Ale zase kdyz vse funguje tak je s tim sranda
Kdyz jedu na pohodu tak jezdim kolem 7-7,5 
croc: chapu, ale radsi koupit tak kolem 140-150 (ikdyz to tu cenu treba nema) a s jasnym puvodem a tak. Hlavne poradne vse zkontrolovat a vyzkouset no
croc: chapu, ale radsi koupit tak kolem 140-150 (ikdyz to tu cenu treba nema) a s jasnym puvodem a tak. Hlavne poradne vse zkontrolovat a vyzkouset no
Jajin: No tak mas serii, ja to koupil upraveny a citil jsem se jak na Enterprise. furt to na me hazleo nejake svetylka a upozrneni, se divim ze to nemluvilo a nerikalo stity 50% no a zralo to 10litru pri duchodci a 14pri pohode takze bylo na case rici papa.
Kdyz jsem menil olejovej filtr tak jsem se pravidelne poskrabal o vetrak, meneni remenu od altiku s kladkou taky nic moc. Ale co se tyka mista kolem motoru tak mam dojem ze na tom je FRS jeste hur
Hold opice-banany. Ted co bych rval do benzinu a usetrim na nafte rvu do uprava oprav takze je to vsechno jedno 
edit: S Jajinem nesouhlasim. Radej koupit vylitanou vranu, usetrit a vsepak udelat nez za raketu koupi "proverene" auto a pak se divit
Ja takhle koupil za 170tis FRS kdyz stali 210 s tim ze jsem vedel o podvozku a nejakych tech skrabancich a pak sem tech 40tis do vseho nahazel s tim ze znam puvod apod. Ve finale to bylo se serviskou a jasnym puvodem a odesla klima a dvouhmota
Neudelas nic. Vzdy dat mene a opravit.. U koncernu se da vsechno vymenit jak lego, dulezite je nemit bourane nosni casti nebo utopence..vse ostatni uz jen vymenis kus za kus.. Vsak 1,8T se da za 20tis sehnat ne?
edit: S Jajinem nesouhlasim. Radej koupit vylitanou vranu, usetrit a vsepak udelat nez za raketu koupi "proverene" auto a pak se divit
" www.autowerks.cz "
- Sova
Pěkné.Angličák píše:Jedna taková poloaktuální....auto před instalací cca 100 kw 1.8 16V, LSD, OMP sedaček a polorámu...
Co je to za kola?
Cléon & Fonte
- phaeton_esc
vypadaj jako Ronal Turbo
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
- phaeton_esc
umyto, přezuto, zítra ještě napatlám plasty a vyluxuje se vnitřek 

pak nemaj bejt vlakový nehody když se kradou kolejový pražce 
jak psí gule 
- phaeton_esc
ten tvuj nájezd 
- phaeton_esc
vim ne
se válely na zahradě, takže se udělal nájezd..akorát se musí ještě dopasovat, na podzim se mi s tím už nechtělo dělat 
Je to stříkané původním majitelem v NDR, ale i v těchto a nebo podobných odstínech jezdili verze individual. Například odstín Santorini blue je docela podobný.F.l.a.n.e.l. píše:sadame, to je origoš barva bavoraků nebo je to nahoda tyhle barvy? díikessadamcx65 píše:- něco na práci ... jiný motor .. jiná barva ... odlehčit .. rám .. brzdy .. kola .. atd. atd. .. aby bylo ve volné chvíli na čem pracovatmělo by sloužit na závody do vrchů nebo místní rally, které chci jezdit pro radost
jestli pojede tento rok, příští .. podle času a financí
http://www.sportovnivozy.cz/22983-bmw-3-325i-e36-tabor" onclick="window.open(this.href);return false;
Audi S4 - 344HP - for fun
Fiat Coupe - 130HP - daily
Fiat Barchetta - 130HP - daily
Fiat Coupe - 130HP - daily
Fiat Barchetta - 130HP - daily
ňů vílz for passat

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
koukám na to jako blázen, ani nevím jak se to stalo
- Přílohy
-
- IMG2033.jpg (148.55 KiB) Zobrazeno 3162 x
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.
Dobrej "harry potter"